„Tai geriausias Zeblaze kompanijos išmanusis laikrodis, kokį iki šiol jie tik yra išleidę" - už puikią kainą parduodamas „Zeblaze NEO“ išmanusis laikrodis ir 5K raišką užtikrinanti „HUAWEI“ panoraminė kamera (nuolaidos kuponas, Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Zeblaze NEO“ išmanusis laikrodis;

- „HUAWEI CV60 Cool Edition“ panoraminė kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Zeblaze NEO“ išmanusis laikrodis

  • Dabar jam taikomas specialus nuolaidos kuponas CC3978;
  • Galutinė kaina siekia tik 35,95 €;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 45-ių dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Zeblaze NEO“ yra iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintas ir nuotabiai atrodantis išmanusis laikrodis, kuriam puikių žodžių negaili ir apžvalgininkas.

„Zeblaze NEO“ turi 1,3 colių įstrižainės, spalvotą 240*240 pikselių ekraną, palaiko Bluetooth 4.0 technologinį sprendimą, 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, seka miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir pasižymi kitomis puikiomis savybėmis.

Be fizinės veiklos nuolatinio stebėjimo, „Zeblaze NEO“ praneša apie gautus pranešimus bei skambučius, geba rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdo kamerą ir taip toliau.

Visą informaciją yra ypač patogu sekti H Band programėlėje, kurią tereikės atsisiųsti į savo išmanųjį įrenginį, dirbantį su iOS 8.0 / Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Zeblaze NEO“ palaiko įvairias kalbas (anglų, rusų, italų ir kt.); turi 180 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 1,5 valandos, o budėjimo režime užteks 168 val.; ir yra atsparus vandeniui dėka IP67 standarto.

Išties šaunus išmanusis laikrodis, apie kurį štai ką sako šis apžvalgininkas:

„Tai patraukliausias ir geriausias Zeblaze kompanijos išmanusis laikrodis, kokį iki šiol jie tik yra išleidę. Įsigiję šį laikrodį už mažiau kaip 55 eurus – jūs tikrai nesuklysite.“

„HUAWEI CV60 Cool Edition“ panoraminė kamera

  • Dabar ji kainuoja tik 29,14 €;
  • 49 %​ nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 45-ių dienų pinigų grąžinimo garantija.

„HUAWEI CV60 Cool Edition“ yra pravartus dalykas daugeliui išmaniųjų telefonų. Ši panoraminė kamera suteikia ženkliai daugiau papildomų galimybių nufotografuoti ir nufilmuoti vaizdą.

„HUAWEI CV60 Cool Edition“ yra kamera, turinti dvigubą – abi puses vaizdą fiksuojantį 13 MP modulį; plačiakampiai objektyvai yra su 210 laipsnių matymo kampu ir palaiko tiesiogines 360 laipsnių kampu fiksuojamas panoramines transliacijas.

Ši maža kamerytė užtikrina išties įspūdingos raiškos vaizdo įrašus bei nuotraukas: 5K nuotraukos, GIF'ai, Fisheye efektas bei 2K FHD vaizdo įrašai. O jei namuose turite VR akinius, tada peržiūrėti šiuos įrašus ir vaizdus turėtų būti tikras malonumas.

Pati „HUAWEI CV60 Cool Edition“ kamera sveria tik 30 gramų, yra labai kompaktiška (3.7 * 3.68 * 2.6cm), suderinama su daugeliu įrenginių (prijungimas per C-tipo USB jungtį ir reikia, kad įrenginys dirbtų su Android 6 ir naujesne operacine sistema).

Belieka „HUAWEI CV60 Cool Edition“ prijungti prie įrenginio, padaryti nuotrauką ar vaizdo įrašą ir nuostabiais vaizdais jau galite dalintis socialiniuose tinkluose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()