Tokie pigūs telefonai dar nebuvo - Cafago išparduoda „Xiaomi Mi 8 Lite“ ir „Vernee MIX 2“ (Video)  ()

Du puikūs Cafago.com pasiūlymai:

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Lite“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija;

- Išmanusis telefonas „Vernee MIX 2“ 6 GB RAM ir 64 GB ROM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Lite“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija

  • Dabar jis parduodamas už 182,19 €;
  • 58 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • ribotas prekių skaičius.

Iškart verta pažymėti, kad tai yra vienos žemiausių kainų „Xiaomi Mi 8 Lite“ telefonui. Ir už tokią kainą, tai yra puikus variantas.

Aliuminio ir plastiko rėmas; aukščiausios klasės 6,26 colių įstrižainės FHD+ ekranas (1080 x 2280, 403 PPI), 19:9 kraštinių santykis, „Corning Gorilla Glass 5“ apsauga; 2,2 GHz taktinio dažnio 8 branduolių centrinis procesorius „Qualcomm Snapdragon 660“; „Adreno 512“ vaizdo plokštė; net 6 GB RAM ir 128 GB vidinė duomenų atmintis - palaiko iki 128 GB atminties kortelę.

Verta atkreipti dėmesį į 24 MP priekinę „Sony IMX576 Exmor RS“ kamerą su f/2.0 diafragma.

Palaikomas HDR, „Portrait“ režimas, dirbtinis intelektas, kuris papildomai apdoroja nuotraukas, yra įvairių filtrų - tad mėgstantiems asmenukes, tai yra puiki kamera.

Galinė „Xiaomi Mi 8 Lite“ kamera yra - 12 MP „Sony IMX363 Exmor RS“ su f/1.9 diafragma ir 5 MP „Samsung“.

Taip pat palaikomas 4K filmavimas su 30 kadrų per sekundę, 1080P su 30/60 kadrų per sekundę ir „Slow Motion“ filmavimas 120 kadrų per sekundę

„Xiaomi Mi 8 Lite“ darbuojasi su „MIUI 9“ operacine sistema, sukurta „Android 8.1 Oreo“ platformos pagrindu - palaikoma lietuvių kalba.

Visi Lietuvoje esantys mobilieji dažniai; Face ID; pirštų atspaudų skaitytuvas; GPS, A-GPS, Glonass, Beidou; WiFi; Bluetooth 5.0; 3350 mAh talpos baterija, palaikanti greitojo įkrovimo technologiją Quick Charge QC 3.0 ir t.t.

„Xiaomi Mi 8 Lite“ tiesiog puikus telefonas ir dabar dar parduodamas už rekordiškai žemą kainą.

Išmanusis telefonas „Vernee MIX 2“ 6 GB RAM ir 64 GB ROM

  • Dabar jis parduodamas už 109,31 €;
  • 64 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • ribotas prekių skaičius.

Jei „Xiaomi Mi 8 Lite“ jums pasirodė kiek per brangus, tada labai geras variantas yra „Vernee MIX 2“.

Čia iškart reikia pažymėti, kad nors telefonas ir nėra globalios versijos, tačiau palaiko lietuvių kalbą ir Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius - trūksta tik B40.

Kalbant apie kitas specifikacijas, tai „Vernee MIX 2“ išmanusis telefonas yra pirmasis „Vernee“ kompanijos sukurtas pilno ekrano tipo madingasis išmanusis telefonas.

Jis turi 6 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, o ekrano kraštai yra šiek tiek užapvalinti, kas suteikia geresnį vizualinį efektą.

Vienas didžiausių privalumų – ekranas dengia net 93,07% priekinės telefono dalies, todėl jo korpusas yra gerokai mažesnis nei įprastų telefonų, tačiau ekranas – gerokai didesnis.

„Vernee Mix 2“ pasižymi itin tolygiu korpusu, kuris pagamintas iš metalo, o išorė padengta stiklu. Šios savybės suteikia įrenginiui tiesiog puikų įvaizdį. Verta paminėti ir tai, jog net 80% viso telefono korpuso yra padengta stiklu, o tai suteikia puikių pojūčių laikant telefoną rankoje.

Taip pat „Vernee MIX 2“ aprūpintas „Helio P25“ 8-nių branduolių procesoriumi, 4 GB RAM + 64 GB ROM atmintimi (palaiko atminties kortelę).

„Vernee Mix 2“ pasižymi 4200 mAh talpos baterija, o taip pat palaiko ir „Mediatek Pump Express“ greito įkrovimo funkciją - 9V/2A.

Telefonas darbuojasi su Android 7.0 operacine sistema, gale turi 13 MP ir 5 MP kameras su f/2.0 diafragma, o priekyje turime 8 MP kamerą.

Šis išvaizdus telefonas palaiko ir pirštų atspaudų nuskaitymą; WiFi, Bluetooth 4.0; GPS; ir kt. Labai geras pasirinkimas ieškantiems pigaus išmanaus telefono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: