Rekordinis atpigimas! Įrankis, kuris padės sutaupyti daugybę išlaidų: beveik 4 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus automobilinės diagnostikos įrenginys - „čia tų funkcijų tiek, kad ir pats didžiausias fanatikas liks patenkintas“ („Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ pirkėjų atsiliepimai, Video, Čekijos papildymas 2021-04-25)  (9)

Iš tiesų pigūs diagnostikos įrenginiai yra labai viliojantys. Jei pasirodžiusi įspėjamoji lemputė nusiųs jus pas mechaniką, šis paprašys solidaus atlygio už darbą. Blogiausia tai, kad kartais tas darbas tėra klaidos ištrynimas, kai kompiuteris pastebi ką nors nereikšmingo ar sustreikuoja koks nors jutiklis. Apie tai galite sužinoti ir patys savarankiškai įsigiję diagnostikos įrenginį, kuris yra jungiamas prie OBD2 jungties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ profesionalus automobilinės diagnostikos įrenginys:

  • Aliexpress49,54 €48,87 € (papildyta 2021-04-25);
    • 50 % nuolaida;
    • Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,58 € į Lietuvą pristatys per 7 d.
  • Aliexpress42,87 €34,02 € (papildyta 2021-04-25);
    • 60 % nuolaida;
    • Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.
    • mažiausia kaina iki šiol
  • Lietuvoje toks įrenginys kainuoja 130 €.
 

Tiesą pasakius, Aliexpress galima rasti daugybę daugybę ganėtinai pigių automobilinės diagnostikos įrenginių su OBD2 standarto jungtimis. O ir kainuoja iki 10 eurų.

Visgi, „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ yra nepalyginamai pažangesnis produktas ir tai jau yra profesionalus prietaisas su ženkliai daugiau galimybių.

Tuo tarpu daug pigesnių belaidžių OBD2 prietaisų turi trūkumų. Jų neatpažįsta kai kurie automobiliai, jie negali ištrinti klaidų, nenuskaito kai kurių klaidų kodų.

Kas yra OBD2?

OBD2 („On-board diagnostics 2“) - tai antroji diagnostinės automobilio kompiuterio jungties versija. Viena iš dažniausių priežasčių, kodėl diagnostikos įrenginiai neveikia, yra prasta OBD2 jungtis. Kaip žinoti ar jūsų automobilis ją turi?

Na, visų pirma reikėtų prisiminti jo pagaminimo metus. Daugelis automobilių, pagamintų po 1996 metų, turi OBD2 jungtis. Pagal reikalavimus šios jungtys turi būti įrengtos netoli vairo, salone (nors yra kelios išimtys). Dažniausiai OBD2 jungtį rasite pirštinių skyrelyje arba po vairu.

Jei jūsų automobilis yra pagamintas Europoje, gali būti, kad diagnostinė jungtis bus nurodyta kaip EOBD - tai tik kitas OBD2 pavadinimas

Ką sugeba „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“?

 

Iš esmės čia yra profesionalus diagnostikos įrenginys, kuris pilnai palaiko visus automobilius pagamintus JAV, Europoje, Azijos rinkose .

Su „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ galima atlikti pilną profesionalią diagnostiką per OBD2/EOBD ir taip stebėti transporto priemonės parametrus realiu laiku, adaptacijas, kodavimą, patikrinti automobilio praeities rodiklius, nerodomas aktyvias klaidas, servisų nustatymų keitimus bei atlikti parametrų atstatymus ir kt.

Tuo pačiu čia rodomi tokie parametrai, kaip: variklio sūkių dažnis, variklio apkrovos lygis, aušinimo skysčio temperatūra, degalų sistemos būklė, trumpalaikis ir ilgalaikis degalų įpurškimas, įsiurbimo kolektoriaus slėgis, greitis, įsiurbiamo oro temperatūra, oro srauto kiekis ir t.t.

Šaunu yra ir tai, kad visa informacija labai simpatiškai atvaizduojama telefone esančioje programėlėje. Ji Bluetooth 4.2 ryšiu suderinama su Android 5.0/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Programėlėje iškart matyti grafinė informacija, galima patogiai įvertinti pokyčius bėgant laikui ir automatiškai suformuojama automobilio pilnos diagnostikos ataskaita, kurią belieka atsispausdinti su spausdintuvu. Tad tokiu „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ įrenginiu labai patogu naudotis ir automobilių remonto paslaugas teikiantiems asmenims bei autoservisams.

 

Kam reikalingas „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ ir ką apie jį sako pirkėjai?

Iš esmės tai yra greitas ir patogus būdas išsiaiškinti, kas automobiliui negerai. Jūsų automobilyje yra daugybė įvairių sensorių, kurie siunčia informaciją į centrinį kompiuterį. Kuomet užfiksuojami duomenys nesutampa su kompiuteryje įrašytomis normomis, bus užfiksuota klaida.

Rimtesnės klaidos pasirodys ir tiesiai prietaisų panelėje, kur yra visa eilė skirtingų perspėjimo signalų, įskaitant visų nekenčiamą „Check Engine“ („Patikrinti variklį“).

Mitas, kad absoliučiai visos klaidos ir neatitikimai pasirodys vienu iš tokių perspėjimo signalų. Kartais kompiuteris kritiškai nesvarbius neatitikimus tiesiog ignoruoja, palikdamas juos serviso meistrams arba laukdamas kol simptomai suprastės.

Viena iš svarbiausių tokių įrenginių kaip „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ – klaidų ištrynimas. Kartais neatitikimas tarp įrašytų normų ir jutiklių užfiksuotų parametrų yra labai menkas ir nereikšmingas, tačiau perspėjimo signalas vis tiek užsidega. Arba pakeitus detalę klaida ir perspėjimo signalas išlieka, nes kompiuteris turi įsiminęs gedimą. Taigi, „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ gali šią klaidą ištrinti ir perspėjimo signalas nebevargins.

 

Galiausiai, „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ diagnostikos įrenginiai padeda įsigyti geresnį automobilį. Yra keli daiktai, kuriuos geriau turėti apžiūrint naudotą automobilį prieš pirkimą (dažų storio matuoklis, geras žibintuvėlis, veidrodėlis dugnui, jei neketinate automobilio pakelti) ir OBD2 diagnostikos įrenginys tikrai yra vienas iš jų. Jis gali padėti aptikti galimus paslėptus gedimus, įvertinti galimus remonto kaštus.

Šį įrankį tikrai verta turėti savo automobilio priežiūros rinkinyje – juo naudositės dažniau nei galite pamanyti.

„Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ jau įsigijo beveik 2 400 pirkėjų, turime virš 1 50 atsiliepimų ir aukštą 4,7/5 balų įvertinimą. Pirkėjai itin džiaugiasi šio įrankio plačiu funkcionalumu ir labai gera komunikacija su pardavėju. Tvirtinama, kad jis greitai atsako į visus klausimus.

  • D***x: Labai kompaktiškas diagnostikos įrenginys. Patogus pasiimti su savimi, lengvas naudotis, informacija pateikiamai aiškiai ir įvairiomis kalbomis (anglų, rusų ir kt.). Galima rinktis skirtingų gamintojų automobilių modelius. Absoliučiai visos OBD2 diagnostikos funkcijos ir dar ženkliai daugiau. Pardavėjo aprašymas visiškai atitinka realybę. Čia tikrai profesionalus įrankis. Pardavėjas greitai atsako į visus klausimus. Likau itin patenkintas. Rekomenduoju visiems - 1 foto, 2 foto.
  • G***g: Paprastas ir greitas prijungimas prie automobilio. Čia tų funkcijų tiek, kad ir pats didžiausias fanatikas liks patenkintas. Patikrinau BMW E36 bei Ford Focus 2 ir prietaisas sugebėjo rasti visas klaidas ir jas ištaisyti, ko nesugebėjo kiti mano turimi diagnostikos įrenginiai. E36 automobilyje aptiko problemų su ABS, saugumo sistema ir kt. Thinkcar potencialas mane maloniai nustebino. Puikus daiktas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Kelios pirkėjų padarytos „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto. Programėlė 1 foto, 2 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(39)
(38)
(1)

Komentarai (9)