TOP 14 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojami 360 laipsnių pasukami „Xiaomi“ vandens maišytuvo antgaliai, itin populiari išorinė baterija „70mai Jump Starter“ iš Lenkijos sandėlio ir pats populiariausias robotas siurblys „Alfawise V10 Max“ (Video, 2019 m. 51 savaitė)  ()

- „Xiaomi“ vandens maišytuvo antgalis

- USB šakotuvas „dodocool 7-in-1 USB Hub“

- Išorinė baterija „70mai Jump Starter“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos elektrinė barzdaskutė „Xiaomi Mijia S500“

- Pakabinamas LED šviestuvas „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“

- Nuotoliniu būdu valdomas automobilis „JJRC Q70 RC Car“

- Įrankių krepšys

- Perkamiausias Kinijoje „DEKO“ suktuvas (iš Čekijos sandėlio)

- Oro grynintuvas „Alfawise P2“ (su nuolaidos kuponu)

- Plovimo šluota „Congis X-type“

- Labai stilingas vyriškas laikrodis „CURREN“

- Naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ (su nuolaidos kuponu)

- „2M 1M 5.5mm 7mm Endoscope Camera Flexible IP67 Waterproof Inspection Borescope Camera for Android PC Notebook 6LEDs Adjustable“ endoskopas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi“ vandens maišytuvas

11.73€ | 24 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (20 vertinimai)

Perkamiausia savaitės prekė - puikaus ir unikalaus dizaino, vandenį taupantis „Xiaomi“ vandens maišytuvų antgalis, kuri panašu, labai patiko pirkėjams iš viso pasaulio. 

Jie pirmiausiai pabrėžia, kad šį vandens maišytuvą yra paprasta ir lengva pritvirtinti. Tai užtrunka vos keletą akimirkų.

Taip pat šauni savybė, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas turi 360 laipsnių pasisukančią galvą, kas yra patogu ir praktiška.

Jis taip pat atlieka vandens filtravimą ir leidžia sutaupyti iki 50-80 procentų vandens, lyginant su tuo vandens kiekiu, kurį panaudojame be šio vandens maišytuvo.

Verta pažymėti ir tai, kad „Xiaomi“ vandens maišytuvas palaiko du vandens padavimo režimus bei pagamintas taip, jog apsaugo nuo vandens taškymosi.

Pakuotėje taip pat yra skirtingų dydžių antgaliai, tad šis „Xiaomi“ vandens maišytuvas tinka įvairiems čiaupams.

Sunku tuo ir patikėti, kad tokiame mažame ir atrodytų paprastame įrenginyje gali būti tiek daug technologinių naujovių, bet gamintojas tvirtina, jog norint pagaminti puikaus dizaino ir labai kokybišką „Xiaomi“ vandens maišytuvą reikėjo įgyvendinti daugybę technologinių naujovių ir drauge su šiuo maišytuvu kompanija užpatentavo net 17 unikalių sprendimų.

Išvaizdus, lengvai pritvirtinamas, funkcionalus, taupantis ir valantis vandenį, atsparus korozijai ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų bei ilgaamžis. Puikus pasirinkimas ieškantiems vandens maišytuvo.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Gearbest - 11.73€
  • Tai mažiausia kaina
  • 24 % nuolaida
  • Siunčia už 0.17€

Dabartinė 11.73€ kaina yra mažiausia šio vandens maišytuvo kainų istorijoje:

2. USB šakotuvas „7 in 1 Docking Station“

33.41€ | 35 % nuolaida | 5 balai iš 5 (36 vertinimai)

Dar vienas itin populiarus daiktas - „7 in 1 Docking Station“ – tai unikalus išmaniajam telefonui skirtas aksesuaras, kuris prie išmaniojo telefono su USB C jungtimi paprastai ir greitai leidžia prijungti ne tik USB jungtį turinčius įrenginius, bet net ir išorinį monitorių su HDMI jungtimi. Be to, naudojant šį aksesuarą taip pat galima įkrauti išmaniojo telefono bateriją.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, jog prie „7 in 1 Docking Station“ aksesuaro gali būti prijungiami tik USB C jungtį turintys išmanieji telefonai. Būtent to pilnai pakanka, kad vėliau galėtumėte mėgautis septynių „7 in 1 Docking Station“ korpuse integruotų jungčių teikiamais privalumais.

Trumpai tariant, prie „7 in 1 Docking Station“ galima prijungti ne tik USB jungtį turinčius įrenginius ar SD bei Micro SD korteles, bet net ir išorinį monitorių su HDMI jungtimi. Be to, naudojant šį aksesuarą taip pat galima įkrauti išmaniojo telefono bateriją.

Pavyzdžiui, jeigu žaidžiate žaidimus, tuomet naudojami „7 in 1 Docking Station“ prie išmaniojo telefono galėsite prijungti ne tik pelę ar klaviatūrą, bet ir išorinį monitorių bei specialų žaidimams skirtą pultelį. Tuo tarpu, biure šis aksesuaras lengvai ir patogiai leis išmanųjį telefoną prijungti prie projektoriaus ar kitų būtinų įrenginių.

Svarbu atkreipti dėmesį ir tai, jog „7 in 1 Docking Station“ aksesuaras išmaniajam telefonui gali teikti iki 15 W siekiančią galią. Būtent tai reiškia, kad naudojant šį aksesuarą nekils net menkiausių problemų įkraunant ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijas.

Galiausiai maloniai stebina ir patvari bei moderni „7 in 1 Docking Station“ korpuso konstrukcija. Čia galima pridėti dar ir tai, jog „7 in 1 Docking Station“ apačioje yra pritvirtintos specialios silikoninės kojelės. Jos šiuo atveju garantuoja, kad šis aksesuaras praktiškai ant bet kokio paviršiaus visuomet laikysis maksimaliai stabiliai ir neslidinės į šonus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Gearbest - 36.51€
  • 35 % nuolaida
  • Siunčia už 2.00€

3. Išorinė baterija „70mai Jump Starter“

48.37€ | 47 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2237 vertinimai)

Fantastiškai populiari išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas - „70mai Jump Starter“. Toks daikčiukas labai pravers atėjus šaltajam metų sezonui ir kai ryte reikės užvesti automobilį, „70mai Jump Starter“ bus būtent tas pagalbininkas.

Jis turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A. Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Tuo pačiu „70mai Jump Starter“ turi žibintuvėlį, ant korpuso LED indikatorius, kurie informuos apie baterijos energijos likutį, ir tuo pačiu su juo galėsime įkrauti kitus įrenginius: išmaniuosius telefonus, planšetes ir kt.

Nurodoma, kad „70mai Jump Starter“ baterijos energijos užteks automobilį užvesti iki 40 kartų, kol ją vėl reikės įkrauti.

„70mai Jump Starter“ įkrovimas užtrunka 5,5 val bei palaiko įvairias apsaugos priemones: nuo perkrovos, temperatūros, trumpo jungimo ir kt.

Džiugu ir tai, kad pakuotėje jau yra visos reikiamos priemonės ir nieko papildomai pirkti nereikės.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Aliexpress - 48.37€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia už 3.85€

4. Perkamiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“

197.77€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

Jau kelinta savaitė, kai „Alfawise V10 Max“ yra vienas perkamiausių daiktų iš Kinijos turgelio. Ir nieko keisto - tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią ir šiuo metu jis neabejotinai yra pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Iki šiol pigiausi robotai siurbliai su lazerine navigacija ir grindų plovimu kainuodavo ne mažiau 250-300€, tad „Alfawise V10 Max“ sumušė visus rekordus.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • „Gearbest“197.77€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.41€
  • Lietuvoje neparduodamas.

5. Naujos kartos elektrinė barzdaskutė „Xiaomi Mijia S500“

38.82€ | 37 % nuolaida | „Xiaomi Mijia S500“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia S500“ – tai naujos kartos, 2019 metų pabaigoje pristatyta elektrinė barzdaskutė, kuri išsiskiria pirštų antspaudams atspariu paviršiumi, iki 60 minučių tarnaujančia baterija, dviem darbo režimais ir LED ekranu. Ši barzdaskutė taip pat gali būti naudojama šlapiam skutimuisi ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes baterijai įkrauti naudoja USB C tipo jungtį.

Jeigu kada nors anksčiau domėjotės kiniškomis elektrinėmis barzdaskutėmis, tuomet greičiausiai puikiai pamenate ir populiariąją „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutę. Deja, bet pastarąją barzdaskutę šiuo momentu jau yra sudėtinga įsigyti net ir Kinijoje.

Vis dėlto didelės problemos tame nėra, nes „Xiaomi“ įvertinęs „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ populiarumą netruko išleisti atnaujintą barzdaskutę „Xiaomi Mijia S500“. Atnaujinimai šiuo atveju nėra akivaizdūs, tačiau pirkėjams, kurie planavo įsigyti senesnės kartos barzdaskutę, tačiau nespėjo, „Xiaomi Mijia S500“ tampa puikia galimybe išpildyti savo seną svajonę.

„Xiaomi Mijia S500“ kaip ir prieš tai parduodamas modelis turi dviejų dalių peiliukus bei paslankų judantį mechanizmą. Kiekvieną peiliuką šiuo atveju sudaro dviejų apskritimo formos ašmenų rinkinys, o tai, pasak gamintojo, tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą.

Skaičiuojant „Xiaomi Mijia S500“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ pavienių peiliukų ašmenis taip pat gaunamas analogiškas rezultatas. Vis dėlto šiuo atveju svarbiausia tai, jog šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai. Taigi, jeigu turite vešlią barzdą skutimosi procesas naudojant „Xiaomi Mijia S500“ gali tapti tikrai ženkliai trumpesnis.

„Xiaomi Mijia S500“ ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi unikalų integruotą dviejų pavarų variklį. Būtent toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis ženkliai greičiau. Gamintojas tvirtina, jog greitas skutimo režimas itin praverčia turintiems vešlią barzdą.

Įdomu ir tai, jog abi paminėtos barzdaskutės su pilnai įkrauta baterija gali veikti iki 60 minučių, tačiau naujos kartos „Xiaomi Mijia S500“ barzdaskutė pilnai įkraunama yra per 1,5 valandos. Tuo tarpu, „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atveju analogiškos baterijos įkrovimas užtrunka dvi valandas.

Kaip jau buvo minėta, „Xiaomi Mijia S500“ reikšmingų atnaujinimų tikrai neturi, tačiau priešingai nei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ ši barzdaskutė ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes jau turi specialų LED ekraną, kuriame yra vizualiai skaitmenine forma pateikiamas baterijos energijos likutis. Būtent tokios funkcijos seniau pristatyta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutė tikrai neturėjo.

Trumpai:

  • Peiliukai: 3x apskritimo formos, kurių kiekvieną sudaro dvi poros peiliukų.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: talpa nenurodoma, įkrovus pilnai atlaiko apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: greitas skutimasis; šlapias skutimasis; USB C tipo įkrovimo jungtis; pirštų antspaudams atsparus paviršius; turi LED ekraną, kuris rodo esamą baterijos įkrovos lygį.
  • Matmenys ir svoris: 15,51 x 6,16 x 6,33 cm; 300 g.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • „Gearbest“ 38.82€
  • Dabar parduodama su 37 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

6. Pakabinamas LED šviestuvas „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“

135.45€ | 51 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.78 balai iš 5 (418 vertinimai)

„Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“ - tai 650 mm skersmens apvalus pakabinamas šviestuvas. Jo šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K, o ryškumas siekia iki 3500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas. Geriausia tai, kad šviestuvas naudoja mažai elektros, pirkėjai džiaugiasi ir galimybe jį valdyti pridedamu pulteliu ar išmaniosiomis programėlėmis.

Šviestuvas „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ palaiko „Ambient Lighting“ funkciją, tai yra – šviečia į šalis ir į pačias lubas, taip sukurdamas papildomą šviesos srautą ir nakties metu romantišką aplinką. Šis šviestuvas yra kiek didesnis ir galingesnis už itin populiarų „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480“ šviestuvą, tačiau visomis kitomis savybėmis jie identiški.

Jis yra lengvai valdomas tiek pulteliu, tiek išmaniąja programėle. Geriausia tai, kad jam įrengti pakanka vos 5 minučių, jei esate pasiruošę, nes teoriškai jam nereikalingi jokie jungtukai. Žinoma, jungtuką ant sienos galite pasilikti, tačiau tikėtina, kad paskui jo dažnai nenaudosite. Kaip taip gali būti?

„MIJIA APP“ ir „Yeelight APP“ išmaniosios programėlės leidžia lengvai valdyti šviestuvą, tačiau pakuotėje rasite ir pultelį (kuris naudoja CR2032 bateriją), veikiantį su daugeliu „Yeelight“ pakabinamų šviestuvų. Šis įrenginys turi „Bluetooth“ ir „WiFi“ modulius, todėl prie jo prisijungti nėra sunku.

Per atstumą galima ne tik įjungti/išjungti šį šviestuvą, bet ir nustatyti skleidžiamos šviesos spalvos temperatūrą (nuo 2700 iki 6000 K) bei ryškumą.

Įdomiai atrodo vadinamasis „mėnesienos“ režimas, kuomet didelis apvalus šviestuvas skleidžia vos 1,5 liumenų šviesą – ji yra labai blausi, bet kambariui suteikia įdomią atmosferą.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Gearbest - 135.45€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 51 % nuolaida
  • Siunčia už 22.77€

7. Nuotoliniu būdu valdomas automobilis „JJRC Q70 RC Car“

18.06€ | 7 % nuolaida | 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)

Išskirtinis automobiliukas jau kelinta savaitė iš eilės yra vienas perkamiausių produktu iš Kinijos. Jis lengvai išsiskiria iš kitų, kad vos vieno nuotolinio valdymo pultelio mygtuko paspaudimu jį galima transformuoti ir įveikti bet kokias kliūtis. Tikras monstras.

„JJRC Q70 RC Car“ turi 4 varančius tvirtos gumos ratus, sugeba įveikti 45 laipsnių įkalnes ir maitinamas 3.7V 1200 mAh talpos baterija.

Jos energijos užteks bent 30-40 minutėms, o įkrausime per maždaug 3,5 val. Pakuotėje jau yra USB laidas, skirtas RC automobilio baterijos įkrovimui.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, atsuktuvas, „JJRC Q70 RC Car“ automobilis ir nuotolinio valdymo pultelis. Jis yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai.

„JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra valdomas su šiuo futuristiškai atrodančiu, guma dengtu valdymo pulteliu. Palaikomas 2,4 GHz ryšys. 

O smagiausioji dalis, kad „JJRC Q70 RC Car“  automobilis palaiko net kelis skirtingus važiavimo režimus.

Vos vienas mygtuko paspaudimas nuotolinio valdymo pulte ir „JJRC Q70 RC Car“ transformuojasi vis į kitokį automobilį.

Jis palaiko keletą skirtingų važiavimo režimų ir gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių. Jam net nebaisu, jei nukris ant „galvos“ - jis taip išsilanksto, kad ir iš itin keblių situacijų sugeba išsisukti. Prie to prisideda ir tai, kad ratai gali suktis į abi puses. 

Įprastoje padėtyje „JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra tokių išmatavimų: 31 x 18 x 9 cm; o kai yra pasirengęs kopti į įkalnes: 25,5 x 18 x 13 cm. Tuo metu jo važiuoklė nuo žemės paviršiaus pakyla 6 cm. Automobiliukas sveria 940 gramus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Gearbest - 18.06€
  • Tai mažiausia kaina
  • 7 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.83€
  • Aliexpress - nuo 28.37€ (su siuntimo išlaidomis).

Dabartinė 18.06€ kaina yra mažiausia žaislo kainų istorijoje:

8. Įrankių krepšys

14.53€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1424 vertinimai)

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus. Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtina tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai vaizdžiai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

Svarbu ir tai, kad krepšiai yra atsparūs vandeniui - IPX4 standartas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Aliexpress - nuo 14.53€
  • Siunčia nemokamai

9. Perkamiausias Kinijoje „DEKO“ suktuvas

28.09€ | 46 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.6 balai iš 5 (8915 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Aliexpress - nuo 28.09€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 46 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

10. Oro grynintuvas „Alfawise P2“

56.89€ | 16 % nuolaida + nuolaidos kuponas Y54X4643FHP | „Alfawise P2“ specifikacijos

Šiais metais tai populairiausias oro grynintuvas iš Kinijos. „Alfawise P2“ yra kompaktiškas, išvaizdus, labai efektyvus, palaikantis programėlę ir valdomas nuotoliniu būdu bei balso komandomis oro grynintuvas. Praėjusiais metais „Alfawise P1“ buvo beprotiškai populiarus ir dabar dar labai perkamas oro grynintuvas, tačiau naujasis „Alfawise P2“ turi akivaizdžių pranašumų.

Išbandėme itin geros kainos ir puikiai veikiantį naujos kartos „Alfawise P2“ oro grynintuvą: kodėl kainuoja beveik 4 kartus pigiau nei „Xiaomi“ ir ką reikia žinoti apie jo pajungimą („Alfawise P2“ apžvalga, Foto, Video)

„Alfawise P2“ išvaizdos sprendimus jau įvertino ir Vokietijos technikos bei dizaino specialistai. „Alfawise P2“ yra apdovanotas IF 2019 apdovanojimu už puikius dizaino sprendimus.

„Alfawise P2“ yra valdomas su valdymo skydeliu ir jame esančiais mygtukais, taip pat su Smart Life programėle ir netgi balso komandomis - palaiko Alexa ir Google Home balso asistentus. Tad net ir būdami darbe ar išvykę, galime programėlėje nurodyti, kada norime, kad „Alfawise P2“ įsijungtų, išsijungtų, pasirinkti oro valymo greitį, sudaryti tvarkaraščius ir kt.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • „Gearbest“56.89€
  • Su nuolaidos kuponu Y54X4643FHP
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • papildomas HEPA filtras 12.64€.
  • Į Lietuvą siunčiamas už 10.56€ prioritetine linija
  • Lietuvoje neparduodamas.

11. Plovimo šluota „Congis X-type“

18.17€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (6771 vertinimai)

Pirkėjai džiaugiasi, kad labai veiksmingai yra atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta plaušinė surenka visas atliekas.

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su su šia šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Vienas iš šaunių ir labai pirkėjams patinkančių dalykų yra šios šluotos plaušinės gręžimo funkcija.

Rankos visada lieka švarios ir jomis nereikia liesti plaušinės. Ją išgręžti galima su pačia šluota.

Valymo plaušinės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Daugelis pirkėjų teigia esantys labai patenkinti šia šluota ir tai, kaip ji atlieka savo darbą.

Taip pat pačioje šluotoje yra dar papildomas valymo šepetys, kuris taip pat praverčia, kai reikia išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Aliexpress - 18.17€
  • 54 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • pakuotėje yra 3 mikropluošto plaušinės

12. Labai stilingas ir fantastiškai populiarus vyriškas laikrodis „CURREN“

17.52€ | 92 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (13130 vertinimai)

Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis. „CURREN“ yra pats populiariausias laikrodis Aliexpress ir galima pasirinkti iš skirtingų spalvų modelių.

Šis, pirkėjų giriamas už labai gerą pagaminimo kokybę (metalas ir odinis dirželis), išvaizdą ir savo paprastą funkcionalumą „CURREN“ laikrodis rodo laiką, datą ir yra chronometras (minutės bei sekundės).

Jis taip pat atitinka 3ATM standartą, tad „CURREN“ laikrodis nebijo vandens ir su juo galima eiti maudytis, plaukioti ir pan.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Aliexpress - 17.52€
  • 92 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

13. Naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“

189.66€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMHAND1 | „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ specifikacijos

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris komplekte atkeliauja su keturiais antgaliais ir maksimaliai siūlo iki 23000 Pa siekiančią siurbimo galią. Šis rankinis dulkių siurblys su 2500 mAh talpos baterija turi 5 lygmenų filtravimo sistemą ir su pilnu baterijos įkrovimu gali veikti iki 30 minučių.

Dulkių siurblys nuo seno yra neatsiejamas kiekvienų namų atributas. Vis dėlto kartais juo naudotis dėl santykinai didelių matmenų nėra patogu. Būtent dėl šios priežasties vis dažniau populiarėja rankiniai dulkių siurbliai, kurie pasižymi kur kas geresniu mobilumu ir kitomis papildomis savybėmis.

Pavyzdžiui, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ komplekte atkeliauja ne tik su keturiais antgaliais, bet dar ir specialia prailginimo rankena. Tokia komplektacija pasiteisina dėl tos priežasties, nes esant poreikiui „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ be jokių problemų galima naudoti kaip įprastą dulkių siurblį. Tuo tarpu, kiti antgaliai praverčia nešvarumus siurbiant iš sunkiai prieinamų vietų, lentynų ar spintų.

Gamintojas tvirtina, jog šis rankinis dulkių siurblys nesunkiai išvalo net ir pačius didžiausius nešvarumus. Šį gerą rezultatą pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ naudoja šerelių neturinį variklį, kuris šiuo atveju atitinkamai leidžia pasiekti net 23 000 Pa siurbimo galią. Tai įspūdingas skaičius – robotai siurbliai geriausiu atveju pasiekia vos 2500Pa siurbimo galią ir tai jau yra labai geras rodiklis, o plataus naudojimo geri rankiniai siurbliai dažniausiai pasiekia iki 20 000 Pa siurbimo galią.

Įdomu, jog „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ atveju didelė siurbimo galia gali būti kombinuojama su specialiu atgaliu turinčiu elektrinius valymo šerelius. Pasak gamintojo, toks sprendimas leidžia pasiekti neįtikėtina valymo efektyvumą ir leidžia iš audinių pašalinti ne tik dulkių erkutes, bet ir kitas įvairias bakterijas.

„Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ rankinis dulkių siurblys taip pat gali pasigirti išskirtine savo penkių lygmenų filtravimo sistema, kuri sulaiko iki 0,3 mikronų didžio siekiančius nešvarumus, o tai šiuo atveju atitinka 99,97% siekiantį efektyvumą.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ rankinis dulkių siurblys ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visiškai be jokio papildomo kontakto leidžia išvalyti 500 ml talpos dulkių surinkimo talpą. Trumpai tariant, ant „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ paspaudus reikiamą mygtuką tiesiog automatiškai atsidaro šio rankinio dulkių siurblio apačia ir visi susikaupę nešvarumai savaime be jokio papildomos kontakto su rankomis iškrenta į šiukšliadėžę.

Tai labai patogus sprendimas ir tikrai ne visi rinkoje esantys siurbliai turi tokią galimybę – kai kuriems modeliams tenka gerokai pavargti ir suteršti rankas, kol išvaloma dulkių talpa.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog grindims siurbti skirtas „Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner“ antgalis naudoja maksimaliai švelnią medžiagą, kuri šiuo atveju leidžia išvengti net ir pačių mažiausių grindų įbrėžimų. Gamintojas tvirtina, jog naudojant šį atgalį be jokių problemų galima valyti ne tik kilimus, bet ir medinius ar kito tipo paviršius.

Trumpai:

  • Galia: Elektrinė galia – 350 W; siurbimo galia - iki 23000 Pa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: nėra informacijos, naudojama 5 lygmenų filtravimo sistema.
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2500 mAh.
  • Antgaliai: 4 antgaliai.
  • Matmenys ir masė: 21,2 x 11,1 x 32,2 cm, 1,5 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • „Gearbest“ 189.66€
  • su nuolaidos kuponu GBXMHAND1
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 darbo dienų už 15.33€ (rinkitės Priority Line metodą, jis yra saugiausias nuo papildomų mokesčių).
  • Lietuvoje neparduodamas.

14. Pats perkamiausias endoskopas iš AliExpress - „2M 1M 5.5mm 7mm Endoscope Camera Flexible IP67 Waterproof Inspection Borescope Camera for Android PC Notebook 6LEDs Adjustable“

3.51€ | 15 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (34133 vertinimai)

Tiesiog neįtikėtinai populiarus endoskopas iš Aliexpress. Verta pažymėti, kad galima rinktis iš kelių skirtingų endoskopo variantų: 1; 1,5 ir 2 metrų ilgio 5,5 bei 7 mm skersmens.

Šis šaunus daikčiukas prijungiamas prie išmaniųjų telefonų, kurie darbuojasi su Android 4.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Deja, bet su iOS endoskopas nedirba. Taip pat jis dirba ir su Windows operacinėmis sistemomis.

Pakuotėje be endoskopo dar papildomai bus pridėti ir įvairiose situacijose praversiantys antgaliai.

Atkreipkite dėmesį į tai, kad jūsų telefonai turi palaikyti OTG ir UVC funkcijas.

Jei jūsų išmanieji nėra senesni nei dviejų metų, galite būti praktiškai ramūs dėl to, nes jie šias funkcijas palaikys. Bet jei abejojate, dėl viso pikto pasitikrinkite.

Kaip naudotis šiuo prietaisu? Tereikės nuskenuoti ant pakuotės esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę, ją įsidiegti, prijungti andoskopą ir tiesiog telefono ekrane galėsite matyti visą vaizdą.

Tad šis endoskopas iš esmės yra ilgas lankstus vamzdelis su 1/9 CMOS kamera (640 x 480 raiška) ir 6 LED elementais gale (reguliuojamas švietimo ryškumas), skirtas pažvelgti į įvairių prietaisų ir konstrukcijų vidų.

Taip pat palaikomos fotografavimo ir filmavimo galimybės, o IP67 standartas irgi nepamaišys.

Kaina

Tikrinta 2019 12 22

  • Aliexpress - nuo 3.51€
  • 15 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()