Retai pasitaikantis pasiūlymas - aukščiausios klasės langų valymo robotas pigiau nei AliExpress ir su lietuviška garantija: automatinė ultragarsinė purškimo technologija, dirbtinis intelektas, UPS sistema, išmanioji programėlė bei apžvalgininkų ir lietuvių pagyros - „valymo efektyvumas tiesiog fantastiškas“ („Hobot 388“ atsiliepimai, iš Lietuvos, 24 mėn. garantija, Video)  ()

HOBOT Technology Inc. - pasaulinė langų valymo robotų lyderė pristatė savo pažangiausią langų valymo robotą ir jis jau Lietuvoje. Kas gi toji automatinė ultragarsinė purškimo technologija ir ką apie šį robotą sako pirmieji Lietuvos pirkėjai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hobot 388“ langų valymo robotas:

  • Manorobotas.lt 349,99 €;
    • nemokamas pristatymas per 1-2 d.d.;
    • 24 mėnesių garantija.
  • AliExpress - 390€ su siuntimu į Lietuvą
    • ​Kinijos sandėlys, didelė rizika dėl papildomų mokesčių

Pradėkime nuo to, kad šį langų valymo robotą parduoda Lietuvoje esanti parduotuvė, tad viskas paprasta, be jokių papildomų mokesčių ir su itin greitu pristatymu. O svarbiausia, su tikra lietuviška 24 mėn garantija. 

Manorobotas.lt komanda garantuoja, kad užsakytą robotą pristatys per 1-2 darbo dienas ir „Hobot 388“ roboto pakuotėje rasime visus reikalingus priedus: nuotolinio valdymo pultelį, 7 komplektus mikropluošto šluosčių (14 vnt.); 2 papildomus šluosčių žiedus; Hobot langų valymo skysčio; saugos lyną (4,5 m.); adapterį su maitinimo laidu; Hobot ilgintuvą (4 m.) ir instrukciją (lietuvių k.).

Pamatę „Hobot 388“ kainą tikriausiai pagalvojote, kad tai ne pats pigiausias langų valymo robotas. Bet tiesa yra ta, kad Kinijos elektronikos parduotuvėse - tame pačiame Aliexpress - tikro analogo „Hobot 388“ pigiau nerasite.

 

Visų pirma, jokiame AliExpress EU sandėlyje nėra nei vieno langų valymo roboto su automatiniu skysčio išpurškimu, visi pasiūlymai tik iš Kinijos sandėlių. 

Antra, jokie pigesni modeliai negali prilygti tokiam valymo efektyvumui, kokį siūlo naujausias „Hobot 388“.

Trečia, nors Aliexpress galima surasti „Hobot 388“, bet tik iš Kinijos sandėlio ir su siuntimu jis kainuoja net 389€. Jei prisidės dar ir PVM, kaina pasieks ir 400€. 

Tad šiuo požiūriu naujasis „Hobot 388“ iš Manorobotas.lt yra be konkurencijos. Ir tai dar ne viskas. 

Kas čia per kompanija ir kuo pasižymi „Hobot 388“?

„Hobot 388“ - yra labai garsaus gamintojo robotas. Tiesą sakant, tai yra garsiausios pasaulyje HOBOT Technology Inc. kompanijos gaminys.

Dviejų angliškų žodžių, Home ir Robot, junginys tapo HOBOT Technology Inc. kompanijos pavadinimo pagrindu.

Ši kompanija ir sukūrė tokio tipo langų valymo robotų technologiją, ir toliau užima lyderės vietą pasaulyje bei siūlo pačius naujausius techninius sprendimus.

Tad būtent HOBOT rinkai pirmieji pristato tas technologijas siūlančius įrenginius, kurias laikui bėgant pradeda naudoti ir kitos kompanijos.

Tai kuo gi toks išskirtinis „Hobot 388“?

Tai yra 1 kg svorio ir 90W galios langų valymo robotas. Ir pats didžiausias jo išskirtinumas yra automatinė ultragarsinė purškimo technologija.

 

Įprastai tokio tipo robotai dirba taip: pritvirtinam visus reikiamus laidus, saugos lyną, ant lango bei šluosčių užpurškiame valymo skysčio ir paleidžiame robotą. Tokių robotų galima įsigyti ir AliExpress, tačiau tai primityvi ir gerokai pasenusi technologija. 

Šiuo atveju valymo skystį purškia pats „Hobot 388“. Tereikia valymo skystį įpilti į roboto turimą specialią talpą ir tada pritvirtinus prie valomo paviršiaus - paleisti robotą darbuotis.

Kuo tai gerai? Visų pirma taip nepalyginamai patogiau. Antra, pilant skystį  ant šluostės, galime jo padauginti, o kartais užpurkšti per mažai, dėl ko langų valymas labiau primins terliojimą, o ne plovimą.

„Hobot 388“ atveju sistemingai ant paviršiaus išpurškiama 15 mikrometrų dulksna, kad šluostės neišsausėtų esant didesniam valomajam paviršiui ar aukštesnei temperatūrai. Valymo metu mikropluošto šluostė lengvai nuvalo vandenį nuo lango, nes purškiamo skysčio kiekis yra tiksliai kontroliuojamas.

Pliusas ir tas, kad toji talpa yra permatoma, tad visada matyti, kiek gi liko valymo skysčio.

Kitas pliusas, kad čia turime besisukančias šluostes. Tad jos ne tik valo, įprastai braukia per paviršių, bet tuo pačiu ir ji trina. Tai ypač aktualu jei turime įsisenėjusių nešvarumų.

„Hobot 388“ taip pat palaiko ir UPS sistemą. Jis turi įmontuotą bateriją, tad nutrūkus energijos tiekimui - išliks kabėti vienoje vietoje (iki 20 min.) ir informuos apie šį nutikimą.

 

Robotas aprūpintas bešepetėliniu vakuuminiu varikliu ir metaliniu ventiliatoriumi, kas leidžia užtikrinti ilgą gyvenimo trukmę, didelį patvarumą ir tylesnį veikimą.

„Hobot 388“ palaiko ir dirbtinio intelekto V3.0 technologiją, kuri apjungia integruotus jutiklius ir taip užtikrina, kad robotas ant valomo paviršiaus juda maksimaliai efektyviai, nenukrenta nuo paviršių, aptinka kraštines, palaiko 3 judėjimo režimus ir per 4 minutes sugeba išvalyti 1 m2 plotą. Ir robotas gali darbuotis ant labai įvairaus paviršiaus.

„Hobot 388“ be vargo išvalys ne tik langus bei veidrodžius, bet ir plyteles, mozaiką ar net plaunamas sienas. Taip pat jam nebaisus ir grublėtas paviršius, kurio bijo daugelis pigių robotų. 

Valdymas? „Hobot 388“ ant korpuso turi paleidimo/sustabdymo mygtuką, o visas valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei palaikoma dedikuota išmaniąja programėle. Apie programėlės palaikymą pigūs modeliai gali tik pasvajoti.

Tai jau aukščiausia klasė. Tikras flagmanas tarp visų langų valymo robotų.

„Hobot 388“ pristatomasis vaizdo įrašas:

Youtube galima rasti ne vieną ir ne dvi „Hobot 388“ apžvalgas ir čia labai išsami roboto apžvalga rusų kalba:

 

O čia „Hobot 388“ apžvalga anglų kalba:

Ir apžvalgininkai šiuos aukščiausios klasės langų valymo robotus labai giria bei tvirtina, kad pigesni modeliai nė iš tolo negali pasiūlyti tokių techninių sprendimų ir valymo efektyvumo.

Turime ir porą pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų ir štai ką jie sako apie „Hobot 388“ langų valymo robotą:

  • Eimantas: Langų robotas tobulai atlieka savo darbą. Esame labai patenkinti, nes nebėra “langų valymo dienos ar savaitgalio”, tiesiog vakarais, laisvu metu po kelis langus išvalomi visi, be jokio planavimo šiam darbui.
  • Renata: Gavau dovanų langų valymo robotuką Hobot 388. Jo darbu esu labai patenkinta. Langai tikrai labai blizga po valymo. Tačiau nėra taip, kad visiškai nieko daryti nereikia. Kampučių neišvalo. Tad reikia pačiai. Reikia keisti šluostes, Reikia perkelti robotuką į kitą lango pusę…. 🙂 Bet visa tai smulkmena palyginus su langų valymu rankomis. Tikrai rekomenduoju šį robotuką.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()