GeeKmaxi skelbia geriausius Velykinio išpardavimo pasiūlymus iš Vokietijos/Lenkijos sandėlių: monstrinį 43 km/h greitį pasiekiantis „KUGOO KIRIN M4“ paspirtukas, apžvalgininko geriausiu vadinamas FHD vaizdo projektorius bei turbūt geriausias „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys (Video)  (1)

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Happy Easter Sale“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“ iš Vokietijos sandėlio;

- FHD vaizdo projektorius „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ iš Vokietijos sandėlio;

- Naujasis „KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Happy Easter Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu šaunių ir naudingų daiktų galima įsigyti su didžiulėmis nuolaidomis ir iki balandžio 14 d. taikomi papildomi nuolaidų kuponai:

  • Su 10EUROFF kuponu papildomai gausime 10 eurų nuolaidą:
  • Su 20EUROFF kuponu papildomai gausime 20 eurų nuolaidą:
  • Su 30EUROFF kuponu papildomai gausime 30 eurų nuolaidą.

Plačioje pasiūloje rasime pamėgtų gamintojų nešiojamų kompiuterių, išmaniųjų telefonų, apyrankių, laikrodžių, robotų dulkių siurblių, elektrinių dviračių, paspirtukų ir daugybę kitų šaunių prekių, kurioms taip pat yra taikomos nuolaidos ir specialūs kuponai.

GeekMaxi tvirtina, kad didžioji dalis prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

O dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“

  • Taikomas nuolaidos kodas KGIWpTVk​, tad galutinė kaina yra 419,99 €;
  • Vokietijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Roborock S5 Max“ yra pats naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys. 

Ir jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

FHD vaizdo projektorius „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“

  • Taikomas nuolaidos kodas aRRNFNdf​, tad galutinė kaina yra 156,99 €;
  • Vokietijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra turbūt vienas pigiausių FHD vaizdo projektorių visoje rinkoje ir kaip teigia daugybę tokių įrenginių išbandęs apžvalgininkas: už mažiau nei 250 eurų kainą, tai yra geriausias pasirinkimas.

„VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ vaizdo projektorius užtikrina 1080p raišką, 4200 liumenų ryškumą, o LED lempa švies net 50 000 valandų.

Kitaip tariant, jei projektorių kasdien naudosite po 8 valandas, taip jis galės dirbti 17 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat svarbu paminėti ir tai, kad jis turi daugybę naudingų jungčių, kaip USB, HDMI, SPDIF bei Audio. Tad prie šio vaizdo projektoriaus galima prijungti įvairius prietaisus.

Jis taip pat turi 10W galios garsiakalbius, tad ir be papildomos garso įrangos galima žiūrėti įvairius filmus ar žaisti žaidimus.

Projektorius palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, ispanų, prancūzų ir kt.

Na ir svarbiausioji dalis. Šis projektorius gali vaizdą rodyti net 300 colių įstrižainės ekrane. Tad už 9,1 metro pastatytas „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ vaizdo projektorius vaizdą rodys 7,62 metro įstrižainės ekrane.

Žinoma, pats geriausias rezultatas yra pasiekiamas, kai projektorius yra pastatytas 1,8-3,6 metrų atstumu.

Plačiau apie šį projektorių ir jo galimybes galite sužinote šioje apžvalgoje. Jos autorius yra išbandęs galybę įvairių projektorių ir savo vedamame reitinge „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ vaizdo projektorius užima net antrą vietą:

Naujasis „KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas

  • Taikomas nuolaidos kodas 2huMAM2C, tad galutinė kaina yra 524,99 €;
  • Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„KUGOO KIRIN M4“ yra galingiausias kompanijos elektrinis paspirtukas: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 11 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 45 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 43 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 6 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje. Už tokią kainą būtų sudėtinga rasti geresnį variantą.

„KUGOO“ kompanija visada pasižymėjo puikiu kokybės ir kainos santykiu. Ne veltui ji vien Europoje jau yra pardavusi virš 100 000 elektrinių paspirtukų ir šis „KUGOO KIRIN M4“ modelis taps naujuoju šios vasaros hitu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (1)