TOP 12 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: mažiausia kaina naujos kartos elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Mijia S500“, įspūdingam dronui „Hubsan Zino 2“ ir išorinei baterijai su abipusiu greituoju įkrovimu (Video, 2020 m. 1 savaitė)  ()

- 41 % nuolaida naujos kartos elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Mijia S500“

- 24 % nuolaida „Xiaomi“ vandens maišytuvo antgaliui (su nuolaidos kuponu)

- 17 % nuolaida lazerinėms graviravimo staklėms „Ortur Laser Master“ (anonso nuolaidos)

- 27 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR Lite 47mm“ (anonso nuolaidos)

- 42 % nuolaida skaitmeniniam laikrodžiui „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“

- 32 % nuolaida dronui „Hubsan Zino 2“ (anonso nuolaidos)

- 29 % nuolaida naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ (su nuolaidos kuponu)

- 57 % nuolaida išorinei baterijai „YKZ“

- 34 % nuolaida vienoms perkamiausių virtuvinių svarstyklių

- 33 % nuolaida perkamiausiam galingam žibintuvėliui „Super Powerful LED Flashlight L2 XHP50“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina naujos kartos elektrinei barzdaskutei „Xiaomi Mijia S500“

36.40€ | 41 % nuolaida | „Xiaomi Mijia S500“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia S500“ – tai naujos kartos, 2019 metų pabaigoje pristatyta elektrinė barzdaskutė, kuri išsiskiria pirštų antspaudams atspariu paviršiumi, iki 60 minučių tarnaujančia baterija, dviem darbo režimais ir LED ekranu. Ši barzdaskutė taip pat gali būti naudojama šlapiam skutimuisi ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes baterijai įkrauti naudoja USB C tipo jungtį.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • „Gearbest“36.40€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 41 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Jeigu kada nors anksčiau domėjotės kiniškomis elektrinėmis barzdaskutėmis, tuomet greičiausiai puikiai pamenate ir populiariąją „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutę. Deja, bet pastarąją barzdaskutę šiuo momentu jau yra sudėtinga įsigyti net ir Kinijoje.

Vis dėlto didelės problemos tame nėra, nes „Xiaomi“ įvertinęs „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ populiarumą netruko išleisti atnaujintą barzdaskutę „Xiaomi Mijia S500“. Atnaujinimai šiuo atveju nėra akivaizdūs, tačiau pirkėjams, kurie planavo įsigyti senesnės kartos barzdaskutę, tačiau nespėjo, „Xiaomi Mijia S500“ tampa puikia galimybe išpildyti savo seną svajonę.

„Xiaomi Mijia S500“ kaip ir prieš tai parduodamas modelis turi dviejų dalių peiliukus bei paslankų judantį mechanizmą. Kiekvieną peiliuką šiuo atveju sudaro dviejų apskritimo formos ašmenų rinkinys, o tai, pasak gamintojo, tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą.

Skaičiuojant „Xiaomi Mijia S500“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ pavienių peiliukų ašmenis taip pat gaunamas analogiškas rezultatas. Vis dėlto šiuo atveju svarbiausia tai, jog šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai. Taigi, jeigu turite vešlią barzdą skutimosi procesas naudojant „Xiaomi Mijia S500“ gali tapti tikrai ženkliai trumpesnis.

„Xiaomi Mijia S500“ ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi unikalų integruotą dviejų pavarų variklį. Būtent toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis ženkliai greičiau. Gamintojas tvirtina, jog greitas skutimo režimas itin praverčia turintiems vešlią barzdą.

Įdomu ir tai, jog abi paminėtos barzdaskutės su pilnai įkrauta baterija gali veikti iki 60 minučių, tačiau naujos kartos „Xiaomi Mijia S500“ barzdaskutė pilnai įkraunama yra per 1,5 valandos. Tuo tarpu, „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atveju analogiškos baterijos įkrovimas užtrunka dvi valandas.

Kaip jau buvo minėta, „Xiaomi Mijia S500“ reikšmingų atnaujinimų tikrai neturi, tačiau priešingai nei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ ši barzdaskutė ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes jau turi specialų LED ekraną, kuriame yra vizualiai skaitmenine forma pateikiamas baterijos energijos likutis. Būtent tokios funkcijos seniau pristatyta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutė tikrai neturėjo.

Trumpai:

  • Peiliukai: 3x apskritimo formos, kurių kiekvieną sudaro dvi poros peiliukų.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: talpa nenurodoma, įkrovus pilnai atlaiko apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: greitas skutimasis; šlapias skutimasis; USB C tipo įkrovimo jungtis; pirštų antspaudams atsparus paviršius; turi LED ekraną, kuris rodo esamą baterijos įkrovos lygį.
  • Matmenys ir svoris: 15,51 x 6,16 x 6,33 cm; 300 g.

Dabartinė 36.40€ kaina yra mažiausia šios barzdaskutės kainų istorijoje:

2. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina „Xiaomi“ vandens maišytuvo antgaliui

10.01€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBJJ461711 | 4.89 balai iš 5 (28 vertinimai)

Tai - puikaus ir unikalaus dizaino, vandenį taupantis „Xiaomi“ vandens maišytuvų antgalis, kuri panašu, labai patiko pirkėjams iš viso pasaulio. Jie pirmiausiai pabrėžia, kad šį vandens maišytuvą yra paprasta ir lengva pritvirtinti. Tai užtrunka vos keletą akimirkų.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • Gearbest - 10.01€
  • su nuolaidos kuponu GBJJ461711
  • Tai mažiausia kaina
  • 24 % nuolaida
  • Siunčia už 0.17€

Taip pat šauni savybė, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas turi 360 laipsnių pasisukančią galvą, kas yra patogu ir praktiška.

Jis taip pat atlieka vandens filtravimą ir leidžia sutaupyti iki 50-80 procentų vandens, lyginant su tuo vandens kiekiu, kurį panaudojame be šio vandens maišytuvo.

Verta pažymėti ir tai, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas palaiko du vandens padavimo režimus bei pagamintas taip, jog apsaugo nuo vandens taškymosi.

Pakuotėje taip pat yra skirtingų dydžių antgaliai, tad šis „Xiaomi“ vandens maišytuvas tinka įvairiems čiaupams.

Sunku tuo ir patikėti, kad tokiame mažame ir atrodytų paprastame įrenginyje gali būti tiek daug technologinių naujovių, bet gamintojas tvirtina, jog norint pagaminti puikaus dizaino ir labai kokybišką „Xiaomi“ vandens maišytuvą reikėjo įgyvendinti daugybę technologinių naujovių ir drauge su šiuo maišytuvu kompanija užpatentavo net 17 unikalių sprendimų.

Išvaizdus, lengvai pritvirtinamas, funkcionalus, taupantis ir valantis vandenį, atsparus korozijai ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų bei ilgaamžis. Puikus pasirinkimas ieškantiems vandens maišytuvo.

Dabartinė 10.01€ kaina yra mažiausia šio vandens maišytuvo kainų istorijoje:

3. Anonso nuolaidos ir mažiausia kaina lazerinėms graviravimo staklėms „Ortur Laser Master“ su kirpimo funkcija

160.16€ | 17 % nuolaida„Ortur Laser Master“ specifikacijos, atsiliepimai

„Ortur Laser Master“ – tai 15 W galingumo lazerinės graviravimo staklės, kurios gali būti naudojamos ne tik graviravimui, bet ir įvairių paviršių kirpimui. Tokį funkcionalumą šiuo atveju pavyksta pasiekti keičiant lazerio galingumą. Šios graviravimo staklės gali būti naudojamos ant tokių paviršių, kaip oda, mediena, kartonas, fanera, plastikas, popierius, metalas ir pan.

Likau maloniai sužavėtas „Ortur Laser Master“ graviravimo greičiu bei kokybe. Šias graviravimo stakles paruošti darbui yra labai paprasta, o pati valdymui skirta programinė įranga taip pat yra lengvai perprantama. (Rudy)

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • „Gearbest“160.16€
  • Anonso akcija, parduodamos su 17 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos prioritetine linija už 1.63€.
  • Mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodamos.

Lazerinis graviravimas tampa vis labiau populiarus. Naudojant šį metodą savo daiktus galima papuošti norimais ornamentais, logotipais ar netgi tekstu. Džiugu pranešti, jog kinams pagaliau pavyko sukurti kompaktiškas ekonominės klasės lazerines graviravimo stakles, kurias kiekvienas norintis nuo šiol gali naudoti tiesiog namuose.

Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinės graviravimo staklės „Ortur Laser Master“ garsėja ne tik savo universalumu, dideliu tikslumu bei pakankamu greičiu, bet ir papildomomis funkcijomis, kurių dažniausiai negali pasiūlyti kitos Kinijoje parduodamos lazerinės graviravimo staklės.

Trumpai tariant, „Ortur Laser Master“ ypatingomis ir išskirtinėmis lazerinėmis graviravimo staklėmis tampa dėl tos priežasties, nes leidžia valdyti integruoto lazerio galingumą. Šis funkcionalumas yra itin naudingas dėl tos priežasties, nes „Ortur Laser Master“ atitinkamai leidžia ne tik graviruoti, bet ir kiaurai iškirpti įvairius paviršius.

Gamintojas tvirtina, jog „Ortur Laser Master“ gali graviruoti ant odos, medienos, plastiko, aliuminio, spausdinimo plokščių ir kitų įvairių paviršių. Tuo tarpu, kirpimas naudojant 15 W lazerį yra įmanomas naudojant tokias medžiagas, kaip kartonas, fanera, plastikas ar pan.

Pristatydamas šias graviravimo stakles gamintojas taip pat akcentuoja neįtikėtiną jų tikslumą. „Ortur Laser Master“ judėjimo tikslumas tiek X, tiek Y ašyje siekia mikrometro dalis (12,5 µm). Aukštas tikslumas šiuo atveju garantuoja ne tik tikslų skaitmeninių brėžinių atkartojimą, bet ir puikią graviravimo kokybę.

Gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Ortur Laser Master“ yra suderinamos su viena populiariausių graviravimui skirtų programinių įrangų „LaserGRBL“. Ši programa didelį populiarumą turi dėl tos priežasties, nes be jokių problemų lengvai leidžia apdoroti ir graviravimui paruošti su „Photoshop“, „Inkscape“, „CAD“ ar kitomis programomis sukurtas rinkmenas.

Galiausiai dėmesį dar norisi atkreipti ir į „Ortur Laser Master“ lazerinių graviravimo staklių kompaktiškumą (38,7 x 27,2 x 13,3 cm), nedidelį svorį (1,7 kg) bei iš aliuminio pagamintą korpusą. Šiuo atveju džiugina ir tai, jog gamintojas optimaliai parinko graviruojamo ploto dydį, kuris atitinkamai siekia 16 x 15 cm.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.72 balai iš 5 (18 vertinimai)
  • Lazerio galingumas: 15 W.
  • Didžiausias graviruojamas paviršius: 16 x 15 cm.
  • Tikslumas: 12,5 mikrometrų.
  • Graviravimo paviršiai: oda, mediena, kartonas, plastikas, bambukas, popierius, metalas ir kt.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio.
  • Papildomos funkcijos: graviravimo ir kirpimo funkcijos; keičiama lazerio galia; didelis graviravimo greitis.
  • Matmenys ir svoris: 38,7 x 27,2 x 13,3 cm; 1,7 kg.

Dabartinė 160.16€ kaina yra mažiausia šių graviravimo staklių kainų istorijoje:

4. Anonso nuolaidos ir mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR Lite 47mm“

100.10€ | 27 % nuolaida | 4.88 balai iš 5 (8 vertinimai)

„Amazfit GTR Lite 47mm“ - tik ką pristatytas naujasis išmanusis laikrodis. Stebėtina, bet jis išlaikė daugumą savo vyresniojo brolio privalumų ir „Amazfit GTR Lite 47mm“ kaina yra ženkliai mažesnė. Štai pagrindinės priežastys, kodėl šis įrenginys greitai taps pačiu perkamiausiu išmaniuoju laikrodžiu rinkoje.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • Gearbest - 100.10€
  • 27 % anonso nuolaida
  • Mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • pirmieji pirkėjai dovanų gaus papildomų dirželių
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Huami“ atstovų teigimu – tai pats stilingiausias ir madingiausias išmanusis laikrodis, koks tik yra dabar rinkoje. Žinoma, tai spręsti kiekvienam asmeniškai, bet modelis tikrai vertas dėmesio. 

1. Aukšta medžiagų kokybė

„Amazfit GTR Lite 47mm“ turi keičiamą silikoninę apyrankę su klasikine sagtimi bei metalinį korpusą su keramikos rėmeliu.

„Amazfit GTR Lite 47mm“ sveria tik 36 gramus, tačiau turi didelį apvalų spalvotą 1,39 colių AMOLED ekraną (326 PPI rezoliucija), apsaugotą „Corning Gorilla Glass 3“ nesibraižančiu stikliuku.

Kokybiškas korpusas užtikrina ir apsaugą nuo vandens - „Amazfit GTR Lite 47mm“ atitinka 5ATM (50 metrų) panardinimo standartą. Taigi, jo tikrai nereikia nusiimti plaunantis rankas, maudantis duše, upėje ar ežere. 

2. Įspūdinga elektronika

„Amazfit GTR Lite 47mm“ vidus yra ne prastesnis už išorę. Čia - 16 MB RAM ir 40 GB ROM atmintys, „Bluetooth 5.0“, pažangusis „BioTracker™ PPG“ širdies ritmo matuoklis, 6 ašių akselerometras ir kita įranga, reikalinga „Amazfit GTR Lite 47mm“ funkcijoms atlikti.

Deja, bet „Amazfit GTR Lite 47mm“ nepalaiko GPS ir GLONASS navigacijos, kurią turi vyresnysis brolis - „Amazfit GTR“.

Norint programėlėje matyti nubėgtą trajektoriją, reikės drauge su savimi turėti ir išmanųjį telefoną, kurį suporuosite su „Amazfit GTR Lite 47mm“ ir telefone aktyvuosite navigaciją.

Tačiau „Amazfit GTR Lite 47mm“ veikia taip pat labai greitai - įrenginys be delsimo reaguoja į komandas.

Ekranas yra ryškus ir šviesus - informaciją gerai matysite ir saulės šviesoje. 326 PPI rezoliucija užtikrina aukštą detalumo lygį, kuriam šioje kainos kategorijoje niekas negali prilygti.

3. Sporto režimai

„Amazfit GTR Lite 47mm“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą.

Šis įrenginys turi 8 sporto režimus („Amazfit GTR“ - 12), tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, važiavimas dviračiu, plaukiojimas ir kt.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

4. Kitos funkcijos

„Amazfit GTR Lite 47mm“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sportinio tipo laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR Lite 47mm“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą.

Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker™ PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. 

Galiausiai, „Amazfit GTR Lite 47mm“ turi ir du valdymo mygtukus, kurie leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

5. Įspūdinga baterija

„Amazfit GTR Lite 47mm“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką.

Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu.

Išskyrus tik tą patį „Amazfit GTR“, kuris iš esmės turi du pagrindinius privalumus prieš „Amazfit GTR Lite 47mm“: palaiko GPS bei GLONASS ir turi 4 papildomus sporto režimus (kopimas į kalnus, slidinėjimas, Cross Country ir plaukiojimas atvirame vandens telkinyje).

Taigi, „Amazfit GTR Lite 47mm“ yra naujas, modernus ir dabar parduodamas už puikią kainą įrenginys, kuris jo turėtojui padės palaikyti fizinę formą, pasipuošti ir atliks dar daugybę kitų naudingų funkcijų.

Dabartinė 100.10€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

5. Mažiausia kaina skaitmeniniam laikrodžiui „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“

17.29€ | 42 % nuolaida„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ specifikacijos

„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ – tai naujos kartos „Youpin“ serijai priklausantis kompaktiškas skaitmeninis laikrodis, kuris turi žadintuvą, rodo datą bei savaitę ir taip pat matuoja ne tik patalpos temperatūrą, bet ir drėgmę. Be to, šis namų aksesuaras turi ekrano pašvietimą ir gali būti susiejamas su kitais „Xiaomi“ įrenginiais bei išmaniuoju telefonu.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • „Gearbest“17.29€
  • Anonso akcija, mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 42 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Laikrodį greičiausiai surasime kiekvienuose namuose. Vis dėlto ne visuomet ant sienos kabinamas laikrodis yra pats geriausias sprendimas, o ypač miegamajame. Dažnas iš mūsų miegamajame nori visiškos ramybės, o pastarąją nuolatinis analoginio laikrodžio tiksėjimas tikrai gali sudrumsti. Esant tokiai situacijai geriausiu pasirinkimu tampa skaitmeninis laikrodis.

Jeigu ieškote tokio skaitmeninio laikrodžio, kuris džiugintų ne tik savo kompaktiškumu, bet ir funkcionalumu, tuomet šį kartą dėmesį būtinai rekomenduojame atkeipti į „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“. Šis skaitmeninis laikrodis gali tapti nepamainomu pagalbininku ne tik miegamajame, bet ir darbo kambaryje.

„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes be laiko dar rodo ir datą, temperatūrą bei drėgmę. Be to, šio skaitmeninio laikrodžio laikas yra automatiškai sinchronizuojamas ir atnaujinimas iš išmaniojo telefono, todėl „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ laiko parodymai visuomet yra maksimaliai tikslūs. Negana to, „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ dar turi ir žadintuvo funkciją.

Įdomu ir tai, jog „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ skaitmeninis laikrodis turi baltos spalvos ekrano pašvietimą. Ši funkcija itin pravers tuomet, jeigu „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ nuspręsite naudoti miegamajame. Čia dar galima pridėti ir tai, kad šiuo atveju ekrano pašvietimo intensyvumas gali būti keičiamas pagal asmeninius poreikius, todėl „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ skaitmeninis laikrodis jūsų tikrai neakins net ir nakties metu.

Būtina paminėti, jog „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ turi integruotą Bluetooth ryšio modulį, o visi svarbiausi šio skaitmeninio laikrodžio nustatymai gali būti lengvai keičiami naudojantis išmaniuoju telefonu. Pavyzdžiui, šiuo atveju naudojantis išmaniuoju telefonu netgi galima nustatyti LCD ekrano pašvietimo intensyvumą atsižvelgiant į valandas.

„Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes gali būti susiejamas su kitais „Xiaomi“ įrenginiais. Nors Lietuvos pirkėjams tai galbūt nėra labai aktualu, tačiau gamintojas tvirtina, jog „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“, pavyzdžiui, galima susieti su „Xiaomi“ elektriniu šildytuvu.

Esant tokiai konfigūracijai galima užtikrinti, jog elektrinis šildytuvas įsijungs tik tuomet, jeigu atsižvelgiant į „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ temperatūros parodymus patalpos temperatūra nukris žemiau iš anksto numatytos ribos.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ skaitmeninis laikrodis neturi fizinių mygtukų, tačiau yra pajėgus reaguoti į naudojo komandas. Pavyzdžiui, vieną kartą spustelėjus „Xiaomi Youpin CGD1 Mini“ korpusą žadintuvo skambėjimas yra atidedamas 10 minučių (angl. snooze). Tuo tarpu, šio skaitmeninio laikrodžio korpusą spustelėjus du kartus žadintuvas yra pilnai išjungiamas.

Trumpai:

  • Paskirtis: skaitmenis laikrodis su pašvietimu, kuris rodo temperatūrą ir drėgmę.
  • Žadintuvas: yra.
  • Datos atvaizdavimas: yra.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu; galimybė susieti su kitais „Xiaomi“ įrenginiais; keičiamas ekrano pašvietimo ryškumas.
  • Korpusas: pagamintas iš polikarbonato ir TPE plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,3 x 8,03 x 4,1 cm; 99 g.

Dabartinė 17.29€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

6. Anonso nuolaidos dronui „Hubsan Zino 2“

364€ | 32 % nuolaida

„Hubsan Zino 2“ dronas yra visiška naujiena ir tik dabar jį galima įsigyti 100$ pigiau. Peržvelgus specifikacijas ir palyginus su konkurentais tampa aišku, kad šis dronas šiais metais bus pagrindinis apžvalgininkų ir pirkėjų taikinys.

Anonsas, kurio negalima praleisti - 100$ pigiau parduodamas „Hubsan Zino 2“, kuris dar geresnis už „FIMI“ bei „DJI“ dronus (Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • „Gearbest“ - 364€
  • Tai mažiausia kaina
  • 32 % nuolaida;
  • 13.35€ už siuntimą į Lietuvą

Peržvelgus technines „Hubsan Zino 2“ drono specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra pažengusiems ir profesionalams skirtas įrenginys.

33 minučių skrydžio laikas, 4K ir 60 kadrų per sekundę filmavimas, Sony 1/2.3 colių CMOS jutiklis, iki 72 km/h greitis, gali nuo valdymo pultelio nutolti net iki 6 km, keičiamas 3 ašių gimbalas ir kitos tiesiog žvėriškos specifikacijos.

Gamintojas teigia, kad „Hubsan Zino 2“ turimas trijų ašių gimbalas užtikrina puikios kokybės ir stabilius vaizdo įrašus bei nuotraukas, o galimybė pakeisti šį gimbalą taip pat yra didelis privalumas.

Deja, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių ši labai svarbi drono detalė gali sugesti ir būtent šiuo atveju nereikės pirkti naujo drono, kaip kad dažnai būna su kitų kompanijų dronais.

Čia tiesiog užteks atskirai įsigyti gimbalą ir juo pakeisti senąjį „Hubsan Zino 2“ gimbalą.

Kalbant apie filmuojamo vaizdo raišką, tai čia „Hubsan Zino 2“ tiesiog švyti. 4K raiška, Sony 1/2.3 colių CMOS jutiklis, labai aukštas 100Mbps „bitreitas“ (taip vadinamas duomenų srautas, dažnis per sekundę) ir didelė f/2.2 diafragma.

Štai visos palaikomos raiškos:

  • 4K: 3840*2160 30/60fps;
  • 2.7K: 2704*1520 30/60fps;
  • 1080P: 1920*1080  30/60/120fps;
  • 720P: 1280*720 30/60/120/200fps.

Plius, dronas aprūpintas Ambarella H22 14-nm lustu, kuris leidžia „Hubsan Zino 2“ dronui pagauti maksimaliai daug šviesos ir nakties metu darytos nuotraukos bei vaizdo įrašai yra puikios kokybės.

„Hubsan Zino 2“ baterija taip pat pasižymi puikiais rezultatais. 3800 mAh talpos ir jos užtenka iki 33 minučių skrydžiui.

Pats dronas gali pasiekti net iki 72 km/h greitį, pakilti iki 500 metrų aukštį ir nuo valdymo pultelio nutolti iki 6 km. Puikūs parametrai.

Kalbant apie patį valdymo pultelį, tai jis turi įkraunamą 3350mAh bateriją bei Lightning / micro USB / Type-C jungtis, tad prie jo galima prijungti praktiškai bet kokį išmanųjį telefoną.

Pats valdymo pultelis įkraunamas per micro USB. Pultelį galima naudoti ir be išmanaus telefono. Jis turi visas reikalingas valdymo rankenėles, mygtukus, ekraną ir papildomas antenas, sustiprinančias perduodamo signalo stiprumą. Todėl dronas gali nuo valdymo pultelio nutolti net iki 6 km.

„Hubsan Zino 2“ dronas taip pat geba sekti paskui objektą, palaiko GPS bei GLONASS, per telefono programėlę galima atnaujinti operacinę sistemą ir t.t. 

Labai šaunus ir aukščiausios kokybės įrenginys. O kaip gi jis atrodo šalia panašių dronų?

Nors „Hubsan Zino 2“ dar tik pasirodė prekyboje ir šio drono kol kas niekas neišbandė, bet jau atsiranda, kurie „Hubsan Zino 2“ lygina su „DJI Mavic Mini“ bei „FIMI X8 SE“ dronais.

O štai žemiau pateiktoje dronų palyginamojoje lentelėje galite matyti, kad „Hubsan Zino 2“ gerokai patobulėjo, lyginant su pirmos kartos „Hubsan Zino 1“, ir visiškai neatsilieka nuo gerokai brangesnių „FIMI X8 SE“ bei „DJI Mavic Air“.

„Hubsan Zino 2“ netgi siūlo ženkliai ilgesnį baterijos tarnavimą, tolesnį skraidymą nuo valdymo pultelio, didesnį greitį, 4K60fps ir kt. Už tokią kainą tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems profesionalaus ir kokybiško drono.

Dabartinė 364€ kaina yra mažiausia šio drono kainų istorijoje:

7. Nuolaidos kuponas naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“

191.10€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMHAND1 | „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ specifikacijos

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris komplekte atkeliauja su keturiais antgaliais ir maksimaliai siūlo iki 23000 Pa siekiančią siurbimo galią. Šis rankinis dulkių siurblys su 2500 mAh talpos baterija turi 5 lygmenų filtravimo sistemą ir su pilnu baterijos įkrovimu gali veikti iki 30 minučių.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • „Gearbest“191.10€
  • su nuolaidos kuponu GBXMHAND1
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 darbo dienų už 15.45€ (rinkitės Priority Line metodą, jis yra saugiausias nuo papildomų mokesčių).
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dulkių siurblys nuo seno yra neatsiejamas kiekvienų namų atributas. Vis dėlto kartais juo naudotis dėl santykinai didelių matmenų nėra patogu. Būtent dėl šios priežasties vis dažniau populiarėja rankiniai dulkių siurbliai, kurie pasižymi kur kas geresniu mobilumu ir kitomis papildomis savybėmis.

Pavyzdžiui, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ komplekte atkeliauja ne tik su keturiais antgaliais, bet dar ir specialia prailginimo rankena. Tokia komplektacija pasiteisina dėl tos priežasties, nes esant poreikiui „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ be jokių problemų galima naudoti kaip įprastą dulkių siurblį. Tuo tarpu, kiti antgaliai praverčia nešvarumus siurbiant iš sunkiai prieinamų vietų, lentynų ar spintų.

Gamintojas tvirtina, jog šis rankinis dulkių siurblys nesunkiai išvalo net ir pačius didžiausius nešvarumus. Šį gerą rezultatą pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ naudoja šerelių neturinį variklį, kuris šiuo atveju atitinkamai leidžia pasiekti net 23 000 Pa siurbimo galią. Tai įspūdingas skaičius – robotai siurbliai geriausiu atveju pasiekia vos 2500Pa siurbimo galią ir tai jau yra labai geras rodiklis, o plataus naudojimo geri rankiniai siurbliai dažniausiai pasiekia iki 20 000 Pa siurbimo galią.

Įdomu, jog „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ atveju didelė siurbimo galia gali būti kombinuojama su specialiu atgaliu turinčiu elektrinius valymo šerelius. Pasak gamintojo, toks sprendimas leidžia pasiekti neįtikėtina valymo efektyvumą ir leidžia iš audinių pašalinti ne tik dulkių erkutes, bet ir kitas įvairias bakterijas.

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ rankinis dulkių siurblys taip pat gali pasigirti išskirtine savo penkių lygmenų filtravimo sistema, kuri sulaiko iki 0,3 mikronų didžio siekiančius nešvarumus, o tai šiuo atveju atitinka 99,97% siekiantį efektyvumą.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ rankinis dulkių siurblys ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visiškai be jokio papildomo kontakto leidžia išvalyti 500 ml talpos dulkių surinkimo talpą. Trumpai tariant, ant „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ paspaudus reikiamą mygtuką tiesiog automatiškai atsidaro šio rankinio dulkių siurblio apačia ir visi susikaupę nešvarumai savaime be jokio papildomos kontakto su rankomis iškrenta į šiukšliadėžę.

Tai labai patogus sprendimas ir tikrai ne visi rinkoje esantys siurbliai turi tokią galimybę – kai kuriems modeliams tenka gerokai pavargti ir suteršti rankas, kol išvaloma dulkių talpa.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog grindims siurbti skirtas „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ antgalis naudoja maksimaliai švelnią medžiagą, kuri šiuo atveju leidžia išvengti net ir pačių mažiausių grindų įbrėžimų. Gamintojas tvirtina, jog naudojant šį atgalį be jokių problemų galima valyti ne tik kilimus, bet ir medinius ar kito tipo paviršius.

Trumpai:

  • Galia: Elektrinė galia – 350 W; siurbimo galia - iki 23000 Pa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: nėra informacijos, naudojama 5 lygmenų filtravimo sistema.
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2500 mAh.
  • Antgaliai: 4 antgaliai.
  • Matmenys ir masė: 21,2 x 11,1 x 32,2 cm, 1,5 kg.

8. Labai gera kaina išorinei baterijai „YKZ“ su abipusiu greituoju įkrovimu

11.76€ | 57 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (4138 vertinimai)

Ši išvaizdi baterija turi net keletą skirtingų įėjimo ir išėjimo jungčių bei palaiko įvairius įkrovimus, tarp kurių yra ir greitasis įkrovimas į abi puses. Tad su ja galima įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus prietaisus.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • Aliexpress11.76€
  • 57 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą

„YKZ“ yra gana kompaktiška - 13,4 x 6,9 x 1,7 cm - ir ant savo korpuso turi LCD ekranėlį, kuriame galima matyti kiek dar yra likę energijos šioje išorinėje baterijoje. 

Šiuo gamintoju sprendimu labai džiaugiasi ir pirkėjai. Kaip ir tuo faktu, kad „YKZ“ palaiko daugybę apsaugų: nuo perkaitimo, trumpo jungimo, perkrovos ir kt.

Pastariesiems taip pat patinka ir tas faktas, kad „YKZ“ baterija yra 10 000 mAh talpos ir tokio energijos kiekio užteks prietaisams įkrauti bent kelis kartus.

O tai yra ypač pravartu tais atvejais, kai kažkur toliau keliausime ir po ranka neturėsime kito būdo, kaip įkrauti savo elektronikos įrenginius.

9. Mažiausia kaina perkamiausioms virtuvinėms svarstyklėms

9.55€ | 34 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1331 vertinimai)

Kuo taip pirkėjams patinka šios svarstyklės? Pirmiausiai - pagaminimo kokybe.Jos yra labai išvaizdžios, plonos, pagamintos iš nerūdijančio metalo ir su guminėmis kojelėmis, tad puikiai laikosi ant įvairių paviršių ir neslysta. Taip pat turime ryškų LCD ekranėlį, kuriame matysime sveriamų produktų svorį.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • Aliexpress9.55€
  • Tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida
  • pristatymas į Lietuvą už 2.74€

Svarstyklės gali sverti iki 10 kilogramų svorį su 1 gramo tikslumu. Ir pirkėjai teigia, kad šios svarstyklės sveria labai tiksliai. Be to, svarstyklės iš viso palaiko 7 matavimo vienetus: gr, oz, lb, tl, kg, vandens ml, pieno ml.

Svarstyklės yra maitinamos 2 AAA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai; gerai reaguoja į duodamas komandas ir palaiko tokias funkcijas, kaip: svorio nunulinimo, taros funkcija, įspėjimas dėl per didelio svorio, senkančių baterijų energijos ir kt.

Ir net jei pamiršite išjungti svarstykles, jos automatiškai po 3 minučių išsijungs pačios. Puikus virtuvės pagalbininkas tiek gaminant patiekalus, tiek ir stebint savo suvartojamų produktų ir tuo pačiu kalorijų kiekį.

10. Mažiausia kaina perkamiausiam galingam žibintuvėliui „Super Powerful LED Flashlight L2 XHP50“

8.65€ | 33 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (7088 vertinimai)

Dar viena itin populiari, tiesiog šluojama prekė iš Kinijos turgelio - net 1000 lm ryškumo žibintuvėlis. Čia iškart reikėtų pastebėti, kad galima įsigyti keleto variantų žibintuvėlius. Yra parduodami dviejų tipų: „L2“ ir „P70“ žibintuvėliai. Nors pirkėjai teigia, kad abu šviečia labai puikiai ir šviesos srautas yra itin didelis, tačiau galingesnis žibintuvėlis yra „P70“. Jo išmatavimai nuo „L2“ žibintuvėlio taip pat truputį skiriasi.

Kaina

Tikrinta 2020 01 03

  • Aliexpress - nuo 8.65€
  • Tai mažiausia kaina
  • 33 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad galima pasirinkti žibintuvėlius su 2500 mAh ir 5000 mAh talpos baterijomis.

Jei jums šių baterijų nereikia, nes jas jau turite ar ketinate įsigyti kitur, galima tiesiog įsigyti pačius žibintuvėlius ir be papildomai pridedamų baterijų.

Pridedamos žibintuvėlių baterijos yra įkraunamos su USB laidu, kas yra iš tiesų patogu ir praktiška.

Kalbant apie žibintuvėlių specifikacijas, tai žibintuvėlių korpusai yra iš aliuminio lydinio ir jie yra atsparūs smūgiams bei vandeniui.

Nurodoma, kad žibintuvėliai užtikrina 1000 liumenų ryškumą, palaiko keturis švietimo režimus, kurie keičiami mygtuko paspaudimu, ir geba apšviesti net už 500 metrų esančius objektus.

11. Mažiausia kaina populiariausiai plovimo šluotai „Congis X-type“

16.58€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (7174 vertinimai)

Pirkėjai džiaugiasi, kad labai veiksmingai yra atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta plaušinė surenka visas atliekas.

 

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su su šia šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Vienas iš šaunių ir labai pirkėjams patinkančių dalykų yra šios šluotos plaušinės gręžimo funkcija.

Rankos visada lieka švarios ir jomis nereikia liesti plaušinės. Ją išgręžti galima su pačia šluota.

Valymo plaušinės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Daugelis pirkėjų teigia esantys labai patenkinti šia šluota ir tai, kaip ji atlieka savo darbą.

Taip pat pačioje šluotoje yra dar papildomas valymo šepetys, kuris taip pat praverčia, kai reikia išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 29

  • Aliexpress - 16.58€
  • 53 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • pakuotėje yra 3 mikropluošto plaušinės

12. Mažiausia kaina perkamiausiam 2019 metų įrankių krepšiui

14.40€ | 55 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1538 vertinimai)

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus. Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtina tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai vaizdžiai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

Svarbu ir tai, kad krepšiai yra atsparūs vandeniui - IPX4 standartas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 29

  • Aliexpress - nuo 14.40€
  • Siunčia nemokamai



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: