„Jis plauna praktiškai viską – tokį langų plovimo robotą būtina turėti“: efektyviai dirba ant įvairių paviršių bei laikosi net ir dingus elektrai – štai ką sugeba pigus ir apžvalgininkų giriamas langų plovimo robotas („Liectroux X6“ apžvalga, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Jei norite per metus savo namų langus nuplauti dažniau nei du kartus ir tą padaryti be rizikos iškristi pro langą bei šiam darbui visai nenorite paaukoti daug savo brangaus laiko, tada jums gali labai padėti štai toks langus plaunantis robotas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Liectroux X6“ langų plovimo robotas:

  • Aliexpress149,73 €;
    • 49 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

„Liectroux X6“ langų plovimo robotas yra stačiakampio formos: 25 x 25 cm. Jis sveria 1,2 kg ir yra 65W galios.

Apžvalgininkas tvirtina, kad ant roboto paviršiaus priklijuojama valymo šluostė. Jų pakuotėje iš viso yra du vienetai: viena oranžinė, kita pilkos spalvos.

Taip pat pakuotėje rasime naudojimosi instrukciją, 4 metrų ilgio saugos lyną su karabinu, maitinimo blokas ir prie jo jungiamas laidas su europietišku kištuku, nuotolinio valdymo pultelis.

Robotas prie paviršiaus prisitvirtina vakuumo principu, o pačiame korpuse yra integruoti lazeriniai jutikliai, kurie robotui padeda įvertinti situaciją, aptikti paviršių kraštus ir taip judėti tinkamai bei saugiai.

„Liectroux X6“ langų plovimo robotas palaiko 3 veikimo režimus ir vienas jų yra rankinis. Su nuotolinio valdymo pulteliu galima pilnai valdyti robotą ir rodyklėmis jam duoti komandas į kurią pusę judėti.

 

Vieną kvadratinį metrą robotas išvalo per 2,4 minutes. Ir net jei roboto darbo metu dings elektra – nieko blogo nenutiks. Robotas pats nuo lango nenukris.

Jame yra įdiegta baterija, kurios energijos užtenka taip robotui prikibus kabėti dar 20 minučių. Per tą laiką robotas bus vienoje vietoje ir skleis įspėjamąjį garsinį signalą. Tad beliks tik robotą nuimti arba atnaujinti energijos tiekimą ir jis toliau valys paviršių.

Naudojimasis šiuo robotu yra visiškai paprastas. Prijungiame saugos lyną, maitinimą duodančius laidus, paspaudžiam įjungimo mygtuką ir pridedam siurblį prie valomo paviršiaus. Jis iškart prikimba ir pradeda valyti.

Minimalus valomo paviršiaus plotas turi būti 40 x 40 cm. Taip pat apžvalgininkas rekomenduoja ant prie roboto pritvirtintos plaušinės bei purvinų langų paviršiaus užpurkšti langų skysčio – taip bus pasiektas geresnis valymo efektyvumas.

Štai ir viskas. Belieka įjungti robotą, pridėti prie lango ir pasirinkti valymo režimą (2:13 min.).

„Jau po pirmo roboto darbavimosi galiu pasakyti, kad jis su užduotimi susidoroja labai gerai. Ir iš purvinos plaušinės matyti, kad nuo lango surinko daug purvo. Ir jei tik norite, iškart galite uždėti antrąją plaušinę ir dar kartą išplauti tą patį langą. Beje, plaušinės yra plaunamos ir galimos naudoti neribotą kartų skaičių.

 

Žinoma, toks prietaisas nebus toks naudingas jei namuose turite vos vieną kitą nedidelį langą, tačiau turintiems didelius langus, lodžijas, gyvenantiems namuose su daugybę langų, toks daiktas yra labai naudingas.

Čia su tokiu daiktu netgi galima ir naują pajamų šaltinį turėti. Susidedam siurblį į jo kompaktišką dėžę ir pirmyn pas kaimynus išplauti langų.“

„Beje, tokį robotą galite panaudoti ne tik langų, bet ir įvairių plytelėmis dengtų paviršių, veidrodžių, stikliniu spintų ir panašių paviršių plovimui. Išties naudingas daiktas.“

Štai šis apžvalgininkas taip pat išbandė „Liectroux X6“ langų plovimo robotą ir testavimas prasideda nuo 3:03 min.

Jis teigia, kad šį robotą galima naudoti praktiškai ant bet kokio lygaus paviršiaus ir taip pat rekomenduoja iškart įsigyti papildomų plaušinių. Ypač tiems, kurie turi daug valomo ploto. Tiesiog galėsite vienu metu išvalyti visus paviršius ir tada jau užsiimti plaušinių plovimu bei jų džiovinimu.

 

Jau ir po pirmojo karto robotas gerai nuvalo paviršių, ypač jei tai nėra stipriai išpurvinta išorinė lango pusė. Šiuo atveju jam gali prireikti jį nuvalyti ir antrą kartą.

Šis apžvalgininkas taip pat išbandė „Liectroux X6“ ir bandymai prasideda nuo 4:06 min. Įdomiausia dalis yra, kai apžvalgininkas su šiuo robotu pabandė nuvalyti labai purviną balkono langą (5:28 min.). Jis rekomenduoja naudoti paprastą vandenį, jo užpurkšti ant roboto plaušinės ir robotą paleisti darbuotis.

„Ir palyginus su tuo kas buvo prieš robotui pradedant darbuotis ir jam baigus – tai kaip dangus ir žemė. Žinoma, ne idealu, bet rezultatas labai geras.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()