Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: išsamus „Xiaomi Redmi 7A“ testas su labai teigiamais atsiliepimais, netradicinė lanksti USB kamera ir itin populiarus vaizdo registratorius vos už 15€ (6 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Redmi K20“ išmanusis telefonas - „esu įsitikinęs, kad už tokią kainą Redmi K20 suteikia ženkliai daugiau, nei galėtume reikalauti – ir tai yra neįkainojama“;

- „Xiaomi Redmi 7A“ išmanusis telefonas - „už tokią kainą tai yra idealus pasirinkimas, ieškantiems antrojo išmanaus telefono“;

- „U21 4K USB IP Camera“ - lanksti, kompaktiška, USB kamera. Apžvalgoje yra pateikiami testų ir filmuotos medžiagos pavyzdžiai;

- „Podofo A1 Mini Car DVR Camera“ - turbūt pigiausias vaizdo registratorius, kurį tiesiog šluoja. Išsami apžvalga su filmuotos medžiagos pavyzdžiais;

- „BONA“ vyriški sportiniai bateliai - asmeniniai apžvalgininko įspūdžiai: „tai jau trečioji BONA batų pora ir pirmieji batai išgyveno du sezonus ir atrodo, jog ištvers ir trečiąjį. Tad BONA batų kokybė yra puiki“;

- Kamufliažinė kuprinė moksleiviams ir studentams - asmeninė mamos nuomonė ir kaip ji drauge su sūnumi išsirinko šią kuprinę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Šią savaitę turime porą gerų apžvalgų, kuriose ištestuojami naujieji „Redmi“ serijos išmanieji telefonai.

Vieną jų galima priskirti kone flagmanų kategorijai, o štai „Xiaomi Redmi 7A“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieškojo antrojo telefono.

„Redmi K20“ išmanusis telefonas - globali versija

Gearbest:

6 GB RAM + 64 GB ROM - 316,75 €;

6 GB RAM + 128 GB ROM - 334,85 €;

8 GB RAM + 256 GB ROM - 343,90 €.

„Tai ką gi galima padoraus išsirinkti maždaug 300 eurų kategorijoje – kad nereikėtų stipriai išlaidauti ir telefonas suteiktų tikrą malonumą? Yra keletas pasirinkimų: „Samsung Galaxy M40“, „Vivo V15“ su savo iššokančia kamera arba nuostabaus dizaino „Oppo F11 Pro“.

Bet jei pasižiūrėsite į naujausią „Redmi K20“, tikrą Kinijos gamintojo išmaniųjų telefonų bombą, greitai suprasite į ką vertą investuoti savo sunkiai uždirbtus pinigus.“

Vishal‘as Mathur‘as savo apžvalgoje detaliai išnagrinėja visus „Redmi K20“ privalumus bei trūkumus ir viską įvertinęs teigia, kad tokioje kainų kategorijoje „Redmi K20“ yra nuostabus išmanusis telefonas.

„Kaip jau ir užsiminėme, yra keletas tikrai dėmesio vertų telefonų, jei jūsų asmeninis biudžetas yra apie 300 eurų.

Tačiau viską įvertinę ir apsvarstę, mes galime drąsiai teigti, kad šių telefonų sąrašo viršūnėje būtų Redmi K20.

Puikus dizainas, fantastiškas ekranas, itin stabiliai dirbantis ir našus, labai geros kameros, kurių praktiškai bet kuriam vartotojui užteks su kaupu.

Ir aš esu įsitikinęs, kad už tokią kainą Redmi K20 suteikia ženkliai daugiau, nei galėtume reikalauti – ir tai yra neįkainojama.“

„Xiaomi Redmi 7A“ išmanusis telefonas - 2 GB RAM + 16 GB ROM, globali versija

Gearbest - 80,54 €; Aliexpress - ~80 €.

Išsami ir kokybiška apžvalga, kurios autorius detaliai ištestuoja „Xiaomi Redmi 7A“ išmanųjį telefoną, pasidalija testų rezultatais ir pademonstruoja su šiuo telefonu darytas nuotraukas.

„Šiuo telefonu naudojuosi kelias savaites ir manau, kad už tokią kainą tai yra idealus pasirinkimas, ieškantiems antrojo išmanaus telefono.

Telefono pliusai: kaina, galimybė įdėti dvi SIM korteles ir atminties kortelės palaikymas, nauja Android operacinė sistema, Xiaomi prekės ženklas, tad nebus problemų dėl papildomų priedų telefonui, geros kameros (nors nakties metu darytų nuotraukų kokybė ir ženkliai suprastėja), 3,5 mm audio jungtis.

Prie minusų priskirčiau gana vidutinišką telefono techninę dalį, bet juk tai biudžetinis išmanusis telefonas, tad ir to buvo galima tikėtis.

Bendrai, manau, kad šis telefonas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nesivaiko naujausių techninių specifikacijų, bet nori turėti normalų telefoną.

Vaikams, senyviems žmonėms ir tiems, kuriems reikia antrojo (papildomo) telefono, tada už tokią kainą gauname aukštos kokybės Xiaomi Redmi 7A. Rekomenduoju.“

„U21 4K USB IP Camera“ - lanksti, kompaktiška, USB kamera

Gearbest - 34,81 €; Aliexpress - 29,81 €.

Gera apžvalga apie itin įdomią kamerą. „U21 4K USB IP Camera“ yra lanksti, turi USB jungtį, tad ją galima prijungti praktiškai prie bet kokio įrenginio.

Apžvalgoje yra pateikti testų rezultatai ir filmuotos medžiagos pavyzdžiai.

„Iškart galiu pasakyti, kad ši IP kamera nefilmuoja 4K, tačiau įrenginys vis tiek vertas dėmesio.

Dėl savo kompaktiškumo šią IP kamerą galima nešiotis tiesiog savo kelnių kišenėje, o USB jungtis ją leidžia tiesiogiai prijungti prie maitinimo šaltinio, kaip, pavyzdžiui, išorinės baterijos. Gražus, protingas įrenginio dizainas ir lanksti įrenginio konstrukcija leidžia patogiai naudotis šia IP kamera.

Tad kamera yra pakankamai kompaktiška ir ją patogu pernešti į kitą vietą, tačiau ji nėra tokia maža, kad galėtų būti priskiriama slaptoms kameroms.

Kamera greitai pradeda dirbti – tereikia prijungti prie maitinimo šaltinio. Be to, kaip už tokią kainą, tai kamera, ir esant prastam apšvietimui, filmuoja gana gerai.“

„Podofo A1 Mini Car DVR Camera“ vaizdo registratorius

Aliexpress - 14,89 €.

Net pats apžvalgininkas nustebęs, kad toks pigus vaizdo registratorius sulaukia tiek daug dėmesio: 4,8 balai iš 5; virš 3900 atsiliepimų ir net 6400 užsakymų.

Tiesa, atsiliepimų yra tiek gerų, tiek blogų, bet 4,8 balai iš 5 vis tiek atrodo įspūdingai.

Apžvalgininkas teigia, kad tai turbūt pats pigiausias vaizdo registratorius iš Aliexpress, bet ar jis ko nors vertas? Šioje apžvalgoje ir bandoma atsakyti į šį klausimą.

Pradedama nuo pakuotės, aptariama vaizdo registratoriaus pagaminimo kokybė, išvaizda, jungtys. Keliaujama per registratoriaus Meniu (pirminė kalba yra anglų, bet galima pasirinkti ir kitą, pavyzdžiui, rusų kalbą), aptaria jo funkcijas ir galimybes. Yra vaizdo įrašų pavyzdžiai dienos ir nakties metu.

„Dienos metu vaizdo įrašas yra labai geras. Ne tobulas, bet kaip už tokią kainą, tai labai geras.

O štai nakties metu, tai šis vaizdo registratorius mane nustebino – maloniai nustebino. Galvojau, kad čia nieko nematysiu – bus kažkoks juodas fonas ir tiek, bet tikrai taip nėra. Šviesos filmuotoje medžiagoje tikrai yra nemažai, nors pati vaizdo įrašo kokybė yra vidutiniška.

Beje, komentaruose žmonės teigia, kad prisipildžius atminties kortelei, ją teks suformatuoti bei ištrinti vaizdo įrašus rankiniu būdu. Bet jei vaizdo registratoriaus smūgių daviklio (G-Sensor) jautrumą pasirinksite minimalų arba jį visai išjungsite, tada atminties kortelė taip greitai neužsipildys.“

„BONA“ vyriški sportiniai bateliai

Aliexpress - 20,85 €.

Apžvalgos autorius iš šios parduotuvės jau įsigyja ne pirmus sportinius batelius ir pastaruosius dėvi visą šią vasarą.

Jis aptaria „BONA“ vyriškų sportinių batelių pagaminimo kokybę, dėvėjimo patogumą ir pasidalina asmeniniais įspūdžiais.

„Bendrai, esu patenkintas šiais BONA sportiniais bateliais. Jie yra patogūs, kojoms nėra karšta, tvirtai laikosi ant kojų.

Tai jau trečioji batų pora, kurią įsigijau iš šios internetinės parduotuvės ir su BONA prekės ženklu.

Visos 3 batų poros buvo labai gero kokybės ir kainos santykio. Be to, pirmieji batai jau išgyveno du sezonus ir atrodo, jog ištvers ir trečiąjį. Tad BONA batų kokybė yra puiki.“

Kamufliažinė kuprinė moksleiviams ir studentams

Aliexpress - 11,88 €.

Apžvalgininkė aptaria šią kuprinę, kaip drauge su sūnumi ją išsirinko, kokia kuprinės pagaminimo kokybė.

Taip pat pasidalyjama nuotraukomis, kaip kuprinė atrodo ant vaiko pečių (1 foto, 2 foto).

„Kaip ir berniukai, jiems svarbiausia, kad kuprinė būtų graži, o jau praktiškumas ne tiek svarbus. Tad mano sūnui labai patiko šios kuprinės išvaizda, o man, kaip mamai, buvo labai svarbu, kad ji būtų funkcionali ir pagaminta kokybiškai.

Galiu drąsiai sakyti, kad ši kamufliažinė kuprinė yra pagaminta labai gerai, dėvėti ją yra patogu ir joje telpa visi reikalingi reikmenys, sąsiuviniai ir kt.

Pas mus mieste įprastai tokio tipo kuprinės kainuoja ir 20 eurų, o čia nekainavo ir 12 eurų. Labai džiaugiamės šiuo pirkiniu.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()