TOP 11 savaitės perkamiausių: 100€ pigiau nei Lietuvoje šluojami „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotai siurbliai iš Lenkijos sandėlio, tiesiog nauji hitai - „Soocas X3U“ ir „Xiaomi YUNMAI“, perkamiausi žieminiai vyriški batai mėgstantiems išvykas į gamtą (Video, 2020 m. 34 savaitė)  ()

- Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Elektrinis dantų šepetėlis „Soocas X3U“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Masiškai perkamas daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis „Xiaomi YUNMAI“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Oro kompresorius „Xiaomi 70mai“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Žieminiai vyriški batai, mėgstantiems daug ir aktyviai laiko leisti lauke

- Montesori pedagogikos principus atitinkantys lavinamieji žaidimai vaikams

- Robotas dulkių siurblys „Dreame F9“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Vienas perkamiausių ir labai gerai vertinamas termometras

- Išskirtinai funkcionali ir puikiai vertinama mini kamera

- Sparčiai populiarėjantis šių metų drono modelis su labai gerais pirkėjų atsiliepimais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Beveik 100€ pigiau nei Lietuvoje ir iš Lenkijos sandėlio šluojami „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ siurbliai robotai

  • 210.67€ | iš Lenkijos sandėlio (jau išpirkta) | Lietuvoje 303 €.
  • 206€ | Iš Lenkijos, Čekijos sandėlio

Kai toks kainų skirtumas, o daiktas yra vienas geriausių savo klasėje, neverta stebėtis, kad jis tampa perkamiausia savaitės preke. Šiuo metu „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotai siurbliai tiesiog šluojami, o už tokią kainą geresnio roboto tiesiog negausite.

Visos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgos

Tai nedidelis robotizuotas dulkių siurblys su net labai stebinančiomis galimybėmis. Tai nėra koks nors pigus namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelės. 

Prie papildomų šluotelių yra ir pagrindinis šepetys. Jis pasižymi tuo, kad jo aukštis yra automatiškai reguliuojamas. Taip šepetys prisitaiko prie nelygių grindų ir pakelia didesnius nešvarumus. Visą smulkmę susiurbia galingas, bet tylus variklis.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 5200 mAh bateriją. Ji užtikrina nepertraukiamą 2,5 valandų darbą, per kurias, teoriškai šis įrenginys gali išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Aišku, ne didelė problema net jei baterijose sukaupta energija artės prie minimumo - tuomet robotas pats sugrįš prie įkrovimo stotelės. Jums tereikės patikrinti dulkių talpą.

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją. Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

2. Tiktas 2020 metų vasaros hitas - Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkamas naujasis elektrinis dantų šepetėlis „Soocas X3U“

34.56€ | 30 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (242 vertinimai)

„Soocas X3U“ - tai atnaujinta, daugeliai puikiai žinomo bei labai sėkmingo „Xiaomi Soocas X3“ elektrinio dantų šepetėlio versija. O dabar ji beprotiškai populiari - akivaizdu, jog tokių pokyčių laukė daugelis pirkėjų.

„Soocas X3U“ modelyje padidėjo vibracijų skaičius - iki 39 600 kartų per minutę. Tai yra svarbus dalykas, kadangi didesnis vibracijų skaičius leidžia užtikrinti efektyvesnį dantų valymą ir suteikti naują galimybę - dantų balinimą.

Prie dantų balinimo prisideda ir naujosios keičiamos šepetėlių galvutės. Pakuotėje jų yra 3 variantai: standartinė, skirta jautriems dantims ir balinimui.

Gamintojas tvirtina, kad naudojant šią galvutę ir balinimo režimą bei valantis taip dantis du kartus per mėnesį - vos per 4 savaites dantų spalva pasikeis 3 tonais. Gana įspūdingas pareiškimas.

Be balinimo režimo, čia turime standartinį dantų valymo režimą, skirtą jautriems dantims ir „naujokų“ režimą. Geriausia nuo jo ir pradėti, ypač jei „Soocas X3U“ jums bus pirmasis elektrinis dantų šepetėlis.

Pasirinkus šį režimą, bus mažesnis vibracijų skaičius ir taip galėsite suprasti, kaip į tokį valymą reaguoja jūsų dantys.

Išsamiau: 

  • „Xiaomi Soocas X3U“ - vos mėnuo su tokiu šepetėliu ir dantys bus balti kaip niekad: iš Lenkijos sandėlio išparduodami naujos kartos elektriniai dantų šepetėliai ir štai kaip stipriai jie patobulėjo, palyginus su populiariaisiais „Soocas X3“ (Aprašymas, Video)

 

3. Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkamas daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis „Xiaomi YUNMAI“

99.39€ | 50 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (1156 vertinimai)

Turbūt pats populiariausias tokio tipo raumenų masažuoklis iš Kinijos. „Xiaomi YUNMAI“ įrankis yra aprūpintas 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 80 dienų.

Čia turima galvoje tokį laiką, kai pasirinktas standartinis, raumenis atpalaiduojantis masažo režimas ir taip kasdien naudojamas masažuoklis po 10 minučių

Žinoma, pasirinkus intensyvesnį masažo režimą ir ilgesnes sesijas, laikas trumpės. Bet kuriuo atveju, baterijos tarnavimo laikas labai geras.

Masažavimo įrankis suteikia 60Hz aukšto dažnio stimuliavimą ir suaktyvina raumenis, stimuliuoja kraujotaką, sumažina raumenų atsistatymo laiką, kas yra labai svarbu sportuojantiems, bei malšina skausmą.

„Xiaomi YUNMAI“ palaiko 3 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

  • 1800 vibracijos per minutę;
  • 2400 vibracijos per minutę;
  • 3200 vibracijos per minutę.

Taip pat geriausias efektas bus pasiekiamas naudojant konkrečioms kūno vietoms skirtus antgalius.

Jų pakuotėje iš viso yra 4, tad su „Xiaomi YUNMAI“ galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

„Xiaomi YUNMAI“ skleidžia vos iki 45 dB garsą, gali darbuotis nuo 0 iki +40 laipsnių temperatūroje ir sveria tik 1 kg.

4. Iš Lenkijos sandėlio oro kompresorius „Xiaomi 70mai“

45.80€ | 47 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (726 vertinimai)

„Xiaomi 70mai“ - itin populiarus oro kompresorius tarp pirkėjų. Tūkstančiai pirkimų, atsiliepimų ir aukščiausi įvertinimo balai. O kuo geras šis automobilinis oro kompresorius? Svarbiausia informacija ir testų rezultatai šioje apžvalgoje.

Apžvalgininkas tvirtina, kad su „Xiaomi 70mai“ automobiliniu oro kompresoriumi galima pripūsti įvairių transporto priemonių ratus, čiužinius, kamuolius ir t.t. Palaikoma nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI slėgis.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad palaiko 10A ir 12V, kas reiškia, jog jį galima prijungti prie automobilinio pridegiklio.

„Pakuotėje rasite išsamią naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis: anglų, rusų ir kt.

Čia iškart randame simpatiškos išvaizdos lagaminą, kuriame ir yra įdėtas Xiaomi 70mai oro kompresorius. Jis taip pritvirtintas, kad jo iš šio lagamino neišimsite.

Išsamiau:

 

5. Perkamiausi žieminiai vyriški batai, mėgstantiems daug ir aktyviai laiko leisti lauke

19.19€ | 42 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (393 vertinimai)

Tai yra vyriški batai, skirti tiems, kurie mėgsta ilgus pasivaikščiojimus ir kitas pramogas lauke ir šiuo metu jie fantastiškai populiarūs. Jie yra su papildomu pašildymu - dengti trumpu pliušu - tad skirti naudoti šaltuoju metų laiku.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad batus galima rinktis nuo 39 iki 47 dydžio.

Belieka tik pasinaudoti šia dydžių lentele ir pasirinkti sau tinkamiausią dydį. Taip pat kai kuriems rekomenduojama rinktis vienu dydžiu didesnius batus.

Pavyzdžiui, jei pėdos ilgis yra 26 cm, tai europietiškas batų dydis bus 42. Bet jei pėda stambesnė, platesnė, tada geriau pasirinkti 43 dydį.

Šie batai yra neperšlampami, šilti ir su specialiu protektoriumi, kuris leis jaustis užtikrintai ir ant slidžios dangos. Išvaizdūs, kokybiški ir dabar dar už labai gerą kainą parduodami batai.

6. Montesori pedagogikos principus atitinkantys lavinamieji žaidimai vaikams

nuo 4.58€ | 28 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1546 vertinimai)

Pasiūloje galite rinktis iš keleto skirtingų žaidimų. Vieni populiariausių yra šiose nuotraukose matomi žaidimai, kuriuose vaikai turės į atitinkamas vietas sudėlioti skaičius, figurėles, žuvytes ir t.t.

Žaislai yra pagaminti iš absoliučiai saugių medžiagų - figūrėlės yra pagamintos iš medžio, tad net jei vaikas kurią jų ir įsidės į burną, nieko blogo nenutiks.

Bendrai, šie edukaciniai žaidimai yra skirti 2-4 metų amžiaus vaikams ir pirkėjai tvirtina, kad trejų metų amžiaus vaikai juos žaidžia su dideliu susidomėjimu.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiuos edukacinius žaidimus yra įvertinę 5 balais ir teigia, kad pagaminimo kokybė puiki, labai gražios ir ryškios figurėlių spalvos. Tik, deja, užsakyta prekė keliauja ilgokai ir tenka būti kantriems.

Štai ką sako pirkėja iš Lietuvos:

I***e: „Užsakyto edukacinio žaislo siuntimas kiek užtruko, bet laukti vertėjo. Prekė atkeliavo puikios kokybės, viskas savo vietose ir žaislas yra puikios pagaminimo kokybės. Spalvos ryškios ir žaidimas toks įdomus, kad mums, suaugusiems, norisi jį žaisti. Labai rekomenduoju.“

Daugiau įvairių rinkinių ir pasirinkimų:

7. Iš Lenkijos sandėlio robotas dulkių siurblys „Dreame F9

207.97€ | 23 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.7 balai iš 5 (118 vertinimai)

Dar vienas itin populiarus robotas siurblys, kai tik atkeliauja į Lenkijos sandėlį. „Dreame F9“ - sausą siurbimą ir grindų plovimą palaikantis naujas robotas dulkių siurblys. Labai ilgai tarnaujanti baterija, net 7 valymo režimai, daugybė valdymo galimybių ir tiesiog puiki kaina.

Peržvelgus „Dreame F9“ specifikacijas, galima drąsiai sakyti, kad tokie robotai dulkių siurbliai įprastai kainuoja kur kas daugiau.

„Dreame F9“ ne tik palaiko sausą ir drėgną valymą, bet ir yra aprūpintas gausybe jutiklių bei įvairių naudingų galimybių.

Tikrai ne veltui pirmieji pirkėjai šiam siurbliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o apžvalgininkas vardija „Dreame F9“ turimus privalumus.

Pradėkime nuo to, kad „Dreame F9“ išvaizdus ir kas svarbiausia, labai plonas robotas dulkių siurblys. Vos 8 cm storio. Tai yra vienas ploniausių robotų dulkių siurblių rinkoje ir tai reiškia, kad jis lengviau palįs po baldais bei iš ten surinks dulkes ir kitus nešvarumus.

Nors robotas plonas, tačiau turi didelę 600 ml atliekų dėžutę. O tai reiškia, kad ją reikės rečiau tuštinti ir robotas galės ilgiau darbuotis be žmogaus įsikišimo.

Išsamiau:

8. Iš Lenkijos sandėlio robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“

388.92€ | 50 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Jau dveji metai, kaip aš naudojuosi Roborock S50 robotu dulkių siurbliu ir galiu atvirai pasakyti, kad tai labai geras įrenginys. Jis po kambarį juda sistemingai, o ne padrikai, kaip tą daro daugelis kitų rinkoje esančių robotų dulkių siurblių. Taip pat palaikomas WiFi, valdymas su programėle ir kitos šaunios funkcijos. Visgi, mane nuvylė šio roboto palaikomos grindų plovimo galimybės ir aš jomis praktiškai nesinaudoju. Tad štai ir turime naujausią Roborock S5 Max, kurį jau spėjau išbandyti ir galiu iškart pasakyti, kad jis tikrai geriau plauna grindis bei turi daugybę kitų patobulinimų ir naujų galimybių.“

„Roborock S5 Max“ apžvalgos

Apžvalgininkas iškart pradeda nuo „Roborock S5 Max“ pakuotės ir joje rasime išsamią informaciją apie robotą, technines detales, naudojimosi instrukciją, specialų padėklą, skirtą padėti po pačiu robotu.

„Kadangi robotas palaiko grindų plovimo funkciją, tai šis padėklas reikalingas dėl to, kad robotas prie įkrovimo stotelės be reikalo nešlapintų ir taip negadintų jūsų grindų.“

Taip pat pakuotėje yra plovimui skirta plaušinė ir ji iškart pritvirtinta prie laikiklio, laidas su europietišku kištuku, įkrovimo stotelė ir pats „Roborock S5 Max“ robotas dulkių siurblys.

„Šis robotas irgi sugeba pats susirasti įkrovimo stotelę ir įkrauti savo 5200 mAh talpos bateriją. Jos pilnas įkrovimas užtrunka apie 3,5 val.“

9. Vienas perkamiausių ir labai gerai vertinamas termometras

8.43€ | 35 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1013 vertinimai)

Tai yra paprastas ir labai populiarus buitinis bekontaktis termometras, sukurtas vaikams ir suaugusiems. Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką.

 

Po sekundės LCD ekrane pasirodys reikšmė. Termometras leidžia išsaugoti matavimų rodmenis, tad galima matyti temperatūrų pokytį.

Taip pat su šiuo modeliu galima išmatuoti ir paviršių temperatūrą. Tam tereikia ant korpuso spustelėti mygtuką ir aktyvuoti paviršių matavimo režimą.

Gamintojas tvirtina, kad termometras veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,2 ℃ paklaida.

Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

Bendrai, termometras gali išmatuoti nuo 34 ℃ iki 43 ℃ laipsnių kūno temperatūrą ir nuo 0 iki 100 ℃ laipsnių paviršių temperatūrą.

Taip pat į vidinę termometro atmintį yra įrašoma iki 99 paskutinių matavimų, kas leidžia patogiai stebėti sergančio žmogaus temperatūros pokyčius.

Tai yra labai patogus ir praktiškas termometras. Jis naudoja dvi AAA tipo baterijas, kurių pakaks ilgam - jokių įkroviklių jums nereikia. Ir net jei pamiršite termometrą išjungti, jis po 10 sek. automatiškai išsijungs. Naudingas ir praktiškas įrankis.

10. Išskirtinai funkcionali ir puikiai vertinama mini kamera

17.52€ | 40 % nuolaida | 5 balai iš 5 (828 vertinimai)

Perkamiausia mini kamera iš Kinijos turgelio. Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima įsigyti kamerą su iki 128 GB atminties kortele.

Pirmiausiai, jų kompaktiškumas ir dydis. Vos 6,3 x 4 x 6,3 cm dydžio ir sveria tik 43 gramus. Visiškai mažytė kamera, kurią galima paslėpti bet kurioje patalpos vietoje ir niekas net nežinos, kad juos stebi ši kamera.

Dar šauniau, jos palaikomų galimybių gausa. Kamera prijungiama prie WiFi tinklo ir valdoma su programėle. Tad tiesiogiai galite matyti tai, ką filmuoja kamera. Taip pat peržiūrėti atminties kortelėje ar debesyje esančius įrašus ir padarytas nuotraukas.

Yra judesio daviklis, kuris iškart atsiųs jums pranešimą ir užfiksuos vykstantį veiksmą, ir jei tik telefone esančioje programėlėje aktyvuosite - įsijungs sirena.

Čia turime 2MP IP kamerą su 90 laipsnių matymo kampu, kuri filmuoja 1080p raiška, 25 kadrai per sekundę, naujas H.265 vaizdo suspaudimo formatas ir palaikomas naktinis matymas - iki 10 metrų atstumu. Stebėtinas funkcionalumas. 

Negana to, mini kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį ir per ją galima kalbėtis su šalia kameros esančiais žmonėmis. Net ir gerokai brangesnės įprastos kameros ne visada gali pasiūlyti tokią galimybę.

Beliks tik kamerą išimti iš pakuotės, prijungti prie USB maitinimo šaltinio, kad ir išorinės baterijos, ar tiesiog prie rozetės su pakuotėje esančiu europietišku adapteriu, WiFi ryšiu ją suporuoti su telefone įdiegta programėle ir jau galėsite pilnai naudotis šia mini IP kamera.

11. Sparčiai populiarėjantis šių metų drono modelis su labai gerais pirkėjų atsiliepimais

20.51€ | 53 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (453 vertinimai)

Šio drono populiarumas Aliexpress parduotuvėje auga labai sparčiai. Kuo taip pirkėjams patinka šis dronas? Išsiaiškinkime.

Daugelis pirkėjų pažymi tą faktą, kad pasiūloje galima rinktis iš daugybės dronų versijų. Jis yra juodos arba pilkos spalvos, tačiau papildomai galima pasirinkti droną be kameros arba su iki 4K raiška kamera.

Taip pat ir baterijų kiekį - iki 3 vnt. bei kelioninį krepšį, skirtą laikyti droną ir visus jo priedus.

Visose pakuotėse bus įdėta viena baterija, įkrovimo laidas, valdiklis, atsuktuvas, 4 apsaugos ir 4 atsarginiai propeleriai bei naudojimosi instrukcijos. Tad belieka kiekvienam nuspręsti kokia komplektacija patenkins visus norus.

Iš tikrųjų droną verta rinktis su keliomis baterijomis, taip padidės skrydžio laikas. Vienos baterijos užtenka 13 min. skrydžiui, kas už tokią kainą yra net puiku.

Taip pat ir kelioninis krepšys pravers keliaujant ir norint su savimi gabentis droną. Juk viską susidėti į paprastą krepšį ar kuprinę nėra pats patogiausias dalykas.

Žinoma, nepamirškime kameros. Šis dronas gali būti aprūpintas iki 4K raiškos kamera ir jos apžvalgos kampas siekia iki 120 laipsnių. Labai geri rodikliai.

Be to, dronas reaguoja į duodamas komandas ranka. Tereikia žiūrėti į drono kamerą, kilstelėti ranką ir nuo parodyto ženklo - dronas pradės filmuoti arba padarys nuotrauką.

Į telefoną atsisiuntus ir įsidiegus programėlę, galėsite tiesiog matyti tai, ką filmuoja dronas, o padarytas nuotraukas iškart apdoroti su papildomais grožio filtrais ir dalintis su savo draugais socialiniuose tinkluose. Šaunios galimybės.

Dronas turi ir dar vieną įdomią ir retą funkciją. Ypač tarp tokios kainos kategorijos dronų.

Ji iš esmės vadinama 3D/VR, kas reiškia, jog su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas. 

Čia, žinoma, į pakuotę virtualios realybės akiniai nepridedami ir juos reikia įsigyti atskirai. Tačiau su jais filmuojami drono vaizdai bus dar ryškesni ir suteiks kur kas daugiau pojūčių.

Dronas valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu bei telefonu. Tereikia telefone nupiešti skriejimo trajektoriją ir dronas jos laikydamasis skries. 

Taip pat dronas palaiko „Headless“ režimą ir sugeba apsiversti 360 laipsnių. 

Tereikia spustelėti vos vieną mygtuką ir dronas pakils bei grįš namo. Praktiškos funkcijos ir viena jų yra itin įdomi.

Dronas turi „traukos jutiklius“ ir kai dronas yra suporuotas su telefonu, tereikia paversti telefoną į šoną ir dronas pakryps į tą pusę ir nuskries. Dar patogesnis drono valdymas.

Absoliuti pirkėjų dauguma pažymi ir drono kompaktiškumą. Jis yra sulankstomas ir tokioje būsenoje drono išmatavimai yra tokie: 8 x 6,5 x 3 cm. Kai pasirengęs skrydžiui: 10 x 12,5 x 3 cm. Super kompaktiškas dronas, telpantis tiesiog delne.

Jį galima gana drąsiai skraidinti tiek lauke, tiek ir patalpų viduje. Žinoma, nepatyrusiems to geriau iš pradžių nedaryti ir su dronu keliauti į lauką.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()