Visiška naujiena ir tobulas pirkėjų įvertinimas - „tai geriausia dovana vyrui. Philips barzdaskutė jai neprilygsta“: puikus funcionalumas, užtikrinama įvairaus barzdos ilgio priežiūra ir nuostabi kaina (Pirkėjų atsiliepimai)  ()

Tai yra šiais metais pristatyta nauja barzdaskutė ir su ja ne tik nuskusime dienos ar dviejų barzdą, bet ir su pakuotėje esančiais papildomais priedais suformuosime paaugintą barzdą, ūsus, žandenas ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Bardaskutė (Modelis H031) - „2020 New Electric Shaver Rechargeable Electric Beard Trimmer Shaving Machine for Men Beard Razor Wet-Dry Dual Use Washable“:

  • Aliexpress - nuo 16,31 €;
    • 40 % nuolaida;
    • 0,46 € už siuntimą į Lietuvą.

Nors tai tik šiemet pasirodžiusi barzdaskutė, bet ją jau spėjo įsigyti beveik 2 000 pirkėjų, turime virš 400 atsiliepimų ir tobulą 5 balų įvertinimą.

Kas gi pirkėjams taip patinka šioje barzdaskutėje?

Pirmiausiai tai, kad galima rinktis iš keleto variantų. Standartiniame pakete bus pati barzdaskutė, įkrovimo laidas, šepetėlis ir barzdaskutei laikyti skirtas maišelis.

Kiti komplektai jau yra gausesni ir čia galima papildomai įsigyti įvairių priedų, kurie užtikrins 100 proc. veido priežiūrą.

Čia ir skirtingi peiliukai barzdos, ūsų, žandenų priežiūrai, yra ir antgalis skirtas šalinti nosies plaukams ir kt.

Pati barzdaskutė yra kompaktiško dydžio: 12 x 5,5 x 5,5 cm arba 20 x 6 x 6 cm. Jų dizainas truputi skiriasi, bet pagrindiniai parametrai tokie patys.

 

5W galios, pilnai atspari vandeniui (IPX6), tad palaiko sausą ir šlapią barzdos skutimą.

Šios penkios galvutės yra su dvigubais peiliukais ir puikiai prisitaiko prie  skirtingų veido kontūrų bei nuskuta visus plaukelius: iš viso turime 20 000 apsisukimų per minutę.

Visą šią galvą galima nuimti ir pritvirtinti kitus pakuotėje esančius priedus ir taip formuoti barzdą, nuskusti nosies plaukelius ir kt.

Barzdaskutė palaiko ir apsaugą nuo plaukelių pešimo, kas yra labai svarbu.

Ant korpuso turi LED indikatorių (kitas modelis turi šviesos indikatorių aut. past.), tad matysime kiek baterijos energijos joje dar yra.

Ši barzdaskutė yra įkraunama vos per valandą su pakuotėje esančiu USB laidu.

Ką apie šią barzdaskutę sako pirkėjai?

Štai keli geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindintys komentarai:

  • AliExpress Shopper (iš JAV): „Aš jau naudojuosi Philips barzdaskute kelis metus ir ši naujoji barzdaskutė yra kur kas geresnė. Galiu skusti sausai arba su putomis. Barzdaskutė atrodo labai prabangiai. Esu sužavėtas, kaip lengva ją išvalyti ir tai, kad valant neišsilaksto visi šie peiliukai. Puiki pagaminimo kokybė. O tas nosies plaukelių šalinimo priedas yra geriausias, kokį iki šiol esu turėjęs. Rekomenduoju.“
  • AliExpress Shopper (iš Singapūro): „Aš nusprendžiau įsigyti šią barzdaskutę, nes ji atitiko kainos ir kokybės parametrus. Ir džiaugiuosi savo sprendimu. Kai tik ją išpakavau, iškart supratau, kad savo rankose laikau labai išvaizdžią ir kokybišką barzdaskutę. Puiki išvaizda, lengva barzdaskutė, maloni liesti. Pirmasis mano skutimasis buvo tikras malonumas, ypač atsižvelgiant į jautrią mano veido odą. Taip pat bandžiau keisti barzdaskutės antgalius ir viskas pavyko puikiai, ir be didesnių pastangų. Esu nustebęs ilgu baterijos tarnavimo laiku. Tiesiog puiki barzdaskutė. Puikiai tinka mano verslo kelionėms. Aš dabar ją visada pasiimu su savimi.“
  • AliExpress Shopper (iš JAV): „Iki šiol turėjau bent 4-5 skirtingas barzdaskutes, bet nei viena neprilygsta šiai barzdaskutei. Labai galinga ir patogi naudotis. Puikus baterijos tarnavimo laikas ir kas svarbiausia, barzdaskutė nepeša plaukelių. Galima skųsti sausai ir su putomis ar geliu. Taip pat nedirgina mano jautrios veido odos. Puikiai tinka kelionių metu. Nuostabi barzdaskutė. 5 balai iš 5.“

 

 

O čia kelios pirkėjų padarytos barzdaskutės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()