Įdomiausia iš AliExpress: turbūt tokios baldų apsaugos jūs dar nematėte - idealiai priglundančios PVC dangos, apsaugančios baldus nuo subraižymų, karščio, ugnies, staltiesės su 3D elementais ir net pagamintos iš aukščiausios kokybės lino/medvilnės (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Stačiakampio formos, skaidrios bei įvairių raštų, apsaugančios baldus staltiesės;

- Apvalios formos, skaidrios bei įvairių raštų, apsaugančios baldus staltiesės;

- Tradicinio tipo staltiesės su 3D elementais - „3D Tablecloth Merry Christmas Luminous Christmas Tree Pattern Waterproof Thicken Rectangular and Round Table Cloth for Wedding“;

- Klasikinės medžiagos, su įspūdingais piešiniais ir pirkėjų labai gerai vertinamos staltiesės - „Meijuner New Year Christmas Tablecloth Kitchen Dining Table Decorations Home Rectangular Party Table Covers Christmas Ornaments“;

- Lininės/medvilninės ir puikiai pirkėjų vertinamos staltiesės - „Plaid Decorative Linen Tablecloth With Tassel Waterproof Oilproof Thick Rectangular Wedding Dining Table Cover Tea Table Cloth“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PVC tipo staltiesės visada būdavo labai praktiškos - jos nepraleidžia vandens, aliejaus, labai gerai valomos. Bet dažnu atveju Lietuvoje parduodamos tradicinio tipo variantai, kurie atrodo kaip reliktai iš sovietinės praeities. Iš tikro, PVC technologija tiek patobulėjo, kad ja uždengus stalviršį, net nesuprasite, kas čia yra tol, kol nepaliesite ranka.

Šiuolaikinės PVC dangos tiesiog susilieja su stalviršiu ir formuoja idealią apsaugą nuo išorinio poveikio ir netgi pagerina estetinę išvaizdą. 

Žinoma, Kinijoje galima rasti ne tik labai praktiškų PVC dangų, bet ir stalo užtiesalų su 3D elementais, ar tiesiog klasikinio tipo medvilninių audeklų. Štai ką įdomiausio suradome. 

Stačiakampio formos, skaidri baldų apsauga

Soft Glass Tablecloth Transparency PVC table cloth Waterproof Oilproof Kitchen Dining table cover for rectangular table 1.0mm

  • Dabar jos parduodamos nuo 3,13 €;
  • 39 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šios PVC staltiesės yra super populiarios Aliexpress parduotuvėje: 5 900 užsakymų, 3 130 atsiliepimų ir aukštas 4,8 balas.

Pasiūloje rasite įvairių dydžių skaidrių PVC staltiesių: nuo 30 x 30 cm iki 90 x 160 cm.

Šios staltiesės yra 1 mm storio ir jos baldus apsaugo nuo vandens, įvairių aliejų ir tuo pačiu subraižymų.

Jas taip pat yra labai paprasta pritvirtinti prie baldų paviršiaus. Štai šiame vaizdo įraše viskas detaliai parodoma:

Įvairių raštų, ornamentuota baldų apsauga

2019 New 1.0 Transparent Tablecloth Tablecloth Soft Glass Tablecloth Waterproof Oil Kitchen Table Cover Home Barbecue Appliances​

  • 9,64 €;
  • 20 % nuolaida;
  • 19,94 € už pristatymą į Lietuvą.

PVC Printed Soft Glass Tablecloth Waterproof Oilproof Plastic Transparent Modern Dining Table Cover with Kitchen​

  • 13,07 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Soft Glass 1.0PVC Tablecloth Waterproof Anti-scalding Table Mat Transparent Color Table Cloth Plastic Coffee Table Desk Mat

  • 10,61 €;
  • 15 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Jei tokios stačiakampio formos staltiesės patiko, bet norite, kad jos būtų spalvotos, tada šie variantai gali būti kaip tik tai, ko ieškote.

Pasiūloje yra įvairių raštų PVC staltiesių, kaip ir įvairių dydžių: nuo 60 x 60 cm iki 90 x 240 cm.

Jos taip pat yra 1 mm storio, atsparios karščiui (iki +80 laipsnių) ir šalčiui (-15 laipsnių) bei apsaugo baldus nuo vandens, aliejų ir paviršių yra super lengva nuvalyti.

Šios PVC staltiesės taip pat yra su atspausdintais įvairiais raštais ir jas galima, kaip ir įprastas staltieses, padėti ant bet kokio stalo ar kito baldo. 

Apvalios formos, skaidri bei įvairių raštų baldų apsauga 

Withme Round Tablecloth Transparent PVC Liquid Soft Glass on the Table Round Tablecloth Waterproof for Coffee Dining Table Cover

  • Dabar jos parduodamos nuo 8,37 €;
  • 25 % nuolaida;
  • 1,48 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra apvalios formos, 1 mm storio, skaidrios PVC staltiesės ir pasiūloje galima rasti skirtingo diametro staltiesių: nuo 40 cm iki 140 cm.

Tokios staltiesės yra puikus būdas apsaugoti savo stalus nuo vandens, aliejų, purvo ir subraižymų.

Staltiesės yra atsparios visiems šiems neigiamai stalą veikiantiems veiksniams ir tokia PVC staltiese dengto stalo galima drąsiai dėti indus su karštu bei šaltu maistu.

Štai, kaip reikia šią staltiesę pritvirtinti prie stalo ir tik pasižiūrėkite, kaip ji apsaugo stalo paviršių nuo subraižymų:

PVC Transparent Soft Glass Table Cloth Round Waterproof Oil Proof Household Tablecloth Hotel Restaurant Round Tablecloths 1.0mm

  • Dabar jos parduodamos nuo 8,61 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra analogiškos PVC staltiesės aukščiau aprašytoms, tik šios dar yra įvairių raštų ir šiek tiek skiriasi jų diametras: nuo 60 cm iki 120 cm.

Tradicinio tipo staltiesės su 3D elementais

3D Tablecloth Merry Christmas Luminous Christmas Tree Pattern Waterproof Thicken Rectangular and Round Table Cloth for Wedding​

  • Dabar jos parduodamos nuo 3,99 €;
  • 39 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tiesiog nuostabiais 3D vaizdais papuoštos tradicinės, poliesterio/medvilnės staltiesės.

Viršutinė dalis dengta poliesteriu, tad staltiesės taip pat stalą apsaugo nuo vandens ir aliejų.

Kaip visada svarbiausia tik išsirinkti norimą staltiesės vaizdą ir dydį: nuo 40 x 40 cm iki 180 x 270 cm. Pasiūloje yra ir apvalus staltiesės variantas: 180 cm diametro.

Klasikinės medžiagos, su įspūdingais piešiniais ir pirkėjų labai gerai vertinamos staltiesės

Meijuner New Year Christmas Tablecloth Kitchen Dining Table Decorations Home Rectangular Party Table Covers Christmas Ornaments​

  • Dabar jos parduodamos nuo 4,57 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 5,49 € už pristatymą į Lietuvą.

O čia galite rasti dar kitokiais raštais papuoštų staltiesių, kurių dydis kinta nuo 40 x 40 cm iki net 178 x 274 cm.

Pagamintos iš poliesterio, puikiai apsaugo stalą nuo purvo, lengvai valomos ir netgi plaunamos (iki 30 laipsnių temperatūroje).

Šios staltiesės yra labai populiarios Aliexpress parduotuvėje ir pirkėjų itin gerai vertinamos: beveik 1 600 užsakymų ir 4,8 balų įvertinimas.

Lininės/medvilninės ir puikiai pirkėjų vertinamos staltiesės

Plaid Decorative Linen Tablecloth With Tassel Waterproof Oilproof Thick Rectangular Wedding Dining Table Cover Tea Table Cloth

  • Dabar jos parduodamos nuo 10,65 €;
  • 55 % nuolaida;
  • 6,17 € už pristatymą į Lietuvą.

Kinijos internetinėse parduotuvėse rasti lino/medvilnės daiktų yra gana retas reiškinys, o čia dar ir tokios staltiesės šiuo metu parduodamos už labai gerą kainą.

Jas jau yra yra įsigiję daugiau kaip 1 500 pirkėjų ir šias staltieses įvertino itin aukštu 4,9 balu.

Visi Lietuvos pirkėjai joms skyrė maksimalų 5 balų įvertinimą ir pažymi puikią staltiesių pagaminimo kokybę.

Pasiūloje galite rasti įvairiais raštais papuoštų staltiesių, kurių dydis kinta nuo 90 x 90 cm iki 140 x 250 cm.

Šios staltiesės atrodo labai gražiai ir papuoš bet kurių namų stalą. O tai, kad pagamintos iš lino/medvilnės, ypač patiks tiems, kurie mėgsta natūralias medžiagas.

Žinoma, šios staltiesės yra visai kitokios, nei aukščiau aprašytos ir pasižymi kitokiomis savybėmis. Ištepus šias staltieses, jų nuvalyti su įprasta servetėle jau nepavyks ir staltiesę teks plauti. 

Tą daryti galima, bet reikia jas plauti ne karštesniame nei 30 laipsnių temperatūros vandenyje ir nerekomenduojama to daryti automatinėje skalbimo mašinoje.

Taigi, kiekviena staltiesė turi savų privalumų ir tam tikrų minusų. Čia jau reikia spręsti kiekvienam asmeniškai, kas gražiausia ir praktiškiausia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai ()