Svarbi naujiena: startuoja Kinijos turgelio svetainė Facebook socialiniame tinkle - apžvalgos, pirkėjų atsiliepimai ir geriausi pasiūlymai iš didžiausių Kinijos internetinių parduotuvių  (2)

Nuo šiandien startuoja nauja Kinijos turgelio svetainė Facebook socialiniame tinkle, kurioje bus reguliariai skelbiami patys įdomiausi pasiūlymai iš pačių populiariausių Kinijos elektronikos parduotuvių, kaip Aliexpress, Cafago, GeekBuying, Gearbest ir kt.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-09-01 Svarbi naujiena: startuoja Kinijos turgelio svetainė Facebook socialiniame tinkle - apžvalgos, pirkėjų atsiliepimai ir geriausi pasiūlymai iš didžiausių Kinijos internetinių parduotuvių  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologijos.lt komanda jau kurį laiką iš savo skaitytojų sulaukia gana dažnai pasikartojančio prašymo - sukurti atskirą ir konkrečiai prekėms iš Kinijos skirtą Facebook puslapį, kuriame galėtų patogiai sekti akcijas, geriausius pasiūlymus, diskutuoti apie įsigytas prekes ir kad šis turinys nesimaišytų su įprastomis technologijų naujienomis. 

Kinijos prekėms skirta rubrika technologijos.lt portale gyvuoja jau kelis metus ir tapo neatsiejama portalo dalimi, o svarbiausia, jau susiformavo skaitytojų dalis, kuriems tokie tekstai vieni aktualiausių ir įdomiausių. Visgi, technologijos.lt portale orientuojamės į technologiškai įdomiausius daiktus ir jų apžvalgas, o paprasti, kasdieniniai daiktai, kad ir kokie būtų geri pasiūlymai, čia nepatenka. 

Tad šiai rubrikai paskirti atskirą Facebook puslapį, kurio nevaržytų tematinės ribos, yra labai logiškas ir savalaikis - šiandien oficialiai atidarome Kinijos turgelio Facebook puslapį.

Kinijos turgelio Facebook puslapyje bus reguliariai keliami geriausi pasiūlymai iš Kinijos turgelio, bet tik tai, kas siunčiama į Lietuvą. Itin didelį dėmesį skiriame pasiūlymams iš ES sandėlių. Čia ne tik viešinsime visus Rinkos skyrelio straipsnius iš technologijos.lt portalo, bet skelbsime ir kitus įdomius pasiūlymus, kurie pagal tematiką niekaip nepatenka į technologijos.lt portalą. 

 

Akcijos, kuponai, apžvalgos, atsiliepimai, patarimai, geriausių prekių pasiūlymai iš Kinijos ir Europos sandėlių.

O kodėl reikėjo tokio puslapio?

Pirmiausiai, didžiosiose Kinijos elektronikos parduotuvės nuolat vyksta įvairios akcijos ir populiarioms bei iš tiesų dėmesio vertoms prekėms kainos kinta kone žaibiškai, o geri pasiūlymai, ypač iš EU sandėlių kartais pradingsta per 1-2 dienas.

Į tokius greitus pokyčius ir žemas gerų daiktų kainas reikia reaguoti taip pat greitai, tad Kinijos turgelio puslapis leis čia ir dabar informuoti apie geriausius pasiūlymus. Kol parengiame straipsnį technologijos.lt portalui, pasiūlymai kartais pasibaigia arba išperkamas ribotas daiktų kiekis, o paskelbti įrašą Facebook puslapyje galime žaibiškai ir tuo pačiu, neerzinti tų skaitytojų, kuriems įdomiausia tik mokslo ir technologijų naujienos - jie ir toliau galės jas sekti pagrindinėje Facebook paskyroje. 

Antra labai svarbi priežastis - el. paštu sulaukiame paklausimų apie labai paprastus daiktus, kaip skutimosi peiliukai, geriausi batai ar vaikiški žaisliukai, apie kuriuos nėra ką rašyti straipsnyje, bet pastoviai ieškodami įdomių pasiūlymų, aptinkame tikrai gerų variantų. Štai tokius skelbsime tik naujame Facebook puslapyje, kad neerzintų tuo nesidominčių skaitytojų. 

 

Trečias ir ne ką mažiau svarbus aspektas - tiesioginis kontaktas su Kinijos turgelio puslapio sekėjais. Nuolat laukiame ir skatiname išreikšti nuomonę apie pateiktus pasiūlymus, drąsiai sakyti kokie daiktai domina, o gal ieškote kažko konkretaus ir už pačią priimtiniausią kainą? Rašykite, komentuokite ir dalinkitės patikusiomis naujienomis su draugais. Kuo daugiau norinčiųjų konkrečių prekių, tuo didesnė tikimybė mums jai gauti specialių kuponų ir nuolaidų.

Labai svarbu: Kinijos turgelio Facebook puslapyje bus keliama kur kas daugiau pasiūlymų nei Technologijos.lt puslapyje, tad labai rekomenduojame spausti Patinka ir tapti Kinijos turgelio puslapio sekėjais bei nepraleisti išskirtinių ir tik čia skelbiamų geriausių pasiūlymų iš didžiausių Kinijos elektronikos parduotuvių.

Kinijos turgelio Facebook puslapį rasite čia. Spaudžiame Patinka, tampame sekėjais ir naujiena dalinamės su draugais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(7)
(12)

Komentarai (2)