Dar viena įdomi naujiena iš „Xiaomi“ - belaidis stiklo bei kitų paviršių valytuvas su 1500 Pa siurbimo galia ir unikalus laikrodis su FM radiju, žadintuvu ir garso kolonėle (Video)  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „DG1000“ žadintuvas, FM radijas ir garso kolonėlė viename;

- „Xiaomi Lofans QX - 408“ rankinis langų valytuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„DG1000“ žadintuvas, FM radijas ir garso kolonėlė viename

  • Šiuo metu jis parduodamas už 25,44 €;
  • taikoma 19 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš 4 spalvų modelių.

Savo išvaizda „DG1000“ primena garso kolonėlę, tačiau su juo galima ne tik klausytis muzikos, bet ir yra įdiegtas FM radijas, žadintuvas ir jį netgi galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą.

Kadangi „DG1000“ turi mikrofoną, tad per jį galima kalbėtis su savo pašnekovu - šauni funkcija.

„DG1000“ yra tokių išmatavimų - 15.00 x 5.00 x 7.00 cm - ir sveria 270 gramus. Savo tvirtame korpuse turi visus reikalingus valdymo mygtukus, su kuriais ir valdoma muzika, nustatomas žadintuvas, pasirenkamos radijo stotys, atsiliepiama į skambučius ir t.t.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „DG1000“ turi ir pagrindines bei labai reikalingas jungtis, kaip USB, AUX bei palaiko atminties kortelę (iki 32 GB).

Tad muziką galima leisti tiek prijungus „DG1000“ prie kitų įrenginių, tiek prie jo prijungus atminties kortelę, USB atmintuką ar tiesiog iš telefono.

„DG1000“ aprūpintas Bluetooth 4.2 technologiniu sprendimu, tad muziką galima leisti tiesiai iš savo išmanaus telefono, kompiuterio, planšetės ir pan.

„DG1000“ aprūpintas 2400 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad jos užteks 4 valandoms, jei nuolat bus klausomasi muzikos. Budėjimo režime energijos užteks iki 3 dienų.

Taip pat energiją papildomai galima sutaupyti pasirinkus ne patį maksimaliausią ekrano ryškumą - „DG1000“ palaiko tris ekrano ryškumo režimus ir jį galima visai išjungti. Jei tuo metu nesiklausysite muzikos ar radijo, tokiu būdu bus sutaupoma baterijos energija.

„Xiaomi Lofans QX - 408“ rankinis langų valytuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 47,94 €;
  • taikoma 16 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Lofans QX - 408“ yra šaunaus dizaino ir puikios išvaizdos langų valytuvas iš „Xiaomi“. Pagrindinės jo savybės yra patogus naudojimasis ir jokių laidų, galingas purvo siurbimas, ilgai tarnaujanti baterija ir galimybės panaudoti įvairių paviršių valymui.

„Lofans QX - 408“ yra pagamintas iš plastiko ir metalo, sveria 580 gramus ir yra kompaktiškas įrenginys: 27.50 x 11.00 x 33.00 cm. O pačio grandiklio valymo plotis siekia 27 cm.

„Lofans QX - 408“ atitinka IPX4 atsparumo standartą, tad jis nebijo vandens turi 120 ml talpą, į kurią ir surenkamas visas purvinas vanduo.

Pakuotėje yra specialus vandens arba langų valymo skysčio purkštuvas su valymo šluoste. Su šiuo priedu pirmiausiai apipurškiamas paviršius, atliekamas pirminis valymas, o tada darbo įmasi „Lofans QX - 408“.

Vos vieno mygtuko paspaudimu yra įjungiamas „Lofans QX - 408“ langų valytuvas ir jis nuo paviršių susiurbia visą purvą. Užtikrinama 1500 Pa siurbimo galia, o baterijos energijos užteks darbuotis 25 minutes. Tad tokio laiko tikrai užteks išvalyti namų langus, o pačią bateriją įkrausime su pakuotėje esančiu įkrovikliu. 

Be to, „Lofans QX - 408“ palaiko ir labai naudingą funkciją - kai jo vandens talpa prisipildo, valytuvas automatiškai išsijungia ir taip apsaugo patį įrenginį. Šauni savybė.

Kaip darbuojasi „Lofans QX - 408“ langų valytuvas galite pasižiūrėti šiame vaizdo reportaže:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()