Geriausia proga pasiruošti šalčiams - už puikią kainą parduodamos infraraudonaisiais spinduliais šildančios liemenės ir kojinės  (2)

Ką daryti jei norisi būti lauke ir užsiimti malonia veikla - žvejoti, sportuoti bei kitaip pramogauti - ar tiesiog nesušalus pasiekti darbo vietą? Tam puikiai pravers šildanti liemenė „Winter Infrared Heating Vest Electric Heated Warm Waistcoat Snow outdoor O6U8“ ir šildančios kojinės. Taip apsirengus nebaisūs ir didžiausi šalčiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu įvairių dydžių šildančios liemenės kainuoja tik 14,99 eurus;
  • viena pora šildančių kojinių kainuoja 10,49 eurus;
  • kojinių ir liemenės rinkinys kainuos 24,39 eurus;
  • visos prekės į Lietuvą pristatomos nemokamai;
  • garantuojama 30-ies dienų grąžinimo garantija.

Verta pažymėti, kad parduodamos 36-43 dydžio kojinės ir nuo S iki XL dydžio liemenės.

Pardavėjas pateikia štai tokią dydžių lentelę, kad būtų patogiau išsirinkti sau patį tinkamiausią šildančios liemenės dydį.

Gamintojas teigia, kad prie šios šildančios liemenės gali būti prijungta 8000 mAh talpos išorinė baterija (ją teks įsigyti atskirai aut. past.) ir jos energijos užteks šilumai išlaikyti iki 6 valandų.

Taip pat šaunus dalykas, kad pats USB maitinimo laidas jau yra įtaisytas liemenėje ir joje yra specialus mygtukas, kuriuo galima pasirinkti 3 skirtingus šildymo režimus: mėlyną, baltą ir raudoną, o liemenės temperatūra pakils vos per 3 sekundes.

Patogus dalykas, leisiantis pasirinkti pačią optimaliausią temperatūrą, atsižvelgiant į oro sąlygas.

Gamintojas teigia, kad liemenės pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Ji pagaminta iš vilnos, nailono ir anglies pluošto.

Šaunus dalykas ir tas, kad šią vos 220 gramus sveriančią liemenę galima skalbti. Tiesa, tik rankomis. 

Tokia šildanti liemenė labai naudingas daiktas atėjus šaltajam metų sezonui. Ir ją galima pritaikyti pačiose įvairiausiose situacijoje: nuo kelionės į darbą, iki slidinėjo ir žvejojimo.

Ypač dėmesio vertos ir šildančios kojinės. Juk nuo sušalusių kojų ir prasideda visos peršalimo ligos. Tad tokios kojinės tikrai pravers, juolab, kad joms jau ir nereikia išorinės baterijos.

Šios kojinės yra pagamintos iš medvilnės, poliesterio ir elastano. Tad jos yra kvėpuojančios, greitai džiūstančios, minkštos, elastingos ir patogios dėvėti, kurios šildo kojų padus bei pirštus ir neleidžia jiems sušalti.

Pats kojinių paruošimas yra visai paprastas. Štai, gamintojas pateikia vizualinę instrukciją ką reikėtų daryti.

Tereikės į baterijų dėžutę įdėti 3 AAA tipo baterijas (jas teks įsigyti atskirai aut. past.), dėžutę prijungti prie kojinių, jas apsimauti ir su valdymo mygtuku ant pačios dėžutės aktyvuoti šildymą.

Ir viskas, jau galima apsiauti patogia avalyne ir keliauti į lauką.

Šildanti liemenė ir šildančios kojinės - puikus rinkinys mėgstantiems šaltuoju metu būti lauke. Tiek užsiimant poledine žūkle, slidinėjant ar net stovyklaujant - šildančios kojinės ir liemenė apsaugos nuo šalčio ir tuo pačiu nuo peršalimo ligų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai (2)