Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: naujausia „Xiaomi“ ekosistemos išmanioji LED lempa „Aqara MX480“ su pilnu valdymu ir net papildomai kuriamais scenarijais, itin simpatiška „Mark Ryden“ miesto kuprinė ir turbūt geriausi krepšiai kompiuteriams iš „WIWU“ (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Nauja LED lempa su švietimo ryškumo ir spalvų temperatūros reguliavimu - „Aqara MX480 Ceiling Light with Four Classic Lighting Modes (Xiaomi Ecosystem Product)“;

- Labai simpatiška, atspari vandeniui, puikiai perkama ir vertinama miesto kuprinė - „Mark Ryden Multifunction Crossbody Men Bags Waterproof USB Charging Chest Pack Short Trip Messengers Chest Bag Shoulder Bag Male“;

- Puikiai vertinami krepšiai kompiuteriams - „WIWU“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja LED lempa su švietimo ryškumo, spalvų temperatūros reguliavimu ir specialiomis funkcijomis - „Aqara MX480“

  • Dabar ji parduodama už 82,10 €;
  • 46 % nuolaida;
  • 8,78 € už pristatymą į Lietuvą.

„Aqara MX480“ yra „Xiaomi“ šeimos produktas ir dėl to galime tikėtis, jog tai yra aukščiausios kokybės LED lempa.

Naujoji LED lempa yra 48 x 48 x 8,50 cm dydžio, sveria apie 2 kilogramus ir puikiai tinka bet kuriame namų kambaryje.

Be puikaus dizaino, „Aqara MX480“ gali pasigirti ir labai geromis techninėmis savybėmis.

Ši LED lempa turi 96 LED'us, yra 39W galios, ir palaiko iki 3500lm švietimo ryškumą, 2700-5700K spalvų temperatūrą. Verta pažymėti, kad švietimo ryškumą bei spalvų temperatūrą galima reguliuoti.

Kitas svarbus rodiklis, jog „Aqara MX480“ LED lempa užtikrina Ra80 rodiklį - tai ne rekordas, bet kaip ir standartas buitiniams šviestuvams, kas reiškia, jog apšviečiami objektai išlaiko savo natūralias spalvas. 

Pakuotėje jau yra ir specialus jungiklis, su kuriuo galima reguliuoti šią LED lempą ir esant skirtingoms situacijoms - skaitant knygą, žiūrint filmą, ar užsiimant kita veikla - pasirinkti norimą švietimo režimą.

„Aqara MX480“ taip pat palaiko ir pritemdymo režimą bei gali ryte suveikti, kaip žadintuvas ir nustatytu laiku įsijungti.

Šią LED lempą taip galima valdyti ir su išmaniajame telefone esančia programėle ir susiejus su kitais išmaniųjų namų davikliais kurti scenarijus. Pavyzdžiui, atidarius duris - automatiškai įsijungs „Aqara MX480“. Šauni ir naudinga LED lempa.

Labai simpatiška, atspari vandeniui, puikiai perkama ir vertinama miesto kuprinė - „Mark Ryden“

  • Dabar ji parduodama už 20,44 €;
  • Nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Mark Ryden“ kompanija specializuojasi įvairių krepšių bei kuprinių segmente ir štai ši simpatiška miesto kuprinė yra labai populiari Aliexpress parduotuvėje.

Turime virš 1 000 užsakymų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart akcentuoja, jog ši „Mark Ryden“ kuprinė yra talpi, su papildomais skyriais ir tvirtais užtrauktukais.

Kuprinė sveria tik 0,49 kg ir yra tokių išmatavimų: 30 x 20 x 10 cm. Tad į šią kuprinę telpa ir iki 9,7 colių dydžio iPad planšetė.

Kitas svarbus momentas, kad šį kuprinės diržą galima prisegti prie abejų kuprinės pusių. Taip galime kiekvienas pasirinkti, kaip asmeniškai patogiau nešioti šią kuprinę.

Galiausiai, kaip ir dažna „Mark Ryden“ kuprinė, taip ir šis modelis yra atsparus vandeniui bei turi USB jungtį.

Kuprinės viduje rasite USB laidą, prie kurio prijungsime išorinę bateriją. O prie kuprinės šone esančios USB jungties prijungsime savo telefoną ar kitą elektronikos prietaisą ir taip jį patogiai įkrausime bei tuo pačiu metu galėsime juo naudotis.

Visi pirkėjai iš Lietuvos šiai „Mark Ryden“ kuprinei duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad kuprinė į Lietuvą buvo greitai pristatyta.

O štai čia keletas patenkintų pirkėjų padarytų šios „Mark Ryden“ kuprinės nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Puikiai vertinami, perkamiausi krepšiai kompiuteriams - „WIWU“

  • Dabar jie parduodami nuo 11 €;

Jeigu prireiktų ne paprastos kuprinės, o tiesiog krepšio kompiuteriui, rekomenduotume pasižvalgyti į „WIWU“ prekės ženklo krepšius. 

Tai išskirtinai gero dizaino ir kokybės, bei puikiai vertinami krepšiai kompiuteriams už labai padorias kainas. Jų pasirinkimas yra ganėtinai platus ir aptarti kiekvieną krepšį atskirai - tikriausiai reikėtų ne vieno straipsnio.

Visgi, yra keletas bendrų dalykų: visi krepšiai yra labai kokybiškai pagaminti, daugelis jų yra atsparūs vandeniui ir kone visi yra labai gerai vertinami pirkėjų - balai svyruoja nuo 4.8 iki 4.9.

Žinoma krepšiai skiriasi savo stiliumi, dizaino sprendimais, dydžiu, papildomų skyrių kiekiu ir panašiais aspektais. Tad čia jau belieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti kokio konkretaus krepšio reikia. Tiek atsižvelgiant į kainą, tiek ir turimą nešiojamo kompiuterio dydį bei reikalingų papildomų skyrių skaičių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()