Viskas iš Vokietijos sandėlio ir už neregėtas kainas: išparduodama daugybė sporto įrangos, net 110€ pigiau grindis plaunantis ir siurbiantis „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys, naujos kartos „Xiaomi Jimmy JV83“ ir super galinga „Tronsmart“ kolonėlė (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Health & Care Sale“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- Naujos kartos, plaunantis ir grindis siurbiantis „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Jimmy JV83“ rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Tronsmart Element T6 Max“ išskirtinio dizaino 60W galios belaidė garso kolonėlė iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Health & Care Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už puikias kainas galima įsigyti įvairių daiktų, padėsiančių sustiprinti savo sveikatą ir tuo pačiu smagiai praleisti laiką lauke.

Dabar įvairioms prekėms taikomos iki 50 % siekiančios nuolaidos + su NEWGEEKMAXI nuolaidos kuponu gausime dar papildomą 3 % nuolaidą.

Taigi, GeekMaxi pasiūloje rasime įvairių elektrinių dviračių, paspirtukų, riedlenčių ir kitų įdomių daiktų.

GeekMaxi tvirtina, kad didžioji dalis prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „Health & Care Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi STYJ02YM“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu I3jjvGnN ​jis kainuoja 309,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Xiaomi STYJ02YM“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys.

Jis pasižymi pačiomis geriausiomis techninėmis savybėmis, kokias tik gali turėti šiuolaikiniai robotai dulkių siurbliai. Ir be to, „Xiaomi STYJ02YM“  vienu metu palaiko sausą ir drėgną grindų valymą.

Kaip ir dera „Xiaomi“ kompanijos robotams, taip ir „Xiaomi STYJ02YM“ pasižymi puikiomis savybėmis: LDS navigacijos sistema, 2100Pa siurbimo galia, elektroninis vandens padavimo valdymas, sistemingas judėjimas po teritoriją, daugybė jutiklių bei valdymas išmaniąja programėle ir t.t.

Kalbant detaliau apie valymą, tai iš tikrųjų „Xiaomi STYJ02YM“ palaiko net tris darbo režimus: sausą valymą, grindų plovimą ir kombinuotą valymą - sausą ir drėgną grindų valymą. Tikrai ne kiekvienas šiuolaikinis robotas dulkių siurblys gali tuo pasigirti.

Čia tik reikia pažymėti, kad pakuotėje yra sausam siurbimui bei sausam siurbimui ir drėgnam grindų valymui skirtos talpos. Norint vien tik plauti grindis - reikės atskirai įsigyti vandens talpą.

„Xiaomi STYJ02YM“ aprūpintas 3200 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki dviejų valandų. Jis pats sugeba grįžti prie įkrovimo stotelės ir įkrauti bateriją.

Taip pat „Xiaomi STYJ02YM“ lengvai įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis ir dėka jutiklių - nenukrenta nuo laiptų bei kitų paviršių.

Žinoma, „Xiaomi STYJ02YM“ galima valdyti su išmaniąja programėle ir taip sudaryti valymo tvarkaraščius, matyti kur konkrečiu metu yra robotas dulkių siurblys, nurodyti draudžiamas įvažiuoti zonas ir t.t. Šaunus namų tvarkymo pagalbininkas.

„Xiaomi JIMMY JV83“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu F3VFYIF3 ​jis kainuoja 209,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

Iškart reikia pažymėti, kad tai yra viena mažiausių šio siurblio kainų visoje rinkoje. Štai, pavyzdžiui, kitoje populiarioje internetinėje parduotuvėje jis dabar kainuoja daugiau nei 320 eurų.

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių.

Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtru, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, kad naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97 % susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99 %.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių.

Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą, o iš viso vienu įkrovimu net iki 400 m2.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais.

Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

„Tronsmart Element T6 Max“ išskirtinio dizaino 60W galios belaidė garso kolonėlė

  • Su nuolaidos kuponu Tw4ZU9ZT ​ji kainuoja 84,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Tronsmart Element T6 Max“ iškart patraukia dėmesį. Labai įdomaus dizaino belaidė garso kolonėlė.

Be išskirtinės išvaizdos, ši garso kolonėlė pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteritikos.

Čia turime 60W galios garso kolonėlę, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai įspūdinga. Be to, dėl savo išskirtinio dizaino, ši garso kolonėlė garsą skleidžia į visas puses - 360 laipsnių kampu.

USB-C jungtis, 12 000 mAh baterija, 20 val. grojimas, IPX5 standartas (atsparumas vandens purslams), 3 muzikos grojimo režimai, Bluetooth 5.0 bei NFC, valdymas balsu bei į prisilietimus reaguojanti panelė ir t.t.

Be to, šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, bei skambinti savo artimiesiems. 

„Ar naujoji Tronsmart Element T6 MAX belaidė kolonėlė gali nugalėti kur kas brangesnę Sony SRS-XB41? Išsiaiškinkime“, - teigia štai šis apžvalgininkas ir plačiau papasakoja apie „Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlę, jos galimybes ir atlieka testavimus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()