Išbandė 2-3 kartus už konkurentus pigesnį langų valymo robotą: valo ne tik kambario langus, bet ir stiklines dušo kabinas ir net plyteles („Alfawise S60 Pro“ apžvalga, Video)  (1)

„Šiandien išbandysime naująjį langų valymo robotą Alfawise S60 Pro. Jis geba dirbti ant įvairių paviršių: grublėto stiklo, vonios plytelių, marmuro ir kt. Taip pat turi įmontuotą bateriją, valdomas su pulteliu ir per 3 minutes išvalo 1 m2. Prisipažinsiu, iš pradžių aš į Alfawise S60 Pro žiūrėjau skeptiškai, bet po daugybės bandymų mano žmona pasigriebė valdymo pultelį, sakydama „mano brangenybe.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalga yra pradedama nuo pakuotės ir teigiama, kad ji yra visiškai paprasta, be jokių išskirtinių ženklų.

Viduje rasime „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotą ir papildomus priedus.

Naudojimosi instrukcija anglų kalba yra ganėtinai išsami, o pats „Alfawise S60 Pro“ robotas kompaktiškas ir išvaizdus.

Jis šonuose turi oro angas, šviesos indikatorius ir valdymo mygtukus. „Alfawise S60 Pro“ yra 27 x 13,8 x 8,2 cm dydžio ir sveria 1,14 kg.

„Alfawise S60 Pro“ specifikacijos

Maitinimo laidas yra ganėtinai ilgas ir siekia 6 metrus.

Laido gale yra jungtis, skirta jį prijungti prie maitinimo šaltinio.

Maitinimo adapteris yra 24V, 3,75A, su štai tokiu kištuku. Ir galiausiai turime įprastą maitinimo laidą.

Roboto apačioje yra srieginė jungtis ir čia pritvirtinamas apsauginis Alfawise S60 Pro lynas. Kad netyčia robotas nenukristų kam nors ant galvos. Šis lynas yra maždaug 8 metrų ilgio, pagamintas iš poliesterio.“

„Apatinėje roboto dalyje yra dvi besisukančios platformos, ant kurių pritvirtinamos keičiamos šluostės.

Pastarųjų pakuotėje yra net 6 poros. Jos pagamintos iš labai minkšto mikropluošto ir aplinkui yra sutvirtintas apsiuvimais.

Štai, kaip atrodo aprengtas šiomis šluostėmis Alfawise S60 Pro.“

Apžvalgininkas teigia, kad į pakuotę įeina ir nuotolinio valdymo pultelis, maitinamas 2 AAA tipo baterijomis.

„Jis yra kompaktiško dydžio, rankose neslysta, patogus naudotis. Tiesa, robotą galite valdyti r su ant jo korpuso esančiais mygtukais.

Gamintojas dar papildomai pridėjo ir 100 ml talpos buteliuką, kurį pripildome vandeniu, tada su juo užpurškiame vandens ant šluosčių ir paleidžiame robotą darbuotis. Jei langai labai nešvarūs, šią procedūrą pakartojame.“

Kaip pradėti naudotis šiuo „Alfawise S60 Pro“ robotu?

Apžvalgininkas teigia, kad viskas labai aiškiai parodyta naudojimosi instrukcijoje ir „čia nieko sudėtingo. Rekomenduojama sujungti visus laidus, robotą pridėti prie viršutinio dešiniojo lango kampo ir įjungti.

Neverta bijoti ir to, kad dings elektros tiekimas. Šis robotas turi įmontuotą 650 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks 20 min.

Pats robotas turi būti prijungtas prie elektros tinklo ir ši baterija veikia tik nutrūkus energijos tiekimui.

Gerai ir tai, kad Alfawise S60 Pro gali dirbti ant įvairių paviršių: ant stiklo, plytelių, marmuro ir kt.

Taip pat jis sugeba prisitaikyti prie įvairaus užterštumo vietų, padidindamas siurbimo jėgą.“

„Alfawise S60 Pro“ testavimas

Apžvalgininkas drauge su žmona išbandė „Alfawise S60 Pro“ praktiškai ant kambario langų, stiklinės dušo kabinos ir plytelių.

„Įjungus robotą, jis prilimpa prie lango ir laukia komandos. Tereikia paspausti Play mygtuką ant jo korpuso arba tą padaryti su nuotolinio valdymo pulteliu.

Robotas pradeda ieškoti pradinio taško ir taip įvertina savo padėtį. Toliau vyksta valymo procesas, o baigęs darbą robotas grįžta į pradinę vietą – mano atveju tai lango apačia – persijungia į budėjimo režimą, užsidega žalias indikatorius ir robotas pradeda skleisti garsinį signalą.“

„Kalbant apie Alfawise S60 Pro valymo efektyvumą, tai reikia pabrėžti, jog ką tik mūsų bute buvo darytas kapitalinis remontas ir visi langai yra ganėtinai nešvarūs.

Tad po pirmojo Alfawise S60 Pro valymo galiu pasakyti, kad jis sugebėjo nuvalyti 90 proc. purvo. Be to, po valymo nelieka specifinių valymo žymių, o tai taip pat gerai.

O štai ant stiklinės dušo kabinos S60 Pro atrodo dar įdomiau. Iš pradžių galvojau, kad jis priartėjęs prie krašto tiesiog nukris, bet taip tikrai nenutiko.

Jis sugeba suvokti kur yra kraštas ir šauniai atlieka savo darbą. Taip pat puikiai valo vonios kambario plyteles – galiu duoti tik aukščiausius balus.

Kaip darbuojasi S60 Pro, geriausiai matosi šiame vaizdo įraše“:

Galutinis verdiktas

„Jei palygintume Alfawise S60 Pro langų valymo robotą su panašiais produktais, tai jis jau neatrodo toks brangus.

Tas pats Bist Win A100 kainuoja apie 420 dolerius, HOBOT 288 – 312, Ecovacs WINBOT W950 – 430, o Alfawise S60 Pro tik 140.

Tačiau yra vienas skirtumas, visi šie robotai yra kvadratinės formos ir tai jiems leidžia lengviau pasiekti langų kampus, ko dėl savo formos negali padaryti Alfawise langų valymo robotas. Tačiau Alfawise turi besisukančias šluostes, o tai geriau nuvalo nešvarumus nei paprasta stačiakampių robotų šluostė.

Asmeniškai, drąsiai rekomenduoju Alfawise S60 Pro.“

Speciali akcija

„Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas:

  • Gearbest135,24 €;
    • 13 % nuolaida;
    • 12,93 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (1)