Pasaulinė „Xiaomi“ premjera, kurios negalima praleisti: ką tik pristatytas „Redmi Note 9T“ iš Prancūzijos ir už mažesnę kainą, nei rekomenduoja pats gamintojas - pirmieji apžvalgininkai jau dabar sako, kad tai bus vienas perkamiausių 2021 telefonų (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Ką tik, o jei tiksliau, sausio 8 dieną oficialiai pristatytas naujausias kompanijos išmanusis telefonas - „Redmi Note 9T“. Labai geros specifikacijos, 5G palaikymas ir šiuo metu ypatingai gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Redmi Note 9T“ išmanusis telefonas:

  • 4GB + 64GB - 183,79 € (su 16,86 € kuponu);
  • 4GB + 128GB - 234,29 € (su 16,86 € kuponu);
  • prieš užsakymą spauskite Get coupons ir taip gausite 16,86 € kuponą - ribotas kiekis;
  • specialus anonso pasiūlymas;
  • iš Prancūzijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,33 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas.

„Redmi Note 9T“ ką tik pasirodė Aliexpress parduotuvėje ir naujausią kompanijos išmanųjį telefoną perka tūkstančiai pirkėjų.

Įdomu yra tai, kad šio anonso pasiūlymas yra dar geresnis nei tvirtino gamintojas. Jis, kai tik sausio 8 dieną pristatė „Redmi Note 9T“ telefoną, paviešino štai tokį paveikslėlį su kainomis (žiūrėti žemiau aut. past.).

Ir jame nurodė kokios „Redmi Note 9T“ telefonų kainos bus įprastai (kairėje pusėje) ir kokios anonso metu (dešinėje). Akivaizdu, kad dabar Aliexpress su nuolaidų kuponais jos yra dar žemesnės.

Atkreipiame dėmesį, kad tų kuponų kiekis nėra begalinis ir papildomas 16,86 € kuponų kiekis gali greitai pasibaigti. Jei taip nutiktų, tada dar lieka 8,43 € kuponas.

 

Ir visi jie tinka bet kuriam telefono modeliui, ir su šiais kuponais „Redmi Note 9T“ gaunasi pigiau, nei kad prognozavo pats gamintojas.

Kuo gi pasižymi „Redmi Note 9T“ išmanusis telefonas?

Žemiau pateiktuose paveiksluose galite matyti pagrindines šių telefonų savybes ir iškart pabrėžiame, kad čia turime globalios versijos modelius. Jie palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir tuo pačiu atkeliaujančią 5G technologiją.

Įdomu yra tai, kad 5G technologiniais privalumais pasinaudoti gali dar ganėtinai maža pasaulio šalių gyventojų dalis, tačiau pirmieji pirkėjai tvirtina, kad tokių parametrų telefono užteks ne vieneriems metams ir jį perka ateičiai. Kad kai tik atkeliaus 5G - galėtų šią technologija naudotis.

Lietuva šiuo klausimu yra žingsniu priekyje ir didžiuosiuose miestuose jau praėjusių metų pabaigoje gyventojai galėjo išbandyti 5G technologiją. Tad esame vieni pirmųjų, kurie su „Redmi Note 9T“ galėsime mėgautis šios technologijos privalumais.

Įdomus momentas ir tas, kad „Redmi Note 9T“ palaiko 2 nano-SIM korteles ir abi jos suteiks 5G privalumus. Šaunus dalykas.

Be 5G ir 2 nano-SIM kortelių palaikymo vienu metu, čia rasime ir atskirą dėklą atminties kortelei. Naudingas dalykas jei kartais neužtektų 64 (UFS 2.1) ar 128GB (UFS 2.2) vidinės atminties.

 

„Redmi Note 9T“ aprūpintas pastaruoju metu vis populiarėjančiu MediaTek Dimensity 800U 5G (7 nm) aštuonių branduolių (2x2.4 GHz Cortex-A76 ir 6x2.0 GHz Cortex-A55) procesoriumi bei Mali-G57 MC3 vaizdo plokšte. Galingas derinukas. „Redmi Note 9T“ yra telefonas, kurio pajėgumų užteks bent 2-3 metams.

„Redmi Note 9T“ galima rinktis iš juodos arba purpurinės spalvos. Nors telefonas ir oficialiai neatitinka IP standarto, tačiau gamintojas tvirtina, kad jo korpusas dengtas nano-danga, apsaugančią nuo vandens purslų.

Telefonas turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną su 90Hz vaizdo atnaujinimo dažniu, 450 nit'ų ryškumu, 395 ppi rodikliu ir Corning Gorilla Glass 5 apsaugą. Kaip už tokią kainą - puikūs parametrai.

„Redmi Note 9T“ maloniai džiugina ir kalbant apie kameras. Nugarėlėje turime labai simpatiškai išdėliotą 3 kamerų modulį su LED blykste:

  • 48 MP, f/1.8, 1/2.0", 0.8µm, PDAF;
  • 2 MP, f/2.4, (makro);
  • 2 MP, f/2.4, (gylio jutiklis).

Filmuoja 4K@30fps ir 1080p@30/60fps.

O priekyje turime skylutės tipo asmenukių kamerą: 13 MP, f/2.3, 1/3.1", 1.12µm. Filmuoja 1080p@30fps.

Kas dar svarbu?

„Redmi Note 9T“ gali pasigirti labai didele baterija. Čia turime net 5000 mAh talpos bateriją ir palaikomas greitasis 18W krovimas. Svarbu ir tai, kad gamintojas į pakuotę iškart įdeda šį 18W krovimą palaikantį įkroviklį.

 

Be C-tipo jungties čia rasime ir daugelio vis dar pageidaujamą 3.5 mm audio jungtį, skirtą prijungti ausinėms. Beje, „Redmi Note 9T“ turi 2 stereo garsiakalbius, tad tai taip pat yra privalumas.

Dar šiame puikios kainos telefone rasime IR jutiklį ir taip pat daugelio mėgiamą ir dažnai naudojamą NFC. 

„Redmi Note 9T“ palaiko ir pirštų atspaudų nuskaitymą, jis įtaisytas telefono šone. Palaikomos A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS navigacijos sistemos; Bluetooth bei WiFi ryšiai ir t.t.

Operacinė sistema čia yra MIUI12, kurios pagrindas Android 10. Tad yra visos reikiamos kalbos, tame tarpe ir lietuvių, bei Google Play paslaugos ir t.t.

„Redmi Note 9T“ - labai smagus išmanusis telefonas. Dėl savo gerų specifikacijų ir puikios kainos jis tikrai susilauks daug dėmesio.

Viena pirmųjų ir kokybiškų „Redmi Note 9T“ apžvalgų (anglų kalba), kurios autorius tvirtina, kad „Redmi Note 9T“ gali tapti vienu perkamiausių 2021-ųjų metų telefonų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(7)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: