„Čia bomba, o ne įkroviklis“: už geriausią kainą masiškai perkamas naujos kartos 65W įkroviklis - „naudoju metai laiko ir viskas tobula. Pas mus tokie kainuoja 3-4 kartus brangiau ir jei užsiknisote su ilgu prietaisų įkrovimu, tai labai rekomenduoju“​ („Baseus GaN 65W BS-E915“​ pirkėjų atsiliepimai, kuponas, Video, Lenkijos papildymas 2021-08-27)  (1)

„Baseus GaN 65W BS-E915“​ - ypatingai populiarus ir tiesiog puikiai pirkėjų vertinamas įkroviklis. Labai greiti įkrovimo rodikliai ir tiesiog puiki kaina. Štai ką apie šį įkroviklį sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Baseus GaN 65W BS-E915“​ įkroviklis:

  • Aliexpress - nuo 21,45 € su PVM (papildymas 2021-08-27);
    • 74 % nuolaida + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių;
    • už 6,33 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
    • Iš Kinijos, 1,79 € pristatymas per 18-29 dienas;
    • AliExpress sutvarko visus mokesčius automatiškai.

„Baseus GaN 65W“ vaizdo įrašas.

Dar papildomai galima įsigyti įkroviklį su 100W PD krovimą palaikančiu laidu.

Šis „Baseus GaN 65W“ yra naujos kartos įkroviklis, kurį pirkėjai labai perka ir puikiai vertina: daugiau kaip 15 600 užsakymų, 6 000 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų įvertinimas. Tiesiog įspūdinga statistika.

Pirkėjams labai patinka šio įkroviklio kompaktiškumas (75 x 36 x 32 mm bei 126 gr. svoris) ir tai, kad jis palaiko dvi C-tipo ir USB jungtis.

Šaunioji dalis, kad „Baseus GaN 65W“ palaiko iki 65W greitąjį įkrovimą ir visus įkrovimo rodiklius galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

„Baseus GaN 65W“ atitinka QC3.0, PD3.0, AFC, SCP/FCP krovimo standartus.

Labai svarbu pabrėžti, kad „Baseus GaN 65W“ vienu metu gali įkrauti iki 3 skirtingų prietaisų ir net tokiais atvejais išlaikomas greitasis prietaisų įkrovimas.

Pavyzdžiui, įkraunant 2 įrenginius turime suminę 63W įkrovimo galią. Štai kokius įspūdingus technologinius privalumus suteikia naujoji GaN (galio nitrido) įkroviklių technologija.

Tiek gamintojas, tiek pirkėjai tvirtina, kad „Baseus GaN 65W“ įkrovikliuose įdiegta daugybė apsaugų, tad juos naudoti yra visiškai saugu ir jie užtikrina žaibišką įvairių prietaisų įkrovimą: telefonų, planšečių, nešiojamų kompiuterių ir t.t.

Ką apie „Baseus GaN 65W BS-E915“​ sako pirkėjai?

Kaip jau ir užsiminėne, šiuos labai geros kainos ir puikius įkrovimo greičius užtikrinančius naujos kartos įkroviklius jau įsigijo daugiau kaip 15 600 pirkėjų ir turime net 4,9/5 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems „Baseus GaN 65W“ įkrovikliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jie darbuojasi puikiai:

  • T***s: Kai prijungtas tik nešiojamas kompiuteris turiu 50W krovimą, o kai prie antros USB-C jungties prijungiu telefoną, tai kompiuterio krovimas vyksta prie 34W. Kompaktiškas dizainas, greitas krovimas ir puiki kaina. 5 balai.
  • K***v: Puikiai įkrauna Macbook Air 13.
  • E***s: Iš Lenkijos pristatė vos per 3 dienas. Labai greitas įkrovimas. Dirba tobulai. Rekomenduoju.

Kitų šalių pirkėjai taip pat giria šiuos „Baseus GaN 65W“ įkroviklius ir štai keletas išsamiausių atsiliepimų:

  • D***s: Siunta atvyko ypatingai greitai, visą laiką buvo galimybė ją sekti. Man itin patinka įkrovimo greitis, jis nepakartojamas. Net nėra ką lyginti su įprastais įkrovikliais. Aukščiausia gaminio kokybė, labai kokybiškos medžiagos ir pagaminimas, malonus liesti, kompaktiškas ir patogus. Rekomenduoju kiekvienam - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • J***N: Viskas puikiai. Vos per 10 dienų pristatė, kompaktiškoje dėžutėje, viskas tvarkingai ir saugiai supakuota. Pats įkroviklis aukščiausios klasės. Įkrauna visus namuose turimus nešiojamus kompiuterius, planšetes bei telefonus ir maksimaliu greičiu, kokiu tik įmanoma. Kompaktiškas, labai patogus pasiimti su savimi, jokio specifinio kvapo ar kaitimo. Tobulas daiktas. Rekomenduoju.
  • A***a: Jau trečią tokį perku. Pirmasis atidirbo metus laiko ir jokių problemų. MacBook Air 13 krauna kuo puikiausiai. Pirmuosius du atidaviau savo tėvams ir sesei, nes jau pats neapsikenčiau žiūrėti, kaip ilgai jie įkrauna savo telefonus. O dabar sau nusipirkau naują įkroviklį. Dirba lygiai taip pat gerai. Ieškojau kažko panašaus ir vietinėse parduotuvėse, tai arba neturi - kas mane labai nustebino - arba kainuoja 3-4 kartus brangiau, kas mane galutinai šokiravo. Tai čia bomba, o ne įkroviklis. Jei jau užsiknisote su ilgu prietaisų įkrovimu, tai labai rekomenduoju. Tikrai daug laiko sutaupantis įrenginys. 10 balų.

Dar kelios „Baseus GaN 65W“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

„Baseus GaN 65W BS-E915“​ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)