TOP 11 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojamos išmaniosios, net 900 Lm ryškumo LED lemputės „Alfawise LE12“, fantastiškai populiarus galingas žibintuvėlis ir naujas hitas - robotas siurblys „Xiaomi Mi Robot 1C“ (Video, 2019 m. 49 savaitė)  ()

- Išmanioji RGB LED lemputė „Alfawise LE12“

- Perkamiausias galingas žibintuvėlis „Super Powerful LED Flashlight L2 XHP50“

- Atminties kortelė „Samsung EVO+“

- Vienas žemiausių robotų rinkoje su rekordine siurbimo galia ir plovimo funkcija „Xiaomi Mi Robot 1C“ (su nuolaidos kuponu)

- 20000 mAh talpos išorinė baterija su greituoju įkrovimu „KUULAA“

- Atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- LED šviestuvas „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- Šiuolaikiškas burnos irigatorius „Alfawise RIG - JR00002“

- Veiksmo kamera „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“

- Termosas „Xiaomi Kiss Kiss Fish KKF“

- Lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanioji RGB LED lemputė „Alfawise LE12“

10.02€ | 39 % nuolaida | „Alfawise LE12“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia savaitės prekė - itin geros kainos ir viena ryškiausių išmaniųjų lempų rinkoje - „Alfawise LE12“. Tai E27 cokolį turinti RGB LED tipo išmaniuoju telefonu valdoma lemputė, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat palaiko ir balso komandas („Google Home“, „Amazon Alexa“). Be to, ši LED lemputė esant reikalui leidžia sudaryti išankstinius valdymo tvarkaraščius ir dar gali pasigirti neįtikėtinai mažomis energijos sąnaudomis (9 W).

Šią LED lemputę jau naudoju apie du mėnesius ir kol kas neturiu jai net menkiausių priekaištų. Man labai patinka, jog „Alfawise LE12“ yra suderinama su „Google Home“, kas leidžia man įjungti šviesą tiesiog pasakant balso komandą. „Alfawise LE12“ taip pat yra lengvai paruošiama darbui bei labai lengvai valdoma. (Waters)

LED suteikia itin daug privalumų. Nuo šiol net ir pati paprasčiausia lemputė gali pasiūlyti tokį funkcionalumą apie kurį dar prieš gerą dešimtmetį negalėjome net pasvajoti. Jog paprasta E27 cokolį turinti LED lemputė gali nustebinti šiuo atveju puikiai įrodo „Alfawise LE12“ pavyzdys.

Pradėti reikėtų nuo to, jog „Alfawise LE12“ LED lemputės galingumas siekia vos 9 W, tačiau sukuriamas šviesos srautas atitinkamai yra lygus 900 liumenų. Pilną valdymą turinčiom lempoms tai labai geras rodiklis – dažniausiai švieso srautas siekia 600-800 liumenų.

Be to, kadangi „Alfawise LE12“ yra RGB tipo, tai reiškia, jog ši LED lemputė gali išgauti net 16 milijonų skirtingų patalpos apšvietimo atspalvių. Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise LE12“ pirkėjui siūlo 2700 – 6500 K ribose kintančią spalvinę temperatūrą.

Įdomu ir tai, kad esant poreikiui „Alfawise LE12“ LED lemputę galima valdyti balsu. Vis dėlto šia funkcija galėsite naudotis tik tuomet, jeigu namuose turėsite „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ išmanųjį asistentą.

Jeigu valdymas balsu dažnam gali pasirodyti visiškai nereikalingas, tai galimybė „Alfawise LE12“ valdyti per taikomąją programą tampa tikrai dideliu privalumu. Šis funkcionalumas itin pravers tiems, kurie ruošiasi naudoti išankstinius tvarkaraščius. Pavyzdžiui, naudodami taikomąją programą esant poreikiui galėsite sudaryti tvarkaraštį, kuris leis automatiškai įjungti ar išjungti „Alfawise LE12“ numatytu laiko momentu. Įdomu ir tai, kad sudarant tvarkaraščius taip pat galima individualiai parinkti ne tik laiką, bet ir apšvietimo spalvą bei ryškumą.

Naudojantis ta pačia taikomąją programa galima parinkti ir vieną iš aštuonių gamintojų paruoštų „Alfawise LE12“ darbo režimų. Trumpai tariant, šiuo atveju jums pakaks vos kelių paspaudimų taikomojoje programoje ir patalpos apšvietimas bus automatiškai pritaikomas skaitymui, poilsiui, darbui ar miegui.

Ši LED lemputė tikrai patiks ir mėgstantiems rengti vakarėlius, nes gamintojas „Alfawise LE12“ taip pat integravo specialų muzikos režimą. Pastarasis režimas ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia dinamiškai keisti patalpos apšvietimą atsižvelgiant į tuo metu grojamą muziką.

Galiausiai gamintojas pabrėžia dar ir tai, jog „Alfawise LE12“ yra itin paprasta paruošti darbui. Viskas ko reikia, tai tiesiog parsisiųsti „SMART LIFE“ taikomąją programą bei įjungti LED lemputę ją įsukus į jai tinkamą E27 cokolį. Tuomet taikomoje programoje tereikės įvesti WiFi slaptažodį ir nuo to momento „Alfawise LE12“ LED lemputės valdymas pilnai pereis į jūsų rankas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • „Gearbest“ 10.02€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 39 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Dabartinė 10.02€ kaina yra mažiausia šios lemputės kainų istorijoje:

2. Perkamiausias galingas žibintuvėlis „Super Powerful LED Flashlight L2 XHP50“

8.74€ | 33 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (5480 vertinimai)

Dar viena itin populiari, tiesiog šluojama prekė iš Kinijos turgelio - net 1000 lm ryškumo žibintuvėlis. Čia iškart reikėtų pastebėti, kad galima įsigyti keleto variantų žibintuvėlius. Yra parduodami dviejų tipų: „L2“ ir „P70“ žibintuvėliai. Nors pirkėjai teigia, kad abu šviečia labai puikiai ir šviesos srautas yra itin didelis, tačiau galingesnis žibintuvėlis yra „P70“. Jo išmatavimai nuo „L2“ žibintuvėlio taip pat truputį skiriasi.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad galima pasirinkti žibintuvėlius su 2500 mAh ir 5000 mAh talpos baterijomis.

Jei jums šių baterijų nereikia, nes jas jau turite ar ketinate įsigyti kitur, galima tiesiog įsigyti pačius žibintuvėlius ir be papildomai pridedamų baterijų.

Pridedamos žibintuvėlių baterijos yra įkraunamos su USB laidu, kas yra iš tiesų patogu ir praktiška.

Kalbant apie žibintuvėlių specifikacijas, tai žibintuvėlių korpusai yra iš aliuminio lydinio ir jie yra atsparūs smūgiams bei vandeniui.

Nurodoma, kad žibintuvėliai užtikrina 1000 liumenų ryškumą, palaiko keturis švietimo režimus, kurie keičiami mygtuko paspaudimu, ir geba apšviesti net už 500 metrų esančius objektus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Aliexpress - nuo 8.74€
  • 33 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

3. Atminties kortelė „Samsung EVO+“

4.56€ | 50 % nuolaida„Samsung EVO+“ specifikacijos

Dabar tai perkamiausia SD kortelė ir puikiai žinomo ir patikimo gamintojo. Namuose turime daugybę įvairių įrenginių, kurie filmuoja, fotografuoja, skraido, leidžia muziką ir daro daugybę kitų funkcijų ir visiems jiems reikia gana nemažai vidinės atminties talpos. Tad kaip išsaugoti visą šią informaciją? Tereikia savo įrenginiui suteikti papildomos galios su microSD atminties kortele. Ir šiuo metu tam net nereikės labai stipriai išlaidauti.

„Samsung EVO+“ yra microSD (TF) atminties kortelė. Taip pat reikia pabrėžti, kad ši atminties kortelė tinka įrenginiams, kurie palaiko SDXC atminties korteles.

UHS I – yra itin aukštos spartos atminties kortelės, galinčios veikti nuo 10 MB/s net iki 104 MB/s greičio. Tiesa, kiekvienu atveju realus greitis priklauso nuo konkrečios kortelės galimybių ir šiuo atveju „Samsung EVO+“ kortelės minimalus UHS I greitis yra 60 MB/s.

Specifikacijose rašoma, kad „Samsung EVO+“ kortelė gali pasiekti net ir 80 MB/s duomenų nuskaitymo greitį. Ką tai reiškia praktiškai? Tai, kad šią kortelę drąsiai galite naudoti kompiuteryje, telefone, drone ar bet kokiame kitame įrenginyje, galinčiame įrašinėti 4K raiškos medžiagą. Ir žinoma, ji tiks visiems mažesnės spartos įrenginiams.

Be to, ši kortelė yra pilnai atspari aukštai ir žemai temperatūrai – gali darbuotis ir esant -25℃ ir 85℃ laipsnių temperatūrai. Taip pat atminties kortelė yra atspari vandeniui, rentgeno spinduliams ir neigiamam magnetiniam poveikiui.

Ši „Samsung EVO+“ 128 GB talpos microSD atminties kortelė yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems jų turimuose įrenginiuose reikia papildomos vidinės atminties. Su ja galėsite išsaugoti visas svarbiausias gyvenimo akimirkas. Sutalpinsite tūkstančius muzikos failų, nuotraukų bei filmuotos medžiagos.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Aliexpress - nuo 4.56€
  • Siunčia už 0.23€

4. Vienas žemiausių robotų rinkoje su rekordine siurbimo galia ir plovimo funkcija „Xiaomi Mi Robot 1C“

195.04€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-APMJ1C | „Xiaomi Mi Robot 1C“ specifikacijos

Karščiausia „Xiaomi“ naujiena, galingiausias siurblys rinkoje ir tiesiog masinis susidomėjimas - Gearbest pasiūlius specialų kuponą su labai gera kaina, siurblys iš karto tapo šios savaitės pačiu perkamiausiu. Tai būtų tiesiog įspūdingas robotas siurblys, tačiau jis neturi lazerinės navigacijos, tad dideliems, virš 140 m2 namams jį rinktis kiek rizikinga, bet kitais atvejais tai labai įdomus variantas ir dabar jis tiesiog šluojamas. Jo kainos/parametrų santykis toks, kad pagal populiarumą taps vienu perkamiausiu robotu iš Kinijos. 

Ne tik „Xiaomi“ kompanijos fanai, bet ir robotų dulkių siurblių ekspertai pastebėjo, kad naujasis „Mi Robot 1C“ yra ženkliai plonesnis, palyginus su ankstesniais modeliais.

Dabar „Mi Robot 1C“ yra vos 8,1 cm storio, tad jam kur kas lengviau palįsti po įvairiais baldais ir išvalyti grindis.

Prie šio roboto lieknumo prisidėjo ir tai, kad jo viršuje nėra lazerinio atstumo matuoklio (LDS), kaip ankstesniuose modeliuose.

Be to, verta pažymėti, kad „Mi Robot 1C“ pasižymi net 2500 Pa siurbimo galia, tad to turėtų užtekti kokybiškai išvalyti kiliminę dangą.

Prieš rinkdamiesi naują robotą dulkių siurblį, tikriausiai pagalvojate, kad geriau robotas siurbtų grindis ir galėtų jas išplauti.

Tad „Mi Robot 1C“ turi įmontuotą elektrinį vandens rezervuarą ir su gerai žinoma „Xiaomi Home“ programėle galima kontroliuoti vandens padavimą ant roboto dugno pritvirtintos mikropluošto plaušinės.

Kaip jau ir užsiminėme, „Mi Robot 1C“ nepalaiko lazerinio atstumo matavimo (LDS), kas robotų dulkių siurblių pasaulyje laikoma pažangiausia technologija.

Tai, kaip „Mi Robot 1C“ juda po kambarį? Ir kaip jis sugeba palaikyti žemėlapio piešimą ir „no-go“ zonas?

„Mi Robot 1C“ orientuotis aplinkoje padeda dvigubas giroskopo jutiklis, kuris dirba drauge su VSLAM algoritmu (Visual Simultaneous Localization and Mapping), leidžiančiu sukurti virtualų patalpų žemėlapį.

Su tokia sistema dirba ir „Xiaowa“ robotai dulkių siurbliai, kuriuos išleido „Roborock“ kompanija. O kadangi jie gamina robotus su „Xiaomi“ prekės ženklu, tai ir naujajame „Mi Robot 1C“ turime jau išbandytą technologiją.

Dar viena įdomi „Mi Robot 1C“ savybė, kuria, beje, pasižymi ir „Mi Robot 1S“, kad viršuje turi juodą objektyvą – „TOF“ jutiklį.

Pasinaudoję šiuo jutikliu, robotai dulkių siurbliai tiksliau nustato kur yra durys, praėjimai ir taip gali geriau orientuotis kambaryje.

Žvelgiant techniniu požiūriu, robotas dulkių siurblys išmatuoja atstumus, pasitelkęs TOF ir tranzitinio laiko metodą (greitis + atstumas).

Optinis jutiklis yra prietaisas, kuris pasinaudoja šviesą, kad aptiktų objektus, ir jo nereikia painioti su kameromis.

Tad tie, kurie išsigandote išgirdę „objektyvas“ ar „optinis jutiklis“, galite būti ramūs – šie robotai tikrai nefotografuoja, nefilmuoja ir nedaro nieko panašaus.

Pasinaudojęs savo šonuose turimais jutikliais, „Mi Robot 1C“ nesitranko į kambaryje esančius baldus ir geba pats grįžti prie įkrovimo stotelės.

Taip pat „Mi Robot 1C“ robotas apačioje turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo kritimo iš aukštai, pavyzdžiui, nuo laiptų.

„Mi Robot 1C“ turi keturių branduolių „CortexTM-A7“ procesorių ir geba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis – solidūs parametrai.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Gearbest - 195.04€
  • su nuolaidos kuponu GB-APMJ1C
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida;
  • 13.48€ pristatymas į Lietuvą
  • Aliexpress - apie 260 € su pristatymu;

5. 20000 mAh talpos išorinė baterija su greituoju įkrovimu „KUULAA“

22.84€ | 45 % nuolaida | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„KUULAA“ 20000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai labai teigiamai vertina.

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Aliexpress - 22.84€
  • Siunčia už 12.31€

6. Atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.76€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$STICK21 | 4.84 balai iš 5 (137 vertinimai)

„Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Gearbest - 12.76€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GB$STICK21

7. Iš Čekijos sandėlio šluojamas LED šviestuvas „Yeelight YLXD42YL“

82.01€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.86 balai iš 5 (22 vertinimai)

Nuo pat vasaros, kuomet buvo anonsuotas šis švietuvas, jis yra vienas populiariausių tarp visų konkurentų ir nuolat patenka į perkamiausių TOPą. „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Gearbest - 82.01€
  • iš Čekijos sandėlio
  • Taikoma 44 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.63€

8. Šiuolaikiškas burnos irigatorius „Alfawise RIG - JR00002“

27.33€ | 47 % nuolaida | „Alfawise RIG - JR00002“ specifikacijos

„Alfawise RIG - JR00002“ – tai šiuolaikiškas burnos irigatorius už visiems prieinamą kainą, kuris turi 150 ml vandens talpą ir 1500 mAh talpos bateriją. Be to, šis irigatorius turi tris darbo režimus ir komplekte iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis burnos valymui skirtomis galvutėmis.

Anksčiau burnos higienai palaikyti buvome įpratę naudoti tik dantų šepetėlį. Tuo tarpu, šiuo metu vis labiau populiarėja ne tik elektriniai dantų šepetėliai, bet ir burnos irigatoriai. Jeigu šio įrenginio vis dar neišbandėte, dabar turite puikią progą. Kinijoje anonsuotas naujos kartos „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra ne tik pigus, bet ir puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją.

Priminsime, jog burnos irigatorius naudodamas aukšto slėgio vandens srovę atlieka kasdieninį burnos valymą, pašalina maisto likučius ir apnašas. Trumpai tariant, tai puiki alternatyva dantų siūlui. Be to, burnos irigatorius tampa nepakeičiamu prietaisu tiems asmenims, kurie nešioja breketus, turi protezus ar serga dantenų ligomis.

„Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius turi net tris skirtingus darbo režimus. Vienas iš šių režimų pilnai tinka kasdieniniam naudojimui. Tuo tarpu, kitas puikiai tinka turintiems jautrius dantis. Galiausiai trečiasis leidžia masažuoti dantenas ir taip pat santykinai prisideda prie bendro dantų stiprinimo.

Gamintojas pristatydamas „Alfawise RIG - JR00002“ irigatorių taip pat pabrėžia išskirtinės konstrukcijos variklio privalumus. Jo teigimu, šis variklis padeda sukurti itin stiprią vandens čiurkšlę, kuri, žinoma, padeda išvalyti net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus.

Čia taip pat būtina pridėti, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius geba pašalinti nešvarumus esančius ne tik po dantenomis, bet ir tuos, kurie atsiranda tarpuose tarp dantų ar pačiame danties netolygiame paviršiuje.

Reikšmingu „Alfawise RIG - JR00002“ privalumu tampa dar ir tai, kad šis burnos irigatorius pas pirkėją iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis galvutėmis. Kiekviena iš šių galvučių turi skirtingą antgalį, todėl priklausomai nuo asmeninių poreikių pasitarnaus tiek nešiojantiems breketus, tiek norintiems atlikti liežuvio valymą ar netgi vykdant kitas burnos higienos procedūras.

Svarbu paminėti, kad šis burnos irigatorius turi 150 ml dydžio vandens talpą. Gamintojas teigia, kad tokio vandens kiekio tikrai pilnai pakanka vienkartinei kokybiškai burnos priežiūrai. Įdomu ir tai, jog ši vandens talpa gali būti lengvai atskiriama nuo paties irigatoriaus, todėl esant poreikiui bet kada gali būti kokybiškai išvaloma naudojant papildomas priemones.

Prie to paties reikėtų paminėti dar ir tai, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas IPX7 sertifikatas. Trumpai tariant, šiuo atveju kokybiškai išplauti ir prižiūrėti galėsite ne tik vandens talpą, bet ir visą „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus korpusą.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Alfawise RIG - JR00002“ turi integruotą 1500 mAh talpos bateriją, kurią esant poreikiui bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai yra iš tiesų patogu, nes, pavyzdžiui, kelionių metu „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus bateriją bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Darbo režimai: normal, soft, pulse.
  • Galvučių komplektas: sudaro 5 skirtingo tipo galvutės.
  • Vandens talpa: 150 ml.
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Jungtys: USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,1 x 7,2 x 21 cm; 580 g.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • „Gearbest“27.33€
  • Dabar parduodamas su 47 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai
  • Lietuvoje neparduodamas.

9. Veiksmo kamera „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD“

29.82€ | 27 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (6425 vertinimai)

Turbūt pati perkamiausia veiksmo kamera iki 50€, o jos kaina tiesiog fantastiška. Kaip bebūtų keista, už tokią kainą tai ypatingai geros kokybės daiktas, nors savo parametrais ir negali prilygti flagmanams. Bet pirkėjai labai džiaugiasi šių veiksmo kamerų funkcionalumu, užfiksuojamo vaizdo kokybe ir puikia kaina - tiesiog kamera, turinti vieną geriausių kainos/kokybės santykį rinkoje.  

Kaip jau galėjote suprasti, galima įsigyti dvi skirtingas veiksmo kameras: „EKEN H9“ ir „EKEN H9R“.

Iš tikrųjų tai tarp jų yra vienas ir vienintelis skirtumas - tai, kad „EKEN H9R“ modelis papildomai palaiko nuotolinį kameros valdymą. Ir jei jums tokio daikčiuko reikia, tada rinkitės „EKEN H9R“ modelį.

Taip pat galima rinktis iš keleto skirtingų kamerų spalvų variantų ir įsigyti su papildomais priedais, kaip baterijomis, atminties kortelėmis, laikikliais ir pan. 

Kiekvienas variantas yra įvardintas „Option“ ir kas į jį įeina - detaliai surašyta ir pavaizduota Aliexpress puslapyje. 

Kalbant apie „EKEN H9R / H9“ veiksmo kameras, tai jų išmatavimai būtų tokie: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus.

Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra atsparios vandeniui. Tad su jomis galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

Jos aprūpintos daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko microSD/TF atminties korteles, turi 2 colių įstrižainės LCD ekranus ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Tačiau vienas iš pagrindinių jų privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus:

  • 4K30fps
  • 2.7K30fps
  • 1080p60fps
  • 720p120fps.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau nusodins bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Kitas svarbus momentas, kad šios veiksmo kameros užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

Kameros aprūpintos 1050 mAh talpos įkraunamomis baterijomis, kurių energijos, pasak gamintojo, užteks 2 valandoms nepertraukiamo filmavimo.

Taip pat kameros yra lengvai suderinamos su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows“ ir „Mac“, o „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Dar reikėtų paminėti, kad kameros palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • Aliexpress - nuo 29.82€
  • 27 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

10. Termosas „Xiaomi Kiss Kiss Fish KKF“

13.26€ | 22 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (34 vertinimai)

Vienas perkamiausių termosų iš Kinijos. „Vanduo termose, kuris buvo kambario temperatūroje, per 23 valandas nuo 98 laipsnių pagal Celsijų atvėso iki 48 laipsnių. Puikus rezultatas termosui.

Tik atkreipkite dėmesį į termoso tūrį. Jis praktiškai skirtas vienam žmogui.

Bendrai, termosas yra labai kompaktiškas ir tvirtas. Kokybė jo puiki, pagamintas iš kokybiško metalo, yra rankenėlė, patogus laikyti ir malonus liesti.

Yra ir išmanioji jo versija su OLED ekranėliu, tada galima matyti termose esančio vandens temperatūrą. Apskritai, mano įspūdžiai apie šį termosą vien teigiami. Rekomenduoju.“

11. Lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

16.40€ | 40 % nuolaida | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Tai naujos kartos ir labai populiarus,  itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.40€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (104 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

Kaina

Tikrinta 2019 12 08

  • „Gearbest“16.40€
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas už 0.31€.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()