TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: su nuolaidos kuponu rekordinė kaina „Amazfit GTS“ laikrodžiui, iš Lenkijos sandėlio - automobilio užvedimui tinkanti „Xiaomi“ išorinė baterija, labai geras pasiūlymas perkamiausiam „DEKO“ suktuvui (Video, 2019 m. 51 savaitė)  ()

- 47 % nuolaida išorinei baterijai „70mai Jump Starter“

- 18 % nuolaida oro grynintuvui „Alfawise P2“ (su nuolaidos kuponu)

- 24 % ir 19 % nuolaidos TV priedėliams „Beelink GT-King“ ir „Beelink GT-King Pro“

- 12 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida „Xiaomi“ vandens maišytuvui

- 28 % nuolaida įrankių rinkiniui „DUKA RS1 24-in-1 Multifunction Ratchet Set“ (su nuolaidos kuponu)

- 54 % nuolaida vandens termometrui „LED Display Water Shower Thermometer“

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“ (su nuolaidos kuponu)

- 46 % nuolaida perkamiausiam Kinijoje „DEKO“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 54 % nuolaida įrankių krepšiui


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio automobilio užvedimui tinkanti išorinė baterija  „70mai Jump Starter“

48.35€ | 47 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2206 vertinimai)

„70mai Jump Starter“ yra išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas. Toks daikčiukas labai pravers atėjus šaltajam metų sezonui ir kai ryte reikės užvesti automobilį, „70mai Jump Starter“ bus būtent tas pagalbininkas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • Aliexpress - 48.35€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia už 3.85€

Jis turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A. Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Tuo pačiu „70mai Jump Starter“ turi žibintuvėlį, ant korpuso LED indikatorius, kurie informuos apie baterijos energijos likutį, ir tuo pačiu su juo galėsime įkrauti kitus įrenginius: išmaniuosius telefonus, planšetes ir kt.

Nurodoma, kad „70mai Jump Starter“ baterijos energijos užteks automobilį užvesti iki 40 kartų, kol ją vėl reikės įkrauti.

„70mai Jump Starter“ įkrovimas užtrunka 5,5 val bei palaiko įvairias apsaugos priemones: nuo perkrovos, temperatūros, trumpo jungimo ir kt.

Džiugu ir tai, kad pakuotėje jau yra visos reikiamos priemonės ir nieko papildomai pirkti nereikės.

2. Nuolaidos kuponas oro grynintuvui „Alfawise P2“

56.89€ | 18 % nuolaida + nuolaidos kuponas Y54X4643FHP | „Alfawise P2“ specifikacijos

„Alfawise P2“ yra kompaktiškas, išvaizdus, labai efektyvus, palaikantis programėlę ir valdomas nuotoliniu būdu bei balso komandomis oro grynintuvas. Praėjusiais metais „Alfawise P1“ buvo beprotiškai populiarus ir dabar dar labai perkamas oro grynintuvas, tačiau naujasis „Alfawise P2“ turi akivaizdžių pranašumų.

Išbandėme itin geros kainos ir puikiai veikiantį naujos kartos „Alfawise P2“ oro grynintuvą: kodėl kainuoja beveik 4 kartus pigiau nei „Xiaomi“ ir ką reikia žinoti apie jo pajungimą („Alfawise P2“ apžvalga, Foto, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • „Gearbest“56.89€
  • Su nuolaidos kuponu Y54X4643FHP
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • papildomas HEPA filtras 12.64€.
  • Į Lietuvą siunčiamas už 10.56€ prioritetine linija
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Alfawise P2“ išvaizdos sprendimus jau įvertino ir Vokietijos technikos bei dizaino specialistai. „Alfawise P2“ yra apdovanotas IF 2019 apdovanojimu už puikius dizaino sprendimus.

„Alfawise P2“ yra valdomas su valdymo skydeliu ir jame esančiais mygtukais, taip pat su Smart Life programėle ir netgi balso komandomis - palaiko Alexa ir Google Home balso asistentus. Tad net ir būdami darbe ar išvykę, galime programėlėje nurodyti, kada norime, kad „Alfawise P2“ įsijungtų, išsijungtų, pasirinkti oro valymo greitį, sudaryti tvarkaraščius ir kt.

3. Mažiausia kaina TV priedėliams „Beelink GT-King“ ir „Beelink GT-King Pro“

96.62€ | 24 % nuolaida | „Beelink GT-King“ specifikacijos

117.39€ | 19 % nuolaida | „Beelink GT-King Pro“ specifikacijos

„Beelink GT-King Pro“ – tai „Android 9.0“ operacinės sistemos versija aprūpintas TV priedėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra suderinamas su 7.1 garso sistemomis ir taip pat yra aprūpintas „Dolby Audio“ techniniu sprendimu su „DTS“ tipo garso dekoderiu. Be to, šis TV priedėlis turi tiek WiFi ryšio modulį, tiek RJ-45 interneto jungtį ir komplekte atkeliauja su specialiu balso komandas palaikančiu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

„Beelink GT-King“

  • „Gearbest“96.62€
  • Mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.25€ registruotu paštu

„Beelink GT-King Pro“

  • „Gearbest“117.39€
  • Mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.27€ registruotu paštu

Prisimenate „Beelink GT King“ TV priedėlį? Jau skelbėme apžvalgą, kurioje apžvalgininkas teigė, kad „Be jokios abejonės, tai yra vienas galingiausių TV priedėlių, o žaisti žaidimus - vienas malonumas“.

TV priedėliai laikas nuo laiko sulaukia atnaujinimo - ir štai dabar atėjo laikas „Beelink GT King“: sulaukėme jo atnaujinimo. Pastarieji įrenginiai kiekvieną kartą stebina ne tik didėjančiu funkcionalumu, bet ir gerėjančiu našumu. Jog abu šiuos akcentus yra įmanoma suderinti puikiai patvirtina naujos kartos, dar geresnis TV priedėlis „Beelink GT-King Pro“.

„Beelink GT-King Pro“ reikšmingą pranašumą prieš daugelį kitų TV priedėlių įgauna dėl tos priežasties, nes iš karto atkeliauja su viena naujausių „Android 9.0“ operacinės sistemos versijų. Tiesa, tokią pat versiją turi ir „Beelink GT King“. Niekam ne naujiena, jog „Android“ platforma vartotojui suteikia maksimalią laisvę, todėl esant poreikiui „Beelink GT-King Pro“ bus galima naudoti ne tik filmų peržiūrai, bet ir muzikos klausymui, žaidimams ar netgi naršymui internete.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Beelink GT-King Pro“ išsiskirti iš kitų kiniškų TV priedėlių ir svarbiausia dalykas, kuo skiriasi nuo „Beelink GT King“ – tai geras suderinamumas su kokybiškomis išorinėmis garso sistemomis. Trumpai tariant, „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis yra suderinamas su 7.1 garso sistemomis ir dar yra aprūpintas „Dolby Audio“ techniniu sprendimu su „DTS“ tipo garso dekoderiu („DTS Listen + Dolby Audio“). Palyginimui, „Beelink GT King“ turėjo tik 5.1 garso sistemą ir panašu, kad vartotojams prireikė geresnio lygio garos galimybių, todėl gamintojas išleido patobulintą labai populiaraus priedėlio versiją. 

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, bet „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis yra aprūpintas net keturiais garso apdorojimui skirtais lustais. Du iš jų („ESS DAC-ES9018“) atlieka garso dekoderio funkciją, tuo tarpu kiti du („Ricore RT6862“) yra atsakingi už garso signalo sustiprinimą. Gamintojas tvirtina, kad tokia lustų konfigūracija tikrai itin profesionaliai leidžia išnaudoti praktiškai bet kurios išorinės garso sistemos galimybes.

„Beelink GT-King Pro“ tikrai nenuvilia ir kitų techninių charakteristikų atžvilgiu, bet nelabai kuo skiriasi nuo visiškai pasiteisinusios „Beelink GT King“ konfigūracijos. Abu TV priedėliai turi galingą šešių branduolių „Amlogic S922X-H“ centrinį procesorių bei pakankamo našumo „ARM G52 MP6“ vaizdo plokštę.

Be to, „Beelink GT-King Pro“ taip pat yra aprūpintas 4 GB DDR4 tipo operatyviąja RAM atmintine ir gali pasigirti integruotais didelį našumą siūlančiais WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) bei Ethernet (RJ-45, 1000 Mbps) ryšio moduliais.

Bendra šių techninių charakteristikų visuma aiškiai nurodo, jog „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis be jokių problemų gali susidoroti net ir su 4K raiškos vaizdo įrašais. Gamintojas dar prideda ir tai, kad TV priedelyje įmontuota HDMI išvestis maksimaliai palaiko 75 FPS 4K raiškos vaizdo įrašus ir taip pat dar siūlo pilnavertį trimačio (3D) vaizdo turinio palaikymą.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis turi net tris USB 3.0 tipo jungtis bei integruotą USB 2.0 jungtį su OTG palaikymu. Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis TV priedėlis iš karto atkeliauja su HDMI kabeliu bei specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu palaikančiu balso komandas.

Trumpai:

  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška (75 FPS), „DTS Listen + Dolby Audio“.
  • Procesorius: 6 branduolių „Amlogic S922X-H“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G52 MP6“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM..
  • Ryšiai: WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), Ethernet (1000 Mbps, RJ-45), Bluetooth 4.1.
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės:  nuotolinis valdymo pultelis palaikantis balso komandas; 4K raiškos palaikymas; „DTS Listen + Dolby Audio“ palaikymas, 3x USB 3.0 jungtys.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, RS232, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 11,9 x 11,9 x 1,79 cm; 380 g.

Dabartinė kaina yra mažiausia šių TV priedėlių kainų istorijoje:

4. Nuolaidos kuponas kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

34.32€ | 12 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA44577A„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • „Gearbest“34.32€
  • su nuolaidos kuponu GBA44577A
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Siuntimas į Lietuvą 5.59€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

5. 24 % nuolaida „Xiaomi“ vandens maišytuvui

11.73€ | 24 % nuolaida | 4.89 balai iš 5 (19 vertinimai)

Puikaus ir unikalaus dizaino, vandenį taupantis „Xiaomi“ vandens maišytuvų antgalis labai patinka pirkėjams.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • Gearbest - 11.73€
  • 24 % nuolaida
  • Siunčia už 0.17€

Jie pirmiausiai pabrėžia, kad šį vandens maišytuvą yra paprasta ir lengva pritvirtinti. Tai užtrunka vos keletą akimirkų.

Taip pat šauni savybė, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas turi 360 laipsnių pasisukančią galvą, kas yra patogu ir praktiška.

Jis taip pat atlieka vandens filtravimą ir leidžia sutaupyti iki 50-80 procentų vandens, lyginant su tuo vandens kiekiu, kurį panaudojame be šio vandens maišytuvo.

Verta pažymėti ir tai, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas palaiko du vandens padavimo režimus bei pagamintas taip, jog apsaugo nuo vandens taškymosi.

Pakuotėje taip pat yra skirtingų dydžių antgaliai, tad šis „Xiaomi“ vandens maišytuvas tinka įvairiems čiaupams.

Sunku tuo ir patikėti, kad tokiame mažame ir atrodytų paprastame įrenginyje gali būti tiek daug technologinių naujovių, bet gamintojas tvirtina, jog norint pagaminti puikaus dizaino ir labai kokybišką „Xiaomi“ vandens maišytuvą reikėjo įgyvendinti daugybę technologinių naujovių ir drauge su šiuo maišytuvu kompanija užpatentavo net 17 unikalių sprendimų.

Išvaizdus, lengvai pritvirtinamas, funkcionalus, taupantis ir valantis vandenį, atsparus korozijai ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų bei ilgaamžis. Puikus pasirinkimas ieškantiems vandens maišytuvo.

6. Nuolaidos kuponas įrankių rinkiniui „DUKA RS1 24-in-1 Multifunction Ratchet Set“

17.16€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas | 4.88 balai iš 5 (8 vertinimai)

„DUKA RS1 24-in-1 Multifunction Ratchet Set“ rinkinys pravers visiems, kurie mėgsta namuose pasidarbuoti prie statybų ar kitų ūkinių reikalų. Šis rinkinys pirmiausia dėmesį atkreipia dėl netradicinės, labai universalios ir patogios rankenos sunkiai įsukamiems varžtams.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • Gearbest - 17.16€
  • su nuolaidos kuponu GBGJ4625806
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą

Pakuotėje rasime iš labai kokybiškų medžiagų pagamintus 24 antgalius, papildomą antgalių laikiklį/ilgiklį ir kiek netradicinę, bet pirkėjų giriamą rankeną/suktuvą.

Į ją galima įvairiai įstatyti reikiamus antgalius ir priklausomai nuo reikiamo pasiekti varžto, pasinaudoti šiuo įrankiu, palaikančiu reketo mechanizmą.

7. 54 % nuolaida vandens termometrui „LED Display Water Shower Thermometer“

15.35€ | 54 % nuolaida

Šiuolaikinio gyvenimo patogumai mums labai svarbūs. Vos atsukus čiaupą iš jo bėga karštas vanduo, atgaivinantis mūsų kūną ir pašalinantis stresą. Tačiau kokia jo temperatūrą? Tikriausiai nežinote, o juk kartais gerai žinoti, prieš palendant po labai karštu ar netikėtai šaltu dušu. Šis vandens termometras nenaudoja jokių baterijų, tačiau temperatūrą parodo LED elementu apšviestame LCD ekrane.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • Gearbest - 15.35€
  • pristatymas į Lietuvą už 0.24€

Pats termometras „LED Display Water Shower Thermometer“ nėra sudėtingas prietaisas. Tai - temperatūros jutiklis, labai plačiai naudojamas elektronikoje. Gamintojas teigia, kad jis tekančio vandens temperatūrą nurodys vos poros laipsnių tikslumu. To visai pakanka, nes mums svarbiausia žinoti, ar vandenį naudoti saugu ir patogu, o ne jo labai tikslią temperatūrą.

Temperatūra bus parodyta LED elementu apšviečiamame LCD ekrane. Jis sukiojasi aplink savo ašį, todėl montavimo metu galėsite sureguliuoti patogiausią apžvalgos kampą. Šis termometras pravers ir virtuvėje, kad žinotumėte, jog nenudegsite rankų, tačiau tikriausiai jis labiau reikalingas vonios kambaryje.

8. Nuolaidos kuponas ir rekordiškai gera kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

117.39€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas F61Y18DNLO | Gearbest | „Amazfit GTS“ specifikacijos

127.72€ | 30 % nuolaida | AliExpress

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Ir šiuo metu tai pats perkamiausias išmanusis laikrodis iš Kinijos - jis dingsta greičiau nei papildoma pasiūla. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis - AMOLED ekranas ryškus, labai sodrios spalvos, daug sporto režimų ir net yra „always on display“ funkcija“. Praktiškai išbandė naujausią „Xiaomi“ šedevrą („Amazfit GTS“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • „Gearbest“ - 117.39€
  • su nuolaidos kuponu F61Y18DNLO tai pati mažiausia kaina iki šiol
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Aliexpress - 127.72€

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

9. Iš Čekijos sandėlio perkamiausias Kinijoje „DEKO“ suktuvas

28.08€ | 46 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.6 balai iš 5 (8725 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

  • Aliexpress - nuo 28.08€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 46 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

10. 54 % nuolaida įrankių krepšiui

15.52€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1410 vertinimai)

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Kaina

Tikrinta 2019 12 20

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus. Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtina tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai vaizdžiai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

Svarbu ir tai, kad krepšiai yra atsparūs vandeniui - IPX4 standartas.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: