Išorinių baterijų išpardavimas iš Lenkijos: vos nuo 12€, masiškai perkamos lietuvių, 20 200 užsakymų, 20000 mAh talpos, su greituoju QC3.0 bei PD3.0 įkrovimu ir vienu metu įkrauna 3 prietaisus („KUULAA“ baterijos, iš Lenkijos, kuponai, paskutiniai vienetai)  (5)

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Naujos kartos, gerai vertinama išorinė baterija su labai gera kaina - „KUULAA Power Bank 20000mAh QC PD 3.0 Powerbank Portable Charger PoverBank for Samsung Note 8 Xiaomi Redmi 2 USB External Battery“;

- Masiškai perkama ir dar geresnės kainos išorinė baterija - „KUULAA Power Bank 20000mAh Portable Charging Poverbank Mobile Phone External Battery Charger Powerbank 20000 mAh for Xiaomi Mi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KUULAA“ 20000 mAh talpos išorinė baterija - QC3.0 ir PD3.0 krovimas, LCD ekranai, vienu metu gali įkrauti 3 įrenginius

  • Aliexpress19,80 € (su kuponu);
    • 45 %​ nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • už 3,44 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
    • galima rinktis iš trijų spalvų: juodos, žalios, mėlynos;
    • liko paskutiniai vienetai.

„KUULAA“ 20000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai vertina labai teigiamai.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje yra skirtingų spalvų baterijų, tačiau techninės jų specifikacijos yra identiškos. Taip pat iš Lenkijos sandėlio liko vos keletas vienetų.

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija.

Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning. Per šias jungtis yra įkraunama pati baterija ir įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Visas jungtis ir palaikomus įkrovimus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

 

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“ baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu. Visgi, vienu metu įkrauti 3 prietaisus yra didelis išorinės baterijos privalumas.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

„KUULAA“ 20000 mAh talpos išorinė baterija - QC3.0 ir PD3.0 arba 2.1A krovimas, LED indikatorius, vienu metu gali įkrauti 2 įrenginius

  • Aliexpress - nuo 12,05 € (su kuponu);
    • 50 %​ nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra muitų rizikos;
    • už 3,44 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
    • galima rinktis iš keleto spalvų;
    • liko paskutiniai vienetai.

 

Čia turime įspūdingai populiarias „KUULAA“ 20000 mAh talpos baterijas: 20 100 užsakymų, 11 000 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas. Stebėtina statistika.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių beliko labai ribotas baterijų kiekis. 

Kol kas dar galima rinktis iš dviejų baterijų versijų. Tos, kuri palaiko QC3.0 ir PD3.0 krovimą, bei tos, kuri palaiko 2.1A krovimą. Pastaroji prietaisus įkraus lėčiau, tačiau ir kainuoja šiek tiek mažiau.

Šių baterijų skirtumus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Iš esmės abi baterijos yra tos pačios 20000 mAh talpos, dizaino, su LED indikatoriais ir tokiu pačiu jungčių skaičiumi.

Taip pat abu baterijų modeliai vienu metu gali įkrauti iki 2 skirtingų prietaisų. Tad vienintelis skirtumas yra tas, kad kiek brangesnis modelis palaiko greitesnį prietaisų įkrovimą: QC3.0 ir PD3.0.

Šiose baterijose taip pat yra įdiegtos įvairios apsaugos, tad jas naudoti yra visiškai saugu. Šias baterijas galima nešti su savimi ir į lėktuvo saloną.

Tarp daugiau nei 10 400 atsiliepimų turime ir 131 atsiliepimą iš Lietuvos, ir 99 proc. pirkėjų šioms baterijoms duoda 5 balus. Likę keli pirkėjai jas įvertino 4 balais, tačiau kodėl tai padarė - neįvardijo.

 

Pirkėjai, baterijas pirkę iš Kinijos, tvirtina, kad jos saugiai supakuotos atkeliavo per 3 savaites. Tuo tarpu tie, kurie pirko iš Lenkijos, teigia, kad baterijos Lietuvą pasiekė dar greičiau nei nurodo gamintojas: per 3-4 dienas.

Štai keletas pirkėjų iš Lietuvos padarytų baterijų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto - baterijos testas, kuris rodo, jog reali talpa siekia 17 480 mAh, kas yra normalu. Nei vieno gamintojo ir nei viena baterija nesiekia tų teorinių skaičių. Praktikoje visada jie būna šiek tiek mažesni. 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (5)