Iš Čekijos toks daikčiukas, kad tik užkietėję žvejai iškart supras, kas čia yra: gera kaina, puikus funkcionalumas ir aukščiausias lietuvių įvertinimas - „superinis laivas. Nuplukdžiau 340 m. ir signalas išliko stiprus. Rekomenduoju“ („Smart Fishing Bait Boat“, iš Čekijos, Video)  (1)

Iš pirmo žvilgsnio galite pagalvoti, kad tai vaikams skirtas žaislas. Ir visgi, taip nėra. Žinoma, vaikai su juo gali žaisti, bet tai yra žvejams skirtas įrenginys.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-05-30 Iš Čekijos toks daikčiukas, kad tik užkietėję žvejai iškart supras, kas čia yra: gera kaina, puikus funkcionalumas ir aukščiausias lietuvių įvertinimas - „superinis laivas. Nuplukdžiau 340 m. ir signalas išliko stiprus. Rekomenduoju“ („Smart Fishing Bait Boat“, iš Čekijos, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Smart Fishing Bait Boat“ žuvų masalo nuplukdymo laivas:

  • Aliexpress - nuo 73,74 €;
  • Aliexpress - nuo 69,89 €;
    • iš Čekijos, tad jokios muitų rizikos;
    • nuo 3,80 € už pristatymą į Lietuvą.
    • galima rinktis iš įvairių modelių.

Užkietėję žvejai tikriausiai jau suprato, kad čia ne vaikams skirtas žaislas, o labai patogus įrenginys nugabenti žuvų masalą ten, kur tiksliai norite jį paskleisti.

Žinoma, dalis Jūsų sakys, kam mokėti pinigus už tokį laivą, kai masalą galima numesti tiesiog ranka.

Bet ar numesite kelis šimtus ar net 500 metrų? Ir tikrai būtent į tą konkrečią vietą, kur norite žvejoti, kur telkiasi didžiausios žuvis? Labai tikėtina, kad atsakymas bus: NE.

Tokie įdomūs masalų nuplukdymo laivai tokioms užduotims ir skirti. Ir dabar galima rinktis iš Čekijos bei skirtingos išvaizdos modelius. Šiek tiek skiriasi jų valdymo pulteliai, tačiau iš esmės, tai yra identiškų savybių laivai.

 

Jie yra pagaminti iš metalo bei ABS plastiko, su integruotais varikliukais bei įkraunamomis 7.4V 5200mAh baterijomis. Vieno jų įkrovimo užteks naudoti laivą iki 3 valandų.

Šaunu ir tai, kad laiveliai dar papildomai turi integruotas šviesas priekyje bei gale, tad tai ypatingai pravers žvejojant tamsiuoju paros metu.

Tokiu paros laiku rankomis numesti norimo masalo į konkrečią vietą yra išvis neįmanoma, o štai su laivu patogiai ir greitai nuplukdysite masalą ten, kur reikia.

Laiveliai yra 49 x 27 x 16 cm dydžio bei 1,6 kg svorio bei vienu metu gali nugabenti net iki 1,5 kg masalo.

Beje, kai kurie modeliai turi dvi atskiras masalo talpas ir jas galima nepriklausomai viena nuo kitos valdyti. Norintiems vienu metu nugabenti skirtingo masalo ir į skirtingas vietas, tai gali būti labai svarbus aspektas.

Tad visas valdymas laivo vyksta su nuotolinio valdymo pulteliu (2.4 Ghz ryšiu) ir signalas keliauja iki 500 metrų atstumu.

Teliks laivą prikrauti norimu masalu, jį paleisti plaukti vandeniui, valdant pulteliu nuplukdyti į norimą vietą, aktyvuoti masalo paskleidimo funkciją ir parsiplukdyti laivą atgalios prie kranto.

Paprasta, greita ir labai patogu. O dar jei prieš tai vandens telkinio dugną išžvalgysite su anksčiau mūsų jau aprašyta „MAOTEWANG“ povandenine kamera ir išsiaiškinsite, kur telkiasi daugiausiai žuvų, sėkmingos žvejybos tikimybė dar labiau išaugs.

 

Šiuos įdomius žuvų masalo nuplukdymo laivus jau yra įsigiję šimtai pirkėjų ir turime puikius laivų įvertinimus. Štai ir pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

  • K***c (pirkėjas iš Lietuvos): Laivas superinis. Išbandžiau vandens telkinyje ir laivą nuplukdžiau 340 metrų bei signalas išliko stiprus, kontrolės nepraradau. Bombinis rezultatas. Laivo plaukimo greičio nematavau. Praktiškai išėmus iš pakuotės galima naudoti. Tik papildomai sutepiau riebokšlius, nes buvo kiek per mažai sutepti. Propeleriai nusiima lengvai. Rekomenduoju. 1 foto.

 

Kitų šalių pirkėjai šiais laivais taip pat yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jie puikiai praverčia žvejybos metu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (1)