„Xiaomi“ naujiena - super kompaktiškas oro kompresorius vos už €19, kuris „vertas būti automobilio reikmenų skyriuje“: ką sugeba „70mai Air Midrive TP04“ ir kuo skiriasi nuo perkamiausio „70mai Air Midrive TP01“? (Video)  ()

Visiška naujiena

Iš Lenkijos sandėlio

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Labai kompaktiškas | tik 0,5 kg | su papildomais antgaliais | tinka naudoti -20 iki +70

12V | 10A | iki 7 barų/100 PSI | darbo našumas iki 39l/min 


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„70mai Air Midrive TP04“ oro kompresorius:

 

„70mai Air Midrive TP01“ oro kompresorius:

„70mai Air Midrive TP01“ yra vienas populiariausių ir perkamiausių kompanijos oro kompresorių.

Puikiai vertinamas pirkėjų bei apžvalgininkų. Išsamias „70mai Air Midrive TP01“ apžvalgas galite paskaityti čia ir čia.

Tačiau kompanija pristatė kur kas pigesnį „70mai Air Midrive TP04“ arba tiesiog „70mai Air Compressor Eco“. Išsiaiškinkime ką jis gali ir kuo skiriasi nuo „70mai Air Midrive TP01“.

„70mai Air Midrive TP04“ - maksimali galia super kompaktiškame korpuse

Gamintojas itin akcentuoja tą faktą, kad „70mai Air Midrive TP04“ yra super kompaktiškas kompresorius. Iš esmės plastiko korpuso dėžutė yra kone išmaniojo telefono dydžio ir tik 5,5 cm storio. Plius, sveria vos 0,5 kg.

Taip pat smagu ir tai, kad „70mai Air Midrive TP04“ korpuse turi papildomus skirtingų rūšių antgalius, tad su šiuo įrenginiu galima pripūsti ne tik automobilių ratus, bet ir kamuolius, čiužinius ir kt.

Kalbant apie brangesnįjį jo konkurentą „70mai Air Midrive TP01“, tai čia jau turime 23,5 x 11 x 17,3 dydį ir 2,3 kg svorio įrenginį, įdėtą į metalinę dėžę. Didesnis, sunkesnis prietaisas, tačiau atrodo solidžiau ir pūtimo parametrai yra galingesni:

  • 70mai Air Midrive TP01“ - 3,3  metrų ilgio maitinimo laidas; 1 metro ilgio oro pūtimo žarnelė; 10A; 12V ir pripučia nuo 0,1 iki 7 barų arba 100 PSI; darbo greitis 39l/min; galima naudoti nuo -20 iki +70 laipsnių temperatūroje.
  • „70mai Air Midrive TP04“ (naujiena) - 3,3  metrų ilgio maitinimo laidas; 1 metro ilgio oro pūtimo žarnelė; 6A; 12V ir pripučia nuo 0,1 iki 3,44 barų arba 50 PSI; darbo greitis 14l/min; galima naudoti nuo -20 iki +70 laipsnių temperatūroje.

Akivaizdu, kad naujieną galima prijungti prie daugelio transporto priemonių 12V pridegiklio ir puikiai naudoti, tačiau šis kompresorius nusileidžia savo galia brangesniajam konkurentui.

Galiausiai yra ir dar keli skirtumai:

  • Brangesnis „70mai Air Midrive TP04“ turi LCD ekraną ir jame matysite oro pūtimo rezultatus. Galima pasirinkti KPA, BAR arba PSI vienetus. Naujienoje turime standartinį BAR/PSI indikatorių.
  • Taip pat „70mai Air Midrive TP04“ turi paprastą įjungimo/išjungimo mygtuką. O „70mai Air Midrive TP04“ automatiškai išsijungia, kai yra pripučiama iki nurodytos reikšmės. Patogus dalykas.

Iš esmės, tai ir yra pagrindiniai šių dviejų oro kompresorių skirtumai bei panašumai. Ir kurį rinktis?

Jei norite maksimaliai sutaupyti, turėti kompaktišką ir tuo pačiu pajėgų oro kompresorių - tada verta rinktis naujieną, „70mai Air Midrive TP04“ oro kompresorių.

O jei norite dar didesnės galios, greitesnio pūtimo greičio, papildomų patogių valdymo galimybių - tada geriau rinktis pirkėjų bei apžvalgininkų jau išbandytą ir giriamą „70mai Air Midrive TP01“ modelį.

„70mai Air Midrive TP01“ apžvalga, kurios autorius teigia, kad tai geriausias automobilinis oro kompresorius, kokį tik esu turėjęs“:

„70mai Air Midrive TP04“ bandymai, po kurių apžvalgininkas tvirtina, kad akivaizdūs jo privalumai yra kompaktiškumas ir paprastas naudojimasis. Net toks mažas prietaisas gali pripūsti automobilio ratus. Deja, tai užtrunka ir didelių ratų šis prietaisas iki reikiamos ribos nepripūs. Taip pat nėra automatinio išsijungimo, dėl ko reikia stebėti procesą ir tą indikatoriaus slinkimo rodyklę. Visgi, už tokią kainą geras daiktas, vertas būti automobilio reikmenų skyriuje“:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()