Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: išskirtinai lankstus ir labai patogus telefonų ir planšečių laikiklis, automobilinis net 20W belaidis telefonų įkroviklis iš „Xiaomi“ ir pirkėjų giriama saulės panelė žygiams po gamtą (Video, pirkėjų atsiliepimai)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Lankstus telefonų ir planšečių laikiklis - „UGREEN LP113 Flexible Mobile Bracket Phone Holder Clip“;

- Automobilinis telefonų laikiklis su belaidžiu 20W įkrovimo palaikymu - „Xiaomi ZMI Kits 20W Max Qi Wireless Car Charger WCJ10 Fast Charging Car Phone Holder 360 Degree“;

- Labai gerai vertinama ir pirkėjų perkama portabili saulės panelė, skirta įkrauti įrenginiams - „ALLPOWERS Solar Panel 10W 5V Solar Charger Portable Solar Battery Chargers Charging for Phone for Hiking etc. Outdoors“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lankstus telefonų ir planšečių laikiklis - „UGREEN LP113“

  • Dabar jis parduodamas už 9,70 €;
  • 16 % nuolaida ir 2V18DD7633 nuolaidos kuponas;
  • 0,39 € už pristatymą į Lietuvą.

„UGREEN LP113“ yra šaunus ir naudingas daiktas, kuriam gerų žodžių negaili ir pirkėjai.

Šis įrenginys yra skirtas patogiai laikyti savo išmanųjį telefoną ar net planšetinį kompiuterį. Čia galima įdėti nuo 3,7 iki 10,6 colių įstrižainės įrenginį.

Pirkėjai pažymi ir tą faktą, kad „UGREEN LP113“ korpusas pagamintas iš kokybiško aliuminio lydinio bei plastiko.

O patį „UGREEN LP113“ laikiklį galima labai patogiai ir paprastai pritvirtinti prie stalo (iki 7,6 cm storio). Plius, prie stalo prisukami pritvirtinimai yra dengti silikonine danga, tad „UGREEN LP113“ laikosi tvirtai ir negadina stalo ar kito daikto paviršiaus.

Kitas šaunus dalykas, kad „UGREEN LP113“ yra labai lankstus ir pagamintas tarsi iš dviejų dalių: minkštesnės ir lankstesnės bei tvirtesnės dalies.

Taip pat pritvirtintą įrenginį galima pasukti 360 laipsnių kampu. Tad telefono ar planšetės ekraną visada nukreipsime tokiu kampu, kokiu tik norėsime.

„UGREEN LP113“ sveria 218 gramus ir yra tokių išmatavimų: 90 x 10 x 10 cm.

Pirkėjai „UGREEN LP113“ laikikliu yra labai patenkinti ir štai keletas jų atsiliepimų:

  • Blithe Emmie - „Šio telefono laikiklis yra tvirtesnis, nei aš tikėjausi. Galvojau, kad jis bus silpnokas, bet UGREEN LP113 yra labai tvirtas. Tereikia jį išlankstyti taip, kaip jums yra patogiausia žiūrėti į telefono ekraną ir tada jis telefoną laiko labai tvirtai. Anksčiau kažką darydama turėdavau telefoną laikyti rankoje, o dabar jos yra visiškai laisvos ir telefonas šalia.“
  • Ina Fred - „Jį labai paprasta pritvirtinti prie lovos krašto ir juo naudotis. Iš pradžių kiek bijojau, kad negalėsiu jo pritvirtinti prie lovos, nes lovos rėmas yra gana storas, bet viskas tiko kuo puikiausiai. Nors pakuotėje ir nėra instrukcijos, kaip jį pritvirtinti, bet tą padaryti yra labai paprasta ir greitai susigaudžiau kas ir kaip. Man šis daiktas labai praverčia prižiūrint vaiką. Dabar niekad nepasimeta mano išmanusis telefonas. Puikus daiktas.“

Automobilinis telefonų laikiklis su belaidžiu 20W įkrovimo palaikymu - „Xiaomi ZMI Kits 20W Max Qi Wireless Car Charger“

  • Dabar jis parduodamas nuo 21,37 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
  • 20 % nuolaida;
  • 2,59 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi“ automobilinis telefonų laikiklis ne tik puikiai atrodo bei yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, bet ir tuo pačiu palaiko belaidį telefonų įkrovimą.

Šis prietaisas yra pagamintas iš cinko lydinio ir tvirto plastiko elementų. Telefonas yra automatiškai prilaikomas šonuose įtaisytų laikiklių ir taip galima patogiai vadovautis telefone įjungta navigacija, kalbėtis telefonu ir t.t.

Be to, šį laikiklį galima pasukti 360 laipsnių kampu, tad telefonas bus tokioje pozicijoje, kokia konkrečiu metu bus pati patogiausia.

Didelis šio daikto privalumas yra ir tai, kad jis palaiko belaidį (iki 20W) telefonų įkrovimą. Tad su juo galima įkrauti praktiškai visus naujausius ir belaidį įkrovimą palaikančius telefonus. Ar tai būtų Samsung, Huawei, iPhone, Xiaomi, ar kitų kompanijų telefonai.

Labai gerai vertinama ir pirkėjų perkama portabili saulės panelė, skirta įkrauti įrenginiams - „ALLPOWERS Solar Panel 10W 5V“

  • Dabar ji parduodama už 22,79 €;
  • 50 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„ALLPOWERS Solar Panel 10W 5V“ yra populiarus daiktas Aliexpress parduotuvėje. Jis labai pravers artėjant šiltajam metų laikui ir prasidedant kelionių sezonui.

Šį prietaisą jau įsigijo virš 670 pirkėjų, kurie paliko beveik 300 atsiliepimų ir turime ypatingai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio džiaugiasi šia saulės panele ir galimybe būnant tiesiog gamtoje - įkrauti savo elektronikos prietaisus

Gamintojas pažymi, kad ši saulės panelė pasižymi vienu aukščiausiu energijos konversijos rodikliu visoje rinkoje ir siekia 23,5 proc.

Saulės panelė pagaminta iš mono-kristalinio silicio ir jos nominali galia siekia 10W. Palaikoma 5V ir 1,5A.

Čia taip pat verta atkreipti dėmesį, kad skirtingai nuo panašių saulės panelių, „ALLPOWERS“ panelėje esančios USB jungtys yra paslėptos, tad jos yra apsaugotos nuo tiesioginio aplinkos poveikio.

„ALLPOWERS Solar Panel 10W 5V“ panelė yra kompaktiška. Išlankstytos panelės išmatavimai yra tokie 465 x 265 x 3 mm, o sulankstytos: 270 x 170 x 10 mm.

Visi pirkėjai iš Lietuvos šiai „ALLPOWERS Solar Panel 10W 5V“ panelei skiria maksimalų balų įvertinimą. Štai keletas pirkėjų padarytų panelės nuotraukų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, jos testavimo rezultatų 9 foto, 10 foto, 11 foto - ir pora esminių komentarų:

  • N***l - „Labai smagus daiktas. Puikiai tinka įvairiems žygiams. Galiu patvirtinti, kad pagamina tiek energijos, kad galima įkrauti telefono bateriją. Jei saulėta diena, šis daiktas dirba tikrai gerai. Jei labai debesuota, tada jau sunkiau pagaminti reikiamą kiekį energijos, bet kitko juk tikėtis ir nereikėtų.“
  • I***v - „Labai geros kokybės produktas. Aš jau užsisakiau 6 tokias paneles. Vasaros metu jį generuoja elektros energiją net debesuotu oru, tačiau, žinoma, šis procesas tokiomis sąlygomis trunka gana ilgai. Dabar vasaris, pas mane lauke yra -20 laipsnių šalčio ir ore tvyro smogas, tad turime ne daugiau kaip 0,5 A. Vasaros metu, šviečiant saulei - turime 1,2 A. Pardavėjas yra labai atsakingas ir man šias paneles pristatė per 2–4 savaites. Kartą man netgi dovanų atsiuntė gerą žibintuvėlį, už kurį esu labai dėkingas!“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()