Įspūdingi NITECORE žibintuvėliai, kokių nerasite paprastoje parduotuvėje: žvėriškos galios, net 4400lm ryškumo kišeninis prožektorius su naujos kartos įkraunamomis baterijomis ir net UV spinduoliais (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- 2020 metų perkamiausias NITECORE mini prožektorius - „Mini Futuristic NITECORE TIKI/ TIKI LE USB Rechargeable Keychain Light Built-in Li-ion Battery“;

- Išskirtinės galios ir puikiai vertinamas prožektorius - „Next Generation NITECORE E4K 4400 Lumens 4 x CREE XP-L2 V6 LEDs 21700 Compact EDC Flashlight with 5000mAh Li-ion Battery“.

- Mažiausios kainos, išskirtinis prožektorius - „1800 Lumens Nitecore BR35 CREE XM-L2 U2 LED Rechargeable Bike / Bicycle Front Light Built-in 6800mAh Battery“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame rinkinyje pateikiami patys populiariausi 2020 metų „NITECORE“ prožektoriai oficialioje „NITECORE“ parduotuvėje. Jei „NITECORE“ vardą girdite pirmą kartą, verta žinoti, kad tai išskirtinai gerą reputaciją turintis gamintojas, besispecializuojantis žibintuvėlių gamyboje. Turbūt nėra nei vieno „NITECORE“ žibintuvėlio, kuris apžvalgose būtų kaltinamas kaip nekokybiškas. „NITECORE“ asortimentas yra didžiulis, pritaikytas visiems gyvenimo atvejams, o modelių yra tokių, kokių nerasite pas daugelį kitų gamintojų. 

Jie visi pasižymi išskirtinai geru surinkimu, aukštos kokybės medžiagomis ir labai geru ryškumu - dažnu atveju tai tikri žvėrys, bet tarp kitų kiniškų konkurentų yra brangesni. Nieko naujo - už kokybę reikia mokėti. Bet įsigiję tinkamos paskirties „NITECORE“ žibintuvėlį galite būti tikri, kad už tokią kainą nieko geriau negausite. Net ir iš „Xiaomi“ nebus geriau, nei siūlo labai gerai savo sritį išmanatys „NITECORE“.

Ir jei dėl kažkokios priežasties netinka „NITECORE“, tuomet ieškokite tinkamų analogo nebent tarp aukščiausio lygio Vakarų Europos ar JAV gamintojų. 

2020 metų perkamiausias „NITECORE“ mini prožektorius su UV spinduoliu - „NITECORE TIKI/ TIKI LE“

  •  18,47 €
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 21 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„NITECORE TIKI“ ir „NITECORE TIKI LE“ yra šių metų patys perkamiausi „NITECORE“ prožektoriai.

Tai idealūs žibintuvėliai vietoje raktų pakabuko - jie visada kišenėje ir visada šalia jūsų.

Jei išbandysite tokio tipo žibintuvėlius, po kelių mėnesių nesįsivaizduosite, kaip be jų gyvenote iki šiol - prireikia pačiose netikėčiausios situacijose, kai tradiciniai žibintuvėliai lieka kažkur toli. 

Iš esmės čia turime mini dydžio žibintuvėlius ir taip, nors „NITECORE TIKI“ ir „NITECORE TIKI LE“ modelių kaina yra vienoda, tačiau šie du modeliai vienas nuo kito skiriasi.

Visgi, pradėkime nuo tų dalykų, kuriais pasižymi abu šie modeliai.

Jie yra labai nedidukai, sveria po 10 gramų, turi metalinius žiedus - dėl ko patogu juos pasikabinti, palaiko po 4 pagrindinius švietimo režimus, maksimalus ryškumas siekia iki 300lm, o atstumas iki 71 metro.

Abu modeliai yra atsparūs vandeniui - IP66 standartas - bei smūgiams. Išgyvens ir nukritę iš 1 metro aukščio.

Taip pat abu turi 130 mAh talpos, per microUSB jungtis įkraunamas baterijas, kurių energijos užteks iki 40 valandų, o budėjimo režimas siekia net 365 dienas.

Konkretus veikimo laikas priklauso nuo pasirinkto režimo ir detalią informaciją galite matyti šioje specifikacijų lentelėje.

Kalbant apie „NITECORE TIKI“ ir „NITECORE TIKI LE“ skirtumus, tai pirmiausias skirtumas yra tarp korpuso medžiagų: „NITECORE TIKI“ korpusas iš aliuminio lydinio, o „NITECORE TIKI LE“ iš plieno. Plienas yra kietesnis nei aliuminis, tad labiau atsparus subraižymams. 

Didžiausias skirtumas yra tarp šių dviejų modelių palaikomų spinduolių. Detalią informaciją galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Tad „NITECORE TIKI“ turi OSRAM P8 LED spinduolį, UV LED spinduolį ir CRI spinduolį (CRI virš 90, spalvų temperatūra 4000K).

„NITECORE TIKI LE“ atveju turime tą patį OSRAM P8 LED spinduolį ir dar du papildomus raudonai bei mėlynai šviečiančius LED spinduolius.

Atitinkamai skiriasi ir šių prožektorių švietimo režimai. Pagrindiniai išlieka tie patys, tačiau kiekvienas prožektorius turi ir savitų švietimo režimų.

Štai, pavyzdžiui, „NITECORE TIKI“ prožektoriuje galima aktyvuoti UV LED spinduolį ir taip patikrinti ar pinigai nėra padirbti.

Šauni funkcija ir kai kam gali būti labai naudinga bei dažnai naudojama.

Tuo tarpu „NITECORE TIKI LE“ turi raudonai bei mėlynai šviečiančius LED spinduolius ir toks prožektorius pravers daug lauke praleidžiantiems žmonėms. 

Ant peties pasikabintas ir mirksėjimo režimu veikiantis „NITECORE TIKI LE“ leis kitiems eismo dalyviams jus aiškiai matyti.

Tai yra du labai šaunūs, kompaktiški, funkcionalūs ir pirkėjų itin giriami prožektoriai. Štai keletas jų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Žvėriškos galios - net 4400lm ir puikiai vertinamas kišeninis prožektorius - „NITECORE E4K“

  • Dabar jis parduodamas už 64,75 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
  • 21 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„NITECORE E4K“ yra išskirtinės galios prožektorius, kurį pirkėjai vertina labai gerai: puikios pagaminimo kokybės, labai atsparus, patogus naudotis ir super ryškiai šviečiantis.

„NITECORE E4K“ yra ganėtinai standartinio dydžio bei svorio prožektorius.

Tai yra iš aliuminio lydinio pagamintas ir specialia danga padengtas kišeninis žibintuvėlis, kurį yra labai patogu laikyti rankoje, vienu mygtuku jį valdyti ir tuo pačiu galima jį prisegti prie drabužių, krepšio ir pan.

Techninės specifikacijos ir „NITECORE E4K“ galimybės tiesiog negali nežavėti.

Atsparumas smūgiams, vandeniui - IP68 standartas, kas reiškia, jog jis gali būti panardintas į 2 metrų gylį, 5 standartiniai švietimo režimai ir plius dar 3 papildomai.

„NITECORE E4K“ aprūpintas keturiais CREE XP-L2 V6 LED spinduoliais, kurie užtikrina žvėrišką 4400lm švietimo ryškumą ir prožektorius apšvies net už 211 metrų esančius objektus.

Atskiro žodžio verta ir integruota Nitecore naujos kartos 21700 baterija, kurios maksimali išėjimo srovė siekia 15A.

Šis momentas yra labai svarbus, nes tik tokiu atveju yra palaikomi papildomi 3 švietimo režimai ir tas maksimalus 4400lm ryškumas.

Gerai yra tai, kad ši baterija jau yra pakuotėje ir jos atskirai pirkti nereikės. Jos talpa siekia 5000 mAh ir ji yra įkraunama su C-tipo USB laidu.

Taip pat šį prožektorių galima maitinti ir dviem CR123/RCR123 baterijomis. Tik dar kartą primename, kad tokiu atveju neturėsite trijų papildomų švietimo režimų.

„NITECORE E4K“ palaiko 5 švietimo režimus ir dėka naujos kartos 21700 baterijos - turėsime dar 3 papildomus švietimo režimus.

Baterijos energijos užteks net iki 700 val. Žinoma, viskas priklausys nuo švietimo intensyvumo ir, pavyzdžiui, pasirinkus MID režimą - 320lm, švietimo atstumas 57 metrai - baterijos užteks 7 val ir 30 min. Labai geras rezultatas.

Pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi, kad „NITECORE E4K“ prožektoriai labai greitai atkeliauja į Lietuvoje esančius Omniva paštomatus ir vienas pirkėjas teigia, kad perka trečią tokį prožektorių, kuriuos naudoja keliaudamas po kalnus ir tyrinėdamas įvairius urvus.

Štai kelios „NITECORE E4K“ prožektoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Mažiausios kainos, išskirtinis dviračio prožektorius - „Nitecore BR35“

  • Dabar jis parduodamas už 86,86 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
  • 21 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Nitecore BR35“ yra išskirtinio dizaino, labai galingas, prie dviračių tvirtinamas prožektorius, kurį pirkėjai vertina puikiai - 5 balai iš 5.

Iškart į akis krenta tai, kad šis galingas prožektorius turi du CREE XM-L2 U2 spinduolius, kurie leidžia apšviesti iki 176 metrų atstumu esančius objektus ir palaikomas net 1800lm ryškumas.

Kaip prie dviračio pritvirtinamam prožektoriui, tai puikūs rezultatai. Plius, „Nitecore BR35“ palaiko 4 skirtingus švietimo ryškumo režimus, o tai suteikia dar daugiau funkcionalumo ir juos galima rinktis pagal konkrečią situaciją.

Verta paminėti ir tai, kad „Nitecore BR35“ yra atsparus smūgiams, vandeniui - IPX7 standartas, ir ant korpuso turi 3 valdymo mygtukus, kuriais ir yra keičiamas švietimo ryškumas bei režimai.

Tad čia turime 4 švietimo ryškumo režimus, tada 3 specialius režimus - važiuojant kalnuotomis vietovėmis, miesto ar užmiesčio keliais - ir dar vienas papildomas režimas, skirtas įspėti kitus eismo dalyvius.

Įdomu yra tai, kad „Nitecore BR35“ turi OLED ekranėlį. Toli gražu ne kiekvienas prie dviračio pritvirtinamas prožektorius tuo gali pasigirti.

Šiame ekranėlyje matysime koks pasirinktas švietimo režimas, ryškumo lygis, baterijos energijos kiekis ir prožektoriaus aktyvavimo laikas. Pastarasis dalykas tuo pačiu informuos ir apie tai, kiek laiko jau važiuojama dviračiu. Patogūs dalykai.

„Nitecore BR35“ yra aprūpintas per microUSB jungtį įkraunama net 6800 mAh talpos baterija, tad jos energijos užtenka iki 17 valandų.

Turint galvoje, kad 17 valandų bus galima važiuoti pasirinkus LOW švietimo režimą - kai turime 150lm ryškumą ir apšviečiami už 40 metrų esantys objektai - rezultatas labai geras.

Pirkėjai yra itin patenkinti „Nitecore BR35“ prožektoriumi ir jo suteikiamomis galimybėmis. Jis lengvai pritvirtinamas prie dviračių, yra tvirto korpuso, atsparus smūgiams ir vandeniui, itin ryškiai šviečia, turi OLED ekraną ir labai talpią bateriją.

Vertas dėmesio prožektorius: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(11)
(2)

Komentarai ()