Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: „Redmi Note 8 Pro“ tamsusis arkliukas ir tiesiog šokiruojanti nuotraukų kokybė, „OnePlus 7 Pro“ prieš „Samsung Galaxy Note 10/10+“ ir geriausias Zeblaze kompanijos išmanusis laikrodis (6 apžvalgų suvestinė, Video)  (1)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „OnePlus 7 Pro“ prieš „Samsung Galaxy Note 10/10+“ - „jis tiesiog be trūkumų - tobulas išmanusis“;

- „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ išmanusis telefonas - „aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas, kurio fotografavimo galimybės šokiruoja“;

- „Zeblaze NEO“ išmanaus laikrodžio apžvalga, testų rezultatai, palyginimas su „Samsung Galaxy“ - „tai geriausias Zeblaze kompanijos išmanusis laikrodis, kokį iki šiol jie tik yra išleidę ir aš jį tiesiog myliu“;

- „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinės baterijos apžvalga, testų rezultatai;

- „VIOMI V2“ robotas dulkių siurblys - labai išsami ir kokybiška apžvalga su testų rezultatais. Apžvalgininkė: „tai vienas geriausių robotų dulkių siurblių, kurie tiek siurbia, tiek ir plauna“;

- „Skilhunt M150“ žibintuvėlis - „jau seniai tokioje perpildytoje žibintuvėlių rinkoje buvo kažkas įdomesnio ir neįprasto“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Šią savaitę turime dvi įdomias apžvalgas, kuriose aptariami „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ ir „OnePlus 7 Pro“ išmanieji telefonai.

Jie yra ištestuojami ir nuotraukų kokybė palyginama su kitais išmaniaisiais telefonais, tarp jų ir „Samsung Galaxy Note 10/10+“.

„OnePlus 7 Pro“ prieš „Samsung Galaxy Note 10/10+“

„OnePlus 7 Pro“ 6GB RAM 128GB ROM (tarptautinė versija, nėra lietuvių kalbos, bet palaiko visus mobiliojo ryšio dažnius):

Gearbest - 591 €; Skytech - 722 €.

„Samsung Galaxy Note 10/10+“:

Skytech - nuo 893 €.

Apžvalgininkas tarpusavyje palygina „OnePlus 7 Pro“ ir „Samsung Galaxy Note 10/10+“ išmaniuosius telefonus ir pasidalina testų rezultatais bei savo asmeniniais įspūdžiais.

„OnePlus 7 Pro išmanusis telefonas tikrai patvirtino savo, kaip flagmanų žudiko vardą. Jo kaina yra dvigubai mažesnė už Samsung telefoną, o galimybės praktiškai vienodos.

Išvažiuojanti priekinė kamera man patinka ir kamerų galimybės yra puikios, telefonas rankoje guli patogiai, nuostabus ekranas bei veikimas, ir bendrai – OnePlus 7 Pro labai stilingas telefonas.

Jis tiesiog be trūkumų – tobulas išmanusis. Taip, tai nėra biudžetinis telefonas ir jo kaina gana nemaža, bet OnePlus 7 Pro man labai patiko.“

„Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ išmanusis telefonas

„Redmi Note 8 Pro“ 6GB RAM 64GB ROM:

Aliexpress - nuo 212,08 €.

„Redmi Note 8 Pro“ 6GB RAM 128GB ROM:

Aliexpress - 239,74 €.

„Redmi Note 8 Pro“ 8GB RAM 128GB ROM:

Aliexpress - 267,40 €.

 

„Redmi Note 7“ 3GB RAM 32GB ROM (globali versija - lietuvių kalba ir visi mobiliojo ryšio dažniai):

Gearbest - 136,35 €; Aliexpress - 168,74 € su siuntimo išlaidomis.

„Redmi Note 7“ 4GB RAM 64GB ROM (globali versija - lietuvių kalba ir visi mobiliojo ryšio dažniai):

Gearbest - 136,03 € su nuolaidos kuponu GBNOTE732G; Aliexpress - 179,81 € su siuntimo išlaidomis.

„Redmi Note 7“ 4GB RAM 128GB ROM (globali versija - lietuvių kalba ir visi mobiliojo ryšio dažniai):

Gearbest - 181,80 €; Aliexpress - 201,94 € su siuntimo išlaidomis.

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas.

Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

Apžvalgininkas supažindina su ką tik rinkoje pasirodžiusiu išmaniuoju telefonu, jo galimybėmis, pliusais ir minusais.

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis. O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.

Vienas tik trūkumas šiame telefone, kad jis dar nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

„Zeblaze NEO“ išmanaus laikrodžio apžvalga, testų rezultatai, palyginimas su „Samsung Galaxy“

Gearbest - 36,36€; Aliexpress - 40,58 €.

Fantastiška išvaizda, puiki pagaminimo kokybė ir daug naudingų funkcijų – „Zeblaze NEO“ yra naujausias kompanijos produktas.

Ir šioje apžvalgoje esame įdėmiau supažindinami su šiuo išmaniuoju laikrodžiu. Apžvalgininkas pademonstruoja ką „Zeblaze NEO“ sugeba, atlieka keletą testų ir palygina su „Samsung Galaxy“ išmaniuoju laikrodžiu.

„Nepamirškite, kad Samsung Galaxy kainuoja 300 dolerių (270 eurų), o Zeblaze NEO vos 40 dolerių (36 eurus). Ir Zeblaze padarė kažką neįmanomo. Tie, kurie nori išmanaus laikrodžio su labai greita ekrano aktyvacija – Zeblaze NEO yra puikus pasirinkimas.

Vertinant bendrai, Zeblaze NEO yra vienas patraukliausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių. Puiki pagaminimo kokybė, laikrodis labai stilingas, gražus, tvirtas, atitinkantis IP67 standartą, tiksliai matuoja širdies ritmą, puikus ekranas ir jis aktyvuojasi labai greitai.

Tai geriausias Zeblaze kompanijos išmanusis laikrodis, kokį iki šiol jie tik yra išleidę ir aš jį tiesiog myliu. Vos už 49 dolerius (45 eurus) jūs įsigysite puikų išmanųjį laikrodį.“

„Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinės baterijos apžvalga, testų rezultatai

Gearbest - su pristatymu 30,47€

„Xiaomi į rinką pradėjo leisti išmaniuosius telefonus su Redmi prekės ženklus, tačiau šiandien detaliau panagrinėsime jų vos prieš porą mėnesių pristatytą išorinę bateriją.

Tiesą sakant iš karto buvo pristatytos dvi baterijų versijos: 10000 mAh ir 20000 mAh, bet šioje apžvalgoje detaliai ištestuosime pastarąją išorinę bateriją, kuri man pasirodė įdomesnė.“

„Redmi Power Bank yra gana įprastai atrodanti išorinė baterija, turinti gerus išvesties pajėgumus, palaikanti daugybę skirtingų įkrovimo protokolų (palaikoma ir greitojo įkrovimo technologija), taip pat turi C-tipo jungtį, tačiau tai yra įvesties jungtis.

Išorinė baterija taip pat palaiko tokį įkrovimo režimą, kurio metu galima įkrauti išmaniuosius laikrodžius, ausines, apyrankes ir kt. Maksimaliai baterija gali suteikti 3,6A, esant 5V.

Prie minusų priskirčiau gana nemažą baterijos svorį, blizgų, plastikinį korpusą ir tai, kad pakuotėje nėra laido – jį teks įsigyti atskirai (Aliexpress galima jį iškart įsigyti su baterija aut. past.).“

„VIOMI V2“ robotas dulkių siurblys

Gearbest - 336,33 €.

Labai detali ir išsami roboto dulkių siurblio apžvalga. Joje aptariami visi „VIOMI V2“ aspektai: kokia pagaminimo kokybė, valdymas, baterijos tarnavimas, grindų siurbimas, plovimas, programėlė ir kt.

Taip pat yra pateikta vaizdo medžiaga, kurioje galima matyti, kaip darbuojasi „VIOMI V2“ robotas dulkių siurblys.

„VIOMI V2 yra puikios pagaminimo kokybės, užtikrinamas vienas stipriausių siurbimų tarp visų robotų dulkių siurblių, protinga navigacija ir žemėlapių sudarymas. Jis puikiai valo kilimus ir kietas grindis. Atsižvelgiant į turimą didelės talpos vandens rezervuarą ir specialų, Y formos valymo šepetį, jis greičiau yra vienas geriausių robotų dulkių siurblių, kurie tiek siurbia, tiek ir plauna.

Tačiau jis turi vieną erzinantį trūkumą – programėlė. Ji stringa, nėra papildomų funkcijų, kurias gamintojas deklaruoja ir su anglų kalba yra bėdų. Jei šios problemos bus išspręstos su tolesniais atnaujinimais, tada už tokią kainą šis robotas galės 100 % konkuruoti su aukščiausios klasės išmaniaisiais robotais dulkių siurbliais. Bet net ir turint galvoje šiuos programėlės trūkumus, kuriuos tikiuosi ateityje kompanija ištaisys, VIOMI V2 už tokią kainą vis vien yra puikiu pasirinkimu.

Jei jūsų neerzins būtinybė nuo valymo šepetėlio šalinti plaukus – aš neturiu naminių gyvūnų, bet mano plaukai yra ilgi ir kai robotas nuo grindų surenka keletą mano nukritusių plaukų, jie apsivelia aplink šepetėlį – tada šis robotas jums tinka.

Bendrai, VIOMI V2 yra tinkamas tiems, kurie kenčia nuo alergijų ar astmos. Taip pat namams, kuriuose daugiausiai kietos grindys, ploni kilimėliai ir vieno aukšto namams, butams.“

„Skilhunt M150“ žibintuvėlis

Aliexpress - 34,32 €.

Gera ir labai konkreti apžvalga apie įdomų „Skilhunt M150“ žibintuvėlį. Apžvalgos autorius labai gerai išmano įvairius žibintuvėlius ir jų niuansus – yra anksčiau daręs ne vieną apžvalgą apie visokius žibintuvėlius.

Apžvalga pradedama nuo pakuotės, aptariama pagaminimo kokybė, baterijos įkroviklis, yra pateikiami testų rezultatai, kaip žibintuvėlis šviečia nakties metu.

„Bendrai, man labai patiko šis žibintuvėlis. Šviečia ryškiai, yra keletas skirtingų švietimo režimų, baterija įkraunama per 1,5 val. su pakuotėje esančiu įkrovikliu, o ir galima atskirai įsigyti baterijų ir jas keisti – kaip kam patogiau. Įkrovimo metu galima naudotis pačiu žibintuvėliu.

Maksimaliai yra 750 liumenų, tad manau, kad to yra daugiau nei užtektinai. Žinoma, dažniausiai tiek net nereikės. Labai patogu žibintuvėlį laikyti rankoje, puikus dizainas ir apgalvotos menkiausios detalės. Štai įjungimo/išjungimo mygtukas yra metalinis su šviesos diodu ir pagal jį galima suprasti kiek dar yra likę energijos – puikus sprendimas.

Plius, žibintuvėlis turi ir magnetą, netgi sakyčiau ypatingai stiprų magnetą. Skilhunt M150 man labai patiko. Jau seniai tokioje perpildytoje žibintuvėlių rinkoje buvo kažkas įdomesnio ir neįprasto.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (1)