Technologijos.lt rekomenduoja: bekontaktis drėgmės matuoklis už fantastišką kainą - su kuponais net 4 kartus pigiau nei Lietuvoje, o parametrai identiški („MESTEK WM700A“ bekontaktis drėgmės matuoklis)  ()

„MESTEK WM700A“ - įspūdingai geros kainos bekontaktis drėgmės matuoklis. Lietuvoje tokie įrenginiai kainuoja net 4 kartus brangiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„MESTEK WM700A“ bekontaktis drėgmės matuoklis:

Įdomu yra tai, kad nors kainų skirtumas siekia net iki 4 kartų, tačiau žvelgiant į parametrus ir galimybes, tai yra kone identiški įrenginiai.

Tad kai toks milžiniškas kainos skirtumas, kur kas naudingiau įsigyti „MESTEK WM700A“ bekontaktį drėgmės matuoklį.

Ką sugeba „MESTEK WM700A“ bekontaktis drėgmės matuoklis?

„MESTEK WM700A“ yra bekontaktis drėgmės matuoklis ir net labai naudingas įrankis atliekant remonto ir statybos darbus.

Pvz, perkant grindis, dailylentes, kitą medį. Jei mediena drėgna - negali dažyti. Jei oficialiai sausos, bet primaišyta šlapių, tai nudažius, dalis nedžius. Ypač aktualu grindims - nudažai be patikrinimo, o dalis lentų limpa ir niekaip nedžiūva.

Kontaktiniai matuokliai matuoja giliau, bet su „MESTEK WM700A“ galima labai greitai patikrinti didelį kiekį medienos, o tai kur kas patogiau.

Ir ne tik patikrinti drėgmės kiekį kietoje (0%~35%) bei minkštoje (0%~55%) medienoje, bet ir patikrinti jos kiekį betone (plytose), gipso kartone. Maksimalus matavimo gylis siekia 20mm, o paklaida ±4%.

Darbinė įrenginio srovė <35mA, matuoklis maitinamas trimis AAA tipo 1.5V baterijomis, gali darbuotis nuo 0 iki +40C temperatūroje, esant nuo 0 iki 70 proc. drėgnumui.

„MESTEK WM700A“ yra kompaktiškas (132 x 73 x 33mm) įrenginys ir sveria vos 150 gr. Šaunus spalvotas ekranas, kuriame iškart pateikiama informacija, viršijus ribines reikšmes pasigirs ir garsinis signalas, su mygtukais lengva rinktis norimą režimą, pilnai valdyti įrenginį. Yra ir automatinis išsijungimas - po 10 minučių pats išsijungs.

Puikios kainos ir labai praktiškas įrenginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()