Išskirtiniai Žiemos išpardavimo pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest : 3 in 1 registratorius, kokio dar nematėte, unikalus 7 in 1 įrenginys ir „Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“ termosas (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Išskirtinai populiarus ir gerai vertinamas registratorius - „Marubox M600R car dvr radar detector gps 3 in 1 HD1296P 170 Degree Angle Russian Language Video Recorder logger free shipping“;

- Unikalus 7 viename įrenginys: ir telefono įkroviklis, ir kortelių skaitytuvas, ir galima prijungti prie kitų įrenginių ir t.t. - „Baseus 7 in 1 Type-C HUB Docking Station Adapter with USB 3.0+2.0 & PD Charging & 4K HD Display & TF Card Reader & Camera Card Reader Slot“;

- Puikaus dizaino termosas su arbatos filtru - „Original New Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2 with Tea Strainer Unisex Cup“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiariausios Kinijos parduotuvės skelbia didįjį Žiemos išpardavimą. Išpardavime dalyvauja daugelis AliExpress parduotuvių, o dalis pasiūlymų tokie geri, jog pagal kainas pasiekė 11.11 ir Juodojo penktadienio žemumas. Tiesa, kaip įprasta AliExpress, masinės akcijos trunka neilgai - tik iki sausio 10 d. AliExpress rekomenduojamus Žiemos išpardavimo pasiūlymus galite peržiūrėti štai čia

Analogiška akcija startavo ir populiarioje Gearbest parduotuvėje. Čia taip pat netrūksta gerų pasiūlymų, tačiau kaip dažnai būna, geriausių daiktų iki akcijos pabaigos tiesiog nelieka. Gearbest rekomenduojami Žiemos išpardavimo pasiūlymai

Išskirtinai populiarus ir gerai vertinamas registratorius - „Marubox M600R“

  • Dabar jis parduodamas nuo 88,84 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 44 % nuolaida;
  • 4,84 € už pristatymą į Lietuvą;
  • papildomai galima įsigyti ir atminties kortelę: 8, 16 arba 32 GB talpos.

„Marubox M600R“ yra labai populiarus vaizdo registratorius Aliexpress parduotuvėje.

Galima drąsiai teigti, kad „Marubox M600R“ nėra biudžetinis vaizdo registratorius, o jau vidutinės klasės prietaisas.

Ir beveik 3 000 pirkimų, 1 800 atsiliepimų ir tiesiog fantastiškas 4,9 reitingas aiškiai įrodo, kad pirkėjai šiuo įrenginiu yra labai patenkinti.

Kuo gi pasižymi „Marubox M600R“ ir kodėl jį taip gerai vertina pirkėjai?

Pabrėžiama pagaminimo kokybė ir greitas pristatymas, tačiau labiausiai pirkėjams patinka štai šios 3 pagrindinės „Marubox M600R“ savybės:

  • labai gera fiksuojamo vaizdo raiška - FHD su 170 laipsnių matymo kampu;
  • palaikoma GPS - 2,7 colių įstrižainės ekrane galima matyti kelionės maršrutą, balso asistentė;
  • garsinis įspėjimas apie netoliese esančius, greitį matuojančius radarus - čia tokia unikalesnė vaizdo registratoriaus savybė.

„Marubox M600R“ taip pat palaiko G-sensor (smūgių jutiklį), judesio jutiklį, turi HDMI ir USB jungtis, mikrofoną, darbuojasi rusų kalba bei palaiko programinės įrangos atnaujinimus.

Išties įdomus ir daug pirkėjų pagyrų sulaukiantis „Marubox M600R“ vaizdo registratorius.

Štai šioje apžvalgoje galite dar daugiau sužinoti apie „Marubox M600R“ ir kaip jis yra praktiškai testuojamas - iš vaizdo įrašo matyti, kad jis tikrai informuoja apie kelyje esančius greičio matuoklius ir iškart liepia sumažinti greitį (jei tik jis yra viršyjamas):

Unikalus 7 viename įrenginys - „Baseus 7 in 1“

  • Dabar jis parduodamas už 32,50 €;
  • 5 % nuolaida;
  • 1,93 € už pristatymą į Lietuvą.

„Baseus 7 in 1“ yra tikras daugiafunkcis pagalbininkas. Jau iš pavadinimo galime spręsti, kad šis nedidukas (11 x 8 x 2,2 cm) aliuminio ir plastiko korpuso prietaisas (80 gr.) užtikrina net 7 skirtingas funkcijas.

Ir kai kurios jų yra ypač šaunios bei naudingos.

Pirminės ir kiek mažiau įdomios „Baseus 7 in 1“ funkcijos yra laikyti telefoną ir įkrauti jo bateriją. Čia viskas kaip ir aišku - palaikomas 5V / 3A įkrovimas.

Toliau yra įdomiau. Ir pirmiausiai žavi tokia gausa įvairių jungčių. Žemiau pateiktame paveikslėlyje galite matyti jas visas: USB 3.0, USB 2.0, Type-C; TF/microSD ir SD kortelių nuskaitymo jungtys; HDMI.

Kadangi „Baseus 7 in 1“ turi tiek daug įvairių jungčių, prie jo galima prijungti savo išmanųjį telefoną ir tada kokį nors kitą įrenginį: klaviatūrą, kompiuterio pelę, kompiuterį ir taip toliau.

Tiesiog kompiuterio ekrane galima matyti tai, kas yra išmaniojo telefono ekrane ir su pele bei klaviatūra valdyti telefoną: žaisti žaidimus, rašyti laiškus ar net prijungus prie projektoriaus ir pristatyti savo projektą.

Taip pat jį galima prijungti ir prie televizoriaus bei peržiūrėti 4K vaizdo įrašus. Žinoma, čia jau priklauso nuo to, ar pats telefonas palaiko 4K vaizdo įrašus.

Svarbu paminėti, kad „Baseus 7 in 1“ suderinamas su Windows 10 / Android 8.0.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis besidarbuojančiais įrenginiais.

Puikus daiktas. Jis turi viską, ko būtų galima tikėtis iš tokio tipo įrenginio.

Puikaus dizaino termosas su arbatos filtru - „Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“

  • Dabar jis parduodamas nuo 24,38 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“ yra šaunios išvaizdos termosas. Galima rinktis iš baltos ir juodos spalvų modelių.

„Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“ pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų.

 

Vidinė dalis yra pagaminta iš nerūdijančio SUS 304 ir 316L plieno sluoksnių, kurie yra atsparūs oksidacijai, korozijai ir lengvai valomi.

O pačio termoso išorinė dalis ir dangtelis pagaminti iš saugios sąlyčiui su maistu PP medžiagos.

Termoso išorinė dalis taip pat yra dengta silikonu, tad jį liesti ir laikyti rankose yra patogu bei malonu.

Kalbant apie „Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“ išmatavimus, tai jie yra tokie: 7,2 x 6,5 x 22,8 cm. Termosas sveria 230 gramus ir jame telpa 480 ml gėrimo.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“ ilgai išsaugo karštą arba šaltą gėrimą. Jau ir praėjus 6 val. po termoso pripildymo karštu gėrimu, jis išlaikys daugiau kaip 68℃ temperatūrą. Šalto gėrimo atveju bus išlaikyta žemesnė nei 10℃ temperatūra.

„Xiaomi Mijia Vacuum Thermos Bottle 2“ yra stilingas ir naudingas daiktas kiekvienam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()