Pigiau tiesiog nebūna? HiFi garsas, LED ekranas ir atsparumas vandeniui - kone už savikainą išparduodamos „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ belaidės ausinės  ()

Dabar praktiškai kiekvieną dieną mes vis išgirstame apie naujas belaides ausines. Pasirinkimas rinkoje yra išties didelis. Ir tai yra labai gerai - arši konkurencija tarp gamintojų juos verčia ženkliai sumažinti tokių produktų kainą. Atrodo, kad kai kuriais atvejais tokios belaidės ausinės pardavinėjamos kone už savikainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu belaidės „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ ausinės parduodamos už 8,7 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Net sunku patikėti, kad šiuolaikiškai atrodančios, gerai pagamintos ir tikrai šauniais techniniais parametrais pasižyminčios belaidės ausinės gali būti tokios pigios.

Bet taip iš tiesų yra - „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ yra itin pigios ir kokybiškos ausinės.

„E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ yra kokybiškai pagamintos, gražaus dizaino TWS ausinės. Tad jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iš karto. Tereikės jas pirmą kartą suporuoti su telefonu, o kitais atvejais teliks ausines (-ę) išimti iš dėkliuko ir jos (ji) automatiškai prisijungs prie telefono.

Labai gera savybė - tokias TWS ausines patogu naudoti tiek klausantis muzikos, tiek ir kaip laisvų rankų įrangą. O kadangi jos yra atsparios vandeniui (IPX4), o tiksliau vandens purslams, tai su jomis galima ganėtinai drąsiai keliauti ir po gamtą.

Gamintojas pabrėžia, kad „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ palaiko „6D surround stereo sound“, aktyvų triukšmo slopinimą ir užtikrina aukštos kokybės HiFi garsą bei puikiai girdimą pašnekovą pokalbio metu.

Prie stabilaus duomenų perdavimo prisideda ir naujasis „Bluetooth 5.0“ techninis sprendimas. Palaikomai pagrindiniai HFP/A2DP/HSP/AVRCP protokolai.

Šaunus dalykas, kad „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galima valdyti muziką, garso lygį ir pokalbius telefonu. Taip pat belaidės ausinės palaiko ir balso asistentę Siri.

Į akis itin krenta ir ausinių dėkliuko-baterijos korpuse esantis LED ekranėlis, kuriame rodoma kiek dar yra likę baterijos energijos. Šaunus ir praktiškas gamintojo sprendimas

Kiekviena „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ ausinė turi po 45 mAh talpos bateriją, o dėkliuko-baterijos talpa yra 350 mAh.

Gamintojas teigia, kad vienu įkrovimu muzikos bus galima klausytis 3 valandas, o telefonu kalbėtis net 4 val.

Pažangios technologijos, kokybiškai pagamintos ir puiki garso kokybė - „E6S BT5.0 Mini Earbuds TWS“ yra išties šaunios belaidės ausinės, o dabar dar ir parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()