Jau seniai buvo toks anonsas: plauna ir siurbia grindis, palaiko net 7 valymo režimus ir galybę valdymo galimybių - iš Lenkijos sandėlio parduodamas naujos kartos „Dreame F9“ robotas dulkių siurblys (Lenkijos sandėlio papildymas 2020 08 10,Video)  ()

„Dreame F9“ - sausą siurbimą ir grindų plovimą palaikantis naujas robotas dulkių siurblys. Labai ilgai tarnaujanti baterija, net 7 valymo režimai, daugybė valdymo galimybių ir tiesiog puiki kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

  • „Dreame F9“ robotas dulkių siurblys - 208,86 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
  • 28 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio (papildyta 2020 08 10)
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-7 dienas.

Peržvelgus „Dreame F9“ specifikacijas, galima drąsiai sakyti, kad tokie robotai dulkių siurbliai įprastai kainuoja kur kas daugiau.

„Dreame F9“ ne tik palaiko sausą ir drėgną valymą, bet ir yra aprūpintas gausybe jutiklių bei įvairių naudingų galimybių.

Tikrai ne veltui pirmieji pirkėjai šiam siurbliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o apžvalgininkas vardija „Dreame F9“ turimus privalumus.

Pradėkime nuo to, kad „Dreame F9“ išvaizdus ir kas svarbiausia, labai plonas robotas dulkių siurblys. Vos 8 cm storio. Tai yra vienas ploniausių robotų dulkių siurblių rinkoje ir tai reiškia, kad jis lengviau palįs po baldais bei iš ten surinks dulkes ir kitus nešvarumus.

Nors robotas plonas, tačiau turi didelę 600 ml atliekų dėžutę. O tai reiškia, kad ją reikės rečiau tuštinti ir robotas galės ilgiau darbuotis be žmogaus įsikišimo.

Plius, „Dreame F9“ turi papildomai pritvirtinamą 200 ml vandens talpą ir dėka integruotos elektronikos - palaikomas tolygus vandens padavimas. Tai reiškia, kad pritvirtinama, lengvai nuimama, antibakterinė ir skalbiama plaušinė sudrėkinama tolygiai, kas leidžia pasiekti maksimalų grindų plovimo efektą.

Čia ypač šaunu yra tai, kad „Dreame F9“ palaiko 4 sauso valymo ir dar 3 grindų plovimo režimus. Tad lengva pasirinkti tokį, kokio reikia esant skirtingoms sąlygoms.

Pavyzdžiui, norint išsiurbti kilimą - aktyvuojamas galingesnis siurbimas, arba, norint atlikti įprastą kasdienį grindų plovimą - aktyvuojamas lengviausias grindų plovimo režimas. Labai patogus dalykas. Be to, tai ir taupyti „Dreame F9“ bateriją padeda.

Kalbant apie „Dreame F9“ bateriją, tai šis mažylis aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai daug ir ypatingai tokioje kainų kategorijoje.

„Dreame F9“ vienu įkrovimu gali darbuotis net iki 150 min. bei išvalyti 250 m2 plotą. Japoniškas, bešepetėlinis variklis dirba itin efektyviai ir naudoja nedaug energijos. Net jei „Dreame F9“ ir pritrūks energijos atlikti užduočiai, jis pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

„Dreame F9“ ne tik pasižymi galingu 2500Pa siurbimu, labai talpia baterija, bet ir palaikomomis papildomomis galimybėmis.

Šis robotas dulkių siurblys turi net 14 jutiklių, kurie padeda „Dreame F9“ orientuotis aplinkoje bei nenukristi nuo laiptų. „Dreame F9“ palaiko naujos kartos „Pioneer 2.0“ navigacijos sistemą ir nuolat įvertina valomą plotą - per 1 sekundę robotas savo judėjimo kelią perskaičiuoja 50 kartų. Dėl to „Dreame F9“ po teritoriją juda labai tiksliai ir nepalieka nevalytų vietų.

Kaip ir dera pažangiam robotui dulkių siurbliui, „Dreame F9“ palaiko išmaniąją programėlę ir su ja suporuojamas WiFi 2.4 GHz ryšiu.

Į telefoną įdiegtoje programėlėje rasime dar daugiau „Dreame F9“ valdymo galimybių. Čia galima matyti valymo žemėlapius, valymo trukmę, baterijos energijos likutį, kur yra robotas, rinktis valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius, pasirinkti visus arba konkrečius kambarius, nurodyti konkrečią valymo teritoriją, nurodyti virtualias sienas, atnaujinti programinę įrangą ir t.t.

„Dreame F9“ yra labai pažangus robotas dulkių siurblys ir dabar parduodamas už puikią kainą (203,15 €). Vargiai pavyktų už tokią kainą rasti analogiškomis savybėmis pasižymintį robotą dulkių siurblį.

Štai ir šis apžvalgininkas yra labai patenkintas savuoju „Dreame F9“. Nors apžvalga yra prancūzų kalba, tačiau joje pateikiami valymo testų rezultatai ir iš bendros apžvalgininko nuotaikos galima spręsti, jog „Dreame F9“ yra puikus pasirinkimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()