Pigiau ir būti negali - pasaulinės premjeros proga už fantastišką kainą siūlomas naujasis „CUBOT X20 Pro“ su 3 galinėmis kameromis, 6/128GB, 4000 mAh talpos baterija ir turbūt geriausiu ekranu tarp konkurentų (Video)  ()

Triguba galinė kamera su dirbtiniu intelektu (DI), 6GB RAM 128GB, galingas Helio P60 procesorius, 4000 mAh talpos baterija ir nuostabios kokybės FHD+ ekranas - net sunku patikėti, kaip naujasis „CUBOT X20 Pro“ gali tiek mažai kainuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu yra oficialiai pristatomas naujasis „CUBOT X20 Pro“ 6GB RAM 128GB ROM išmanusis telefonas ir taikoma speciali akcija;
  • dabar „CUBOT X20 Pro“ galima įsigyti vos už 136,35 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: „Black“, „Rose Gold“ ir „Ocean Blue“.

Ir ką gi mes gauname už tokią kainą? Tiesą pasakius, netgi labai šaunų išmanųjį telefoną. Vien jau ko vertas „CUBOT X20 Pro“ 6,3 colių įstrižainės FHD+ ekranas. 

Tokioje kainų kategorijoje dar reikėtų gerai paieškoti išmanaus telefono, kuris galėtų pasigirti turintis 2340 x 1080 ekraną.

Ne ką mažiau įspūdingai atrodo ir tai, kad „CUBOT X20 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių Helio P60 procesoriumi, 6GB RAM ir 128GB ROM (galima įdėti atminties kortelę iki 128GB, užima SIM kortelės vietą, iš viso galima įdėti dvi nano SIM korteles), bei dirba su naująja Android 9.0 operacine sistema.

Gamintojas garantuoja, kad toks derinys užtikrina labai sklandų „CUBOT X20 Pro“ darbą.

Kitas puikus „CUBOT X20 Pro“ dalykas yra tai, kad jis nugarėlėje turi įtaisytas 3 kokybiškas kameras: 12.0MP + 20.0MP + 8.0MP. O su plačios aprėpties (125 laipsnių) kamera bus galima padaryti nuostabių nuotraukų.

Be to, „CUBOT X20 Pro“ kamerų darbą ypač pagerina ir naudojamas dirbtinis intelektas. Tad telefonas pats sugeba įvertinti fotografavimo sąlygas ir automatiškai parinkti tinkamiausią režimą. Belieka tik paspausti mygtuką ir mėgautis užfiksuotais vaizdais.

„CUBOT X20 Pro“ priekyje, lašo formos išpjovoje, turi 13MP kamerą. Ji leidžia padaryti puikios kokybės asmenukes ir dar papildomai nuotraukas galima pakoreguoti pasitelkus įvairius nuotraukų filtrus ir dirbtinį intelektą. 

Taip pat priekinė kamera naudojama ir telefono atrakinimui - „CUBOT X20 Pro“ palaiko Face ID technologinį sprendimą

Ir, žinoma, baterija. „CUBOT X20 Pro“ turi 4000 mAh talpos bateriją ir tarp išmaniųjų telefonų tai yra labai geras rezultatas.

Gamintojas nurodo, kad budėjimo režime baterijos energijos užteks 347 valandoms, o žaidžiant labai daug resursų reikalaujantį PUBG žaidimą - baterija ištvers virš 6 valandų. Tiesiog puikus rezultatas ir telefoną naudojant įprastai - jo tikrai nereikės įkrauti bent 2 dienas.

Verta pažymėti, kad „CUBOT X20 Pro“ palaiko Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius (išskyrus B40 aut. past.) ir darbuojasi įvairiomis kalbomis: anglų, rusų, lenkų, vokiečų, ispanų ir kt.

Palaikomos GPS, Glonass, Beidou, Galileo navigacijos sistemos, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4G ir 5.0G, C-tipo USB jungtis ir yra daugelio pageidaujama 3,5 mm audio jungtis. Šaunus išmanusis telefonas už neįtikėtinai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(5)
(17)

Komentarai ()