Įspūdingiausi 2020 m. anonsuoti išmanieji laikrodžiai už labai padorią kainą: 7 kartus pigesnė, įspūdingos išvaizdos „Amazfit GTS“ kopija, 22 kartus pigesnė „Apple Watch“ versija su temperatūros matavimu ir imuninės sistemos vertinimu ir tikras telefonas ant rankos (Video, pirkėjų atsiliepimai)  ()

Geriausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- 7 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio kopija - „Cobrafly P8 Smart Watch Men Women 1.4inch Full Touch Fitness Tracker Heart Rate Monitoring Sports Watches GTS for Xiaomi Huawei“;

- 22 kartus pigesnė „Apple Watch“ išmaniojo laikrodžio kopija su unikaliomis funkcijomis - „V10 Body temperature monitoring smart bracelet waterproof smart watch Android smart watch for ios“;

- Su dviem kameromis, belaidžiu įkrovimu, skambinimo galimybe ir puikiais pirkėjų įvertinamais - „OUKITEL Z32 4G Smartwatch Phone with Wireless Charger 3GB RAM 32GB ROM Face ID Unlock 1.6 inch IPS Screen Dual Cameras 1800mAh Battery“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

7 kartus pigesnė „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio kopija - „Cobrafly P8“

  • Dabar jis parduodamas už 17,56 €;
    • 48 % nuolaida;
    • 1,78 € už pristatymą į Lietuvą.
  • Palyginimui - „Amazfit GTS“ kainuoja 131 € su nemokamu siuntimu į Lietuvą.

Pasižiūrėjus į „Cobrafly P8“ išmanųjį laikrodį galima pagalvoti, jog čia matome prieš keletą mėnesių pristatytą „Amazfit GTS“ modelį.

Tačiau taip nėra. Nors vizualiai ir daugeliu techninių aspektų „Cobrafly P8“ yra analogiškas „Amazfit GTS“ (Amazfit GTS apžvalgos ir aprašymai), tačiau pastarasis modelis kainuoja bent 7 kartus brangiau.

„Cobrafly P8“ yra ženkliai pigesnis, kompaktiškesnis ir turintis didžiąją dalį tų pačių funkcijų. Taip pat pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių, kas daugeliui tikrai patiks.

Taigi, „Cobrafly P8“ turi 1,4 colių dydžio spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Taip pat šone yra įtaisytas papildomas valdymo ratukas.

Silikoniniai dirželiai yra standartinio dydžio bei keičiami, tad čia kiekvienas galėsime pasirinkti ir naudoti tokį dirželį, koks asmeniškai yra pats mieliausias.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „Cobrafly P8“ yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą. Tad su juo nebaisus ir netikėtai užklupęs lietus.

„Cobrafly P8“ nuolat seka širdies ritmą, miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius bei atstumą, palaiko 7 sporto režimus - tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis ir kt. - informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius, praneša apie orų prognozę ir kt.

Šis šaunus išmanusis laikrodis suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais Bluetooth 4.0 ryšiu ir palaiko DaFit išmaniąją programėlę.

Jau vien šiame šauniame ekrane „Cobrafly P8“ pateikia daug išsamios ir vizualiai labai patrauklios bei gerai suprantamos informacijos, tačiau jos programėlėje yra dar daugiau. Palaikomos anglų, rusų, lenkų, ispanų ir kt. kalbos.

Išties šaunus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis, kurio įkraunamos 170 mAh talpos baterijos energijos užteks savaitei laiko.

Puikus pasirinkimas ieškantiems išvaizdaus, funkcionalaus ir pigaus išmanaus laikrodžio, tačiau situaciją reikia vertinti blaiviai - techninių ir programinių galimybių prasme tai nėra identiška „Amazfit GTS“ kopija. Panaši, bet tikrai ne analogiška. 

„Cobrafly P8“ laikrodžiu yra labai patenkinti jį įsigiję pirkėjai, kurie šiam laikrodžiui duoda itin aukštą 4,9 balų įvertinimą. Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto - ir pora jų komentarų:

  • L***a: „Labai geras pardavėjas. Greitai ir išsamiai atsakė į visus mano užduotus klausimus. Laikrodis atkeliavo greitai - per 3 savaites - ir atitiko visus mano lūkesčius: išvaizdus, diskretiškas, patogus nešioti. Gaunu į laikrodį visas žinutes, tiek iš Viber bei Instagram. Daugybė ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, rodoma orų prognozė. Puikus laikrodis.“
  • H***v: „Puikus išmanusis laikrodis. Super paprastas ir greitas poravimas su išmaniuoju telefonu. Pranešimai į laikrodį gaunami greitai ir teksto šriftas yra pakankamai didelis. Yra ir rusų kalba (foto). Labai geras laikrodukas.“

„V10“: 22 kartus pigesnė „Apple Watch“ išmaniojo laikrodžio kopija su unikaliomis funkcijomis - matuoja žmogaus temperatūrą ir net pateikia imuninės sistemos įvertinimą

  • Dabar jis parduodamas už 25,98 €;
    • 43 % nuolaida;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Palyginimui - „Apple Watch“ Lietuvoje kainuoja 566 €.

„V10“ išmanusis laikrodis labai panašus į „Apple Watch“, tik kainuoja nepalyginamai mažiau.

Žinoma, funkcijų atžvilgiu „V10“ neprilygsta „Apple Watch“, tačiau ir šis pigus išmanusis laikrodis užtikrina visas bazines funkcijas bei turi keletą labai įdomių galimybių. 

Kaip ir dera tokiam išmaniajam laikrodžiui, jis skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, palaiko 8 sporto režimus: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, kopimą į kalnus, futbolą, krepšinį, badmintoną, plaukiojimą.

Jis taip pat praneša apie gautus pranešimus, žinutes, praleistus skambučius, gali nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą, primena, kad metas pajudėti ir t.t.

Tačiau įdomiausia, kad šis laikrodis geba sekti miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, išmatuoti kūno temperatūrą, nuovargio lygį ir imuninės sistemos būklę. Kaip jis tai daro, gamintojas neviešina, bet tai išties unikalūs gebėjimai ir dar tokioje kainų kategorijoje. Žinoma, didelio tikslumo tikėtis neverta, bet galimybės tiesiog unikalios. 

„V10“ aprūpintas spalvotu ir į prisilietimus reaguojančiu 1,3 colių ekranu - galima reguliuoti jo ryškumą.

Taip pat jis suporuojamas su Android bei iOS įrenginiais Bluetooth 5.1 ryšiu, palaiko WearFit2.0 programėlę, anglų, rusų ir kt. kalbas, o įkraunamos baterijos užteks bent 5 dienoms.

Išvaizdus, vandeniui atsparus (IP67) ir unikaliomis funkcijomis aprūpintas „V10“ išmanusis laikrodis tikrai vertas dėmesio.

Su dviem kameromis, belaidžiu įkrovimu, skambinimo galimybe ir puikiais pirkėjų įvertinamais - „OUKITEL Z32 4G“

  • Dabar jis parduodamas už 120,64 €;
    • 32 % nuolaida;
    • 7,29 € už pristatymą į Lietuvą.

„OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis skirtas tiems, kurie už geriausią kainą ieško maksimumo. Net sunku būtų pasakyti ko gi negali šis išmanusis laikrodis.

Pradėkime nuo to, kad „OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir atrodo labai šauniai.

Daug kam bus didelis privalumas ir tai, kad šis išmanus laikrodis turi standartinio dydžio dirželį, kurį galima lengvai pakeisti kitu.

Šis monstras turi 3 GB RAM ir 32 GB ROM ir darbuojasi su Android 7.1 operacine sistema. Tad čia turime kone išmanųjį laikrodį ant riešo.

Be to, 1,6 colių įstrižainės spalvotame ir į prisilietimus reaguojančiame ekrane puikiai matyti visa pateikiama informacija.

Kaip ir dera tokios kainos išmaniajam laikrodžiui, „OUKITEL Z32 4G“ palaiko navigacijos sistemas (GPS bei A-GPS) ir daugybę skirtingų sporto režimų.

Pastarųjų čia yra net 9: bėgimas lauke, bėgimas ant takelio, ėjimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas ir kt.

„OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis taip pat seka miego kokybę, širdies ritmą, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, turi kalendorių, rodo orų prognozę ir pasižymi visomis kitomis galimybėmis, kurias suteikia Android 7.1 operacinė sistema.

O dabar pati įdomiausia laikrodžio dalis. Su juo galima priimti skambučius ir skambinti kitiems žmonėms. Labai šauni savybė ir geriausia yra tai, kad „OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Negana to, „OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis aprūpintas dviem kameromis: 2 MP priekine ir 8 MP šonine.

Tad kalbantis su pašnekovu galima jį matyti, o pastarasis matys ir jus. Su šiomis kameromis galėsite filmuoti bei fotografuoti ir galiausiai - „OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis palaido Face ID technologiją. Tad laikrodį galima užrakinti ir atrakinti pasinaudojus veido atpažinimo technologija. Tokiomis galimybės pasižymi vos keletas išmaniųjų laikrodžių.

Dar verta paminėti, kad „OUKITEL Z32 4G“ išmanusis laikrodis palaiko Bluetooth 4.0 bei WiFi (802.11 a/b/g/n) ryšius, tad galima su juo naršyti internete, atsisiųsti ir įsidiegti norimų programėlių.

Laikrodis yra atsparus vandeniui, nors su juo ir nepatariama eiti maudytis.

Galiausiai baterija. „OUKITEL Z32 4G“ turi integruotą 900 mAh talpos bateriją ir dar 900 mAh talpos išorinę bateriją.

Šis įkroviklis veikia, kaip išorinė baterija, ir su savimi nereikės pasiimti papildomo įkrovimo laido. Kai laikrodžio baterijoje beliks nedaug energijos, tereikės jį pridėti prie šio įkroviklio ir taip įkrauti „OUKITEL Z32 4G“ bateriją. Patogus dalykas keliaujant.

„OUKITEL Z32 4G“ yra labai išvaizdus, funkcionalus išmanusis laikrodis. Už tokią kainą būtų sunku surasti dar funkcionalesnį išmanųjį laikrodį ir pirmieji „OUKITEL Z32 4G“ laikrodį įsigiję pirkėjai jį vertina puikiai.

Jiems ypač patinka tai, kad laikrodis palaiko daugybę ekrano atvaizdavimų ir galima lengvai susikurti savąjį - uždėti norimą nuotrauką, laikrodis pagamintas itin kokybiškai, palaiko daug naudingų funkcijų ir belaidį baterijos įkrovimą:

  • Doron. Hertz: „Man tai yra puikiausias produktas. Daugybė galimybių. Ir man patinka ne tik tai, kad aš su juo galiu paskambinti, bet ir tai, kad jis palaiko Google balso asistentą bei, kas man ypač svarbu, belaidį įkrovimą. OUKITEL Z32 4G yra labai išvaizdus išmanusis laikrodis su odos ir TPU dirželiu, kurį galima pakeisti kitu. Man patinka, kaip laikrodis atrodo ant mano riešo: nei per didelis, nei per storas. Tiesiog pats tas. Bendrai, esu labai patenkintas šiuo išmaniuoju laikrodžiu.“
  • Yvette: „Mano vyras šiuo laikrodžiu naudojasi jau kelias savaites laiko ir juo yra labai patenkintas. OUKITEL Z32 4G yra labai sportiškos išvaizdos išmanusis laikrodis. Mano vyrui patinka, kaip šis laikrodis seka deginamas kalorijas, kai jis sportuoja sporto salėje, ir kaip per visą dieną skaičiuoja nueitus žingsnius. Taip pat ypač patinka ir tai, kad laikrodyje galima perskaityti gautus pranešimus bei elektroninius laiškus. Puikus išmanusis laikrodis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()