Retai pasitaikantis pasiūlymas iš Lenkijos ir Čekijos sandėlių: fantastiškos kainos ir puikaus funkcionalumo termovizoriai, matuoja nuo -20 iki +400℃, LCD ekranai, įkraunamos baterijos, atsparumas smūgiams ir kitos šaunios funkcijos - galite sužinoti pro kur atšala namai ar kur kaista automobilis (iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos, Video)  (1)

„UNI-T Pro UTi85A“ ir „XEAST HT-02“ yra profesionalūs bekontakčiai infraraudonųjų spindulių matuokliai. Didelis matuojamų temperatūrų diapazonas, LCD ekranai, palaikomos atminties kortelės ir kiti privalumai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„UNI-T Pro UTi85A“ bekontaktis infraraudonųjų spindulių matuoklis - matuoja nuo -10 iki +400℃

  • Aliexpress214,80 € (su nuolaidos kuponu);
    • 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Čekijos ir Ispanijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nuo 1,34 € už pristatymą į Lietuvą.

„UNI-T Pro UTi85A“ yra profesionalus, bekontaktis infraraudonųjų spindulių matuoklis. Atsparus vandeniui bei dulkėms (IP65 standartas), kritimams iki 2 metrų, patį įrenginį galima laikyti nuo -20 iki +60℃ temperatūroje, dirbti pakilus net iki 2 km aukštį ir jis sugeba išmatuoti nuo -10 iki +400℃ temperatūrą.

Šaunu ir tai, kad „UNI-T Pro UTi85A“ turi C-tipo jungtimi įkraunamą 3.6V 5000mAh talpos bateriją. Darbuotis jos užtenka daugiau kaip 6 valandoms.

Kaip ir užsiminėme, „UNI-T Pro UTi85A“ sugeba išmatuoti nuo -10 iki +400℃ temperatūrą, paklaida siekia tik ±2℃ arba ±2%, atsako laikas ≤500ms ir ekrane iškart parodoma temperatūra iki 0.1℃ rezultatu. 

 

Taip pat spalvotame 2,8 colių įstrižainės ekrane matyti kokia temperatūra yra skirtingose vietose. Pagal temperatūrų skirtumus kinta ir spalva: nuo ryškiai raudonos iki ledo mėlynumo. Terminio vaizdo raiška siekia 4800 pikselių (80x60) ir pikselio dydis 17μm.

Svarbu ir tai, kad „UNI-T Pro UTi85A“ palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų bei rusų, yra garsinis informavimas apie atliktą matavimą, automatinis išsijungimas po 5, 10 arba 30 minučių, galimybė atnaujinti programinę įrangą ir įdėjus 16GB atminties kortelę išsaugoti atliktų matavimų rezultatus bei juos perkelti į kompiuterį ar kitą įrenginį. Duomenis taip pat galima perkelti ir prietaisą prijungus su pakuotėje esančiu USB - C tipo laidu.

Šaunus įrenginys leis greitai sužinoti, kur kaista vienas ar kitas įrenginys, pro kurias namo ar buto vietas iškeliauja brangi šiluma bei kitais atvejais ir imtis atitinkamų priemonių.

 

„UNI-T Pro UTi85A“ įrenginio testavimo vaizdo įrašas.

„XEAST HT-02“ bekontaktis infraraudonųjų spindulių matuoklis - matuoja nuo -20 iki +300℃

  • Aliexpress168,02 € (su nuolaidos kuponu);
    • 30 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • 6,67 € už pristatymą į Lietuvą.

„XEAST HT-02“ yra kiek pigesnis ir taip pat profesionalus bekontaktis infraraudonųjų spindulių matuoklis, kuris sugeba išmatuoti nuo -20 iki +300℃ temperatūrą.

Šiuo atveju jau turime nebe įkraunamą bateriją, bet „XEAST HT-02“ maitinamas 4 * 1.5V AA baterijomis. 

 

Irgi yra automatinis išsijungimas. Vienas režimas - automatiškai išsijungia po 12 minučių neveiklumo.

Duomenys saugomi į atminties kortelę. Pakuotėje jau yra 4GB talpos kortelė.

„XEAST HT-02“ matavimo paklaida siekia taip pat vos ±2℃ arba ±2% ir 2,4 colių dydžio spalvotame ekrane parodoma temperatūrų informacija.

Pagal temperatūrų skirtumus kinta ir spalva: nuo ryškiai raudonos iki ledo mėlynumo. Terminio vaizdo raiška siekia 3600 pikselių (60x60) ir pikselio dydis 17μm. Matuoti galima nuo 0,5 iki 20 metrų atstumu. Meniu pasirinkti norimą funkciją bei kalbą.

Išsami „XEAST HT-02“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)