Virš 4 000 užsakymų, virš 2 000 atsiliepimų ir stebėtinai aukštas 4,9 balų įvertinimas - kainuoja pigiai, bet labai giriamas robotas siurblys su grindų plovimo funkcija: „plaukus bei šerius surenka idealiai“ („NEATSVOR X500“ apžvalga, pirkėjų atsiliepimai, Video, iš Ispanijos sandėlio)  ()

„Šis robotas dulkių siurblys yra išties įdomus. Jis ne tik siurbia bei plauna grindis, bet jį galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu bei balso komandomis per Google Home ir Alexa sistemas.“ Pirkėjai iš Lietuvos šį robotą dulkių siurblį labai giria ir štai kas jiems patinka labiausiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kam skirtas šis dulkių siurblys?

„Iškart pasakysiu, kad jis geriausiai darbuojasi ant kietų grindų ir sugeba užlipti ant plonų kilimų. Jei jūsų namuose yra stori kilimai – šis robotas gali ant jų neužlipti. Turėkite tai galvoje.

Šis modelis labai tinka tiems, kurie namuose turi naminių gyvūnėlių. Jis labai gerai nuo grindų surenka besimėtančius plaukus bei šerius.“

„Ant siurblio viršaus yra paleidimo/sustabdymo mygtukas ir WiFi indikatorius, o šone galime išimti štai šią atliekų dėžutę.

Joje jau turime įdėtą HEPA filtrą ir aktyvintos anglies kempinėlę.“

„Norint darbuotis šiuo robotu siurbliu, tereikia jį išimti iš pakuotės, pritvirtinti du šoninius šepetėlius bei pašalinti plastikines roboto apsaugas.

Tuos šepetėlius pritvirtinti yra labai paprasta, be to – jie yra sužymėti kur reikia pritvirtinti dešinįjį, o kur kairįjį.“

„Pakuotėje esantis nuotolinio valdymo pultelis atkeliauja be baterijų, tad jas teks įsigyti atskirai.

Įkrovimo stotelė turi du kontaktus ir robotas dulkių siurblys labai gerai prie jų privažiuoja ir įkrauna savo bateriją.

Taip pat svarbus ir dar vienas privalumas, kad pagrindinis roboto šepetys turi ne tik šerelius, bet ir gumos juosteles. Tai padeda lengviau nuo paviršių pakelti ir tuo pačiu susiurbti stambesnes atliekas.“

Roboto dulkių siurblio prijungimas prie programėlės

Apžvalgininkas tvirtina, kad visa informacija ir ką reikia daryti yra išsamiai surašyta naudojimosi instrukcijoje.

„Čia svarbu pažymėti, kad robotas jungiasi prie 2.4 GHz tinklo. Jei bandysite prijungti prie 5 GHz, nieko nesigaus.

Belieka nuskenuoti QR kodą, atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Ji darbuojasi su iOS ir Android įrenginiais.

Reikia prie jos prisiregistruoti ir į el. paštą gausite prisijungimo kodą. Tada reikės prie programėlės pridėti savąjį siurblį ir vėl reikės nuskenuoti instrukcijoje esantį QR kodą bei suvesti prisijungimo prie jūsų WiFi maršrutizatoriaus slaptažodį.

Toliau įjungiame roboto maitinimo mygtuką, nuspaudę jo viršuje esantį „Start“ mygtuką palaukiame kol pradės šviesti WiFi indikatorius.

Pati programėlė turėtų surasti jūsų robotą, bet jei to nepadarys – tiesiog nueikite į telefone esančius WiFi nustatymus, ten rasite robotą ir taip jį prijungsite prie telefone esančios programėlės.

Pirmą kartą įsijungę programėlę, nukeliaukite į Update skiltį ir iškart atnaujinkite programinę įrangą.

Štai ir viskas. Jau galite su telefonu valdyti šį robotą.“

Apžvalgininkas taip pat pademonstruoja ir kaip šį robotą dulkių siurblį pridėti prie „Google Home“ (5:27 min.) ir „Amazon“ prietaisų ekosistemų (6:05 min.).

Čia tik reikia pabrėžti, jog reikia turėti ir kitų prietaisų, kuriems galėtumėte duoti balso komandas ir tada jie aktyvuos šį robotą dulkių siurblį.

Roboto dulkių siurblio testavimas

Apžvalgininkas išbando šį robotą dulkių siurblį ant kietų grindų ir kadangi jis yra prijungtas prie „Google Home/Alexa“ ekosistemų, jis komandas robotui duoda balsu (6:55 min.).

Iš vaizdo įrašo matyti, kad robotas dulkių siurblys labai gerai reaguoja į duodamas komandas, po teritoriją juda sistemingai ir liepus grįžti prie įkrovimo stotelės – tą padaro užtikrintai ir greitai.

„Aš esu labai maloniai nustebintas, kaip gerai šis robotas reaguoja į duodamas komandas.

Jis po teritoriją juda sistemingai ir užtikrintai. Surinko daugybę mano išbertų ryžių ir popieriaus skaičių. O visa tai yra lengva iš šios atliekų dėžutės išpilti į šiukšlių dėžę.

Jei tik norite, galite robotą valdyti ir su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jame yra didžioji dalis roboto valdymo galimybių.

Ar roboto jutikliai dirba tinkamai ir jis nenukris nuo laiptų? Pasižiūrėkime. Robotas yra ant stalo, aš jį paleidžiu darbuotis (9:55 min.) ir jis, privažiavęs stalo kraštą, sustoja bei pajuda saugia kryptimi.

Tuo pačiu jis dar ir piešia teritorijos žemėlapį, kurį bus galima panaudoti sekantį kartą, kai norėsiu išvalyti šią teritoriją. Beliks tik programėlėje pasirinkti šį žemėlapį ir robotas jau iškart žinotis kur yra kokios kliūtis ir kokį kambarį jam teka valyti.“

Keletas minčių pabaigai

„Šis robotas dulkių siurblys veikia labai gerai. Išbandžiau visas jo funkcijas ir kiekviena jų veikia taip, kaip ir turi tą daryti.

Paprastas pridėjimas prie programėlės, greitas reagavimas į duodamas komandas balsu bei nuotoliniu valdymo pulteliu ir geri siurbimo rezultatai.“

Pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai

„NEATSVOR X500“ robotas dulkių siurblys yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje: virš 4 000 užsakymų, virš 2 000 atsiliepimų ir stebėtinai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Šį robotą dulkių siurblį labai gerai ir tiesiog puikiai vertina pirkėjai iš Lietuvos. Štai keletas jų padarytų nuotraukų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto - ir išsamiausių komentarų:

  • G***e: Greitas pristatymas! Labai geras siurblys, gavau per 7 dienas. Atvežė kurjeris į namus. Siurblys užvažiuoja ant storų kilimų, greit randa įkrovimo stotelę. Super. Rekomenduoju!!! :).
  • O***e: Gavau per 8 dienas, kurjeris atvežė namo. Pardavėjo paprašiau dar prieš gaunant prekę ir jis atsiuntė instrukciją rusų kalba. Pakankamai tyliai dirba, veikia puikiai. 43 m2 plotą išsiurbė bei išvalė ir dar liko baterijų energijos kitam darbui. Man, turinčiai du naminius gyvūnus jis yra puikus (foto).
  • V***a: Jau užsisakiau ir antrą siurblį. Šis modelis dirba labai gera ir ypač už tokią kainą. Puikiai siurbia, valo drėgnu būdu bei plauna grindis. Viską galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir jame įdiegta programėle. Dirba net ir tamsiame kambaryje, puikiai lipa ant kilimų. Siurblį atsiuntė per savaitę iš Ispanijos ir jokių papildomų mokesčių. Pardavėjas atsako į visus klausimus. Rekomenduoju.
  • L***v: Siurblys atkeliavo iš Ispanijos. Nuo užsakymo dienos per 8 dienas (į namus pristatė DHL). Matosi, kad pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir atrodo tikrai neblogai. Aišku tam kam tai yra aktualu. Prie programėlės prisijungti problemų nebuvo tikrai, viskas paprasta ir aišku. Kas liečia įprastą siurbimą, tai siurbia tikrai neblogai, bet naudojant siurbimo funkciją SMART CLEAN - įpusėjus siurbimą staiga apsisuka, nuvažiuoja į kampą, ten šiek tiek pasiurbliuoja, ir grįžta į tą patį taškį kur baigė. Nesuprantu kodėl jis taip daro. Nuo durų kilimėlio smulkių akmenukų nenusiurbė. Jei kas ieškote, kad jums atstotų paprastą siurblį, tai to nebus, bet taip yra su visasi robotais siurbliais. Stotelę randa lengvai ir iš kito kambario. Ant 2 cm kliūties užvažiuoja be problemų. Jeigu lyginti su Xiaomi Roborock 50, tai šiek tiek šis nusileidžia, bet ir kainų skirtumas atitinkamas. Žodžiu, siurblys tikrai geras. Kam reikia papildomo draugo - imkit;), nesigailėsit. Vertinčiau 8 iš 10. Žiurėsim kaip bus pasinaudojus ilgiau. THANKS SELLER.

Roboto dulkių siurblio kaina

Aliexpress - nuo 156,94 € (veikia angliškame AliExpress);

  • 49 % nuolaida;
  • iš Ispanijos sandėlio;
  • 14,77 € už pristatymą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: