Iš Ispanijos sandėlio išparduodamos puikiai Lietuvos pirkėjų vertinamos „Kingsons“ kuprinės - neįtikėtino tvirtumo, su apsauga nuo vagių, USB jungtimis ir labai geros kainos (Video)  ()

„Kingsons“ kuprinė - labai stilinga, su apsauga nuo vagių, super tvirta, su USB jungtimi ir labai gerai vertinama pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Kingsons“ kuprinė:

  • Aliexpress34,44 €;
    • 61 % nuolaida;
    • Kinijos/Ispanijos sandėlių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą - iš Ispanijos sandėlio per 2-7 dienas.

Tai yra pati perkamiausia kuprinė iš viso „Kingsons“ asortimento: virš 800 užsakymų, 300 atsiliepimų ir beveik tobulas 4,9 balų įvertinimas.

Kuo pirkėjams taip patinka „Kingsons“ kuprinė?

Pirmiausia tuo, kad galima rinktis iš trijų spalvų modelių: tamsiai pilkos, šviesiai pilkos ir šviesiai mėlynos.

Antras dalykas - neįtikėtinas kuprinės lengvumas ir tvirtumas. Ji sveria vos 0,6 kg, tačiau pagaminta taip tvirtai, kad net sugeba atlaikyti iki 45 kg svorio apkrovas.

Be tvirtų ir paminkštintų diržų, kuprinės nugarinė dalis taip pat yra dengta kvėpuojančiu paminkštinimu ir dar čia rasime išorinėje dalyje integruotą USB jungtį.

 

Dėka jos, galima patogiai įkrauti savo išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį. Belieka tik į kuprinės vidų įsidėti išorinę bateriją ir tada kelionių metu bus galima įkrauti telefoną.

Gamintojas bei pirkėjai pažymi kitą įdomų dalyką. Tvirti ir kokybiški užtrauktai juda labai gerai, nestringa, tačiau įdomiausia, kad jie taip paslėpti, kad ilgapirščiai nesugebės greitai atsegti kuprinės ir pavogti jūsų daiktų. Važiuojant viešuoju transportu - tai yra ypač svarbu.

Pirkėjai iš Lietuvos šiai kuprinei duoda aukščiausius balus ir pažymi, kad jos išorinėje dalyje nėra jokių papildomų kišenėlių. Gamintojas taip padaryti nusprendė dėl to, kad dažniausiai iš jų ir yra pavagiami daiktai. O juk čia ir laikome pinigines, kreditines korteles bei telefonus.

„Kingsons“ kuprinėje viską susidėsime į jos pagrindinį skyrių ir čia esančius mažesnius skyrelius: tilps ir knygos, ir gertuvės, ir nešiojamas kompiuteris - iki 15,6 colių dydžio, ir planšetė ir kiti svarbūs daiktai.

Dar pažymima, kad „Kingsons“ kuprinę patogu gabentis pritvirtinus prie didžiulių kelioninių lagaminų, kuprinė yra atspari vandeniui - nedideliam lietui, yra talpi - 16 litrų ir gana kompaktiškų išmatavimų - 15 x 29 x 45 cm.

 

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad ši „Kingsons“ kuprinė į Lietuvą iš Ispanijos sandėlio atkeliauja per savaitę laiko ir yra pagaminta labai kokybiškai.

Bendrai pirkėjai yra labai patenkinti jos išvaizda, tvirtumu, kad galima susidėti daug daiktų ir puikia kaina. Štai kelios pirkėjų padarytos kuprinės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()