Net 2 kartus pigiau fantastiškų galimybių dronas: 4K raiška, GPS, 3 baterijos, 3D/VR ir kitos įspūdingos funkcijos (Video, „S167 GPS“)  ()

Išpardavimas - 42% nuolaida!

Žemiausia kaina!

Ribotas kiekis

Galioja iki 2021 10 31

Iš Vokietijos

Su 3 baterijomis | atsarginiai propeleriai | kelioninis krepšys

4K kamera | 1300mAh | 18 min. vienu įkrovimu | skraido iki 500 m. | 20km/h

Reaguoja į rankos mostą | GPS | automatinis grįžimas

3D/VR | 2.4GHz | APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„S167 GPS“ dronas

79,99 € -33 €; 79,99 €

46,99 €

Imu!

iš Vokietijos

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„S167 GPS“ yra ypatingai perkamas dronas daugelyje Kinijos elektronikos parduotuvių. Ir šiuo metu Cafago juos išparduoda už geriausią kainą. Kitose parduotuvėse „S167 GPS“ dronas kainuoja net ir 2 kartus brangiau.

Verta pažymėti ir tai, kad pasiūla yra ribota.

Taip pat šiuo metu parduodami dronai iš Vokietijos ir komplektai yra su 3 baterijomis, kelioniniu krepšiu, papildomais atsarginiais 4 propeleriais, 4 apsaugomis ir 4K kamera.

Kuo jis taip patinka pirkėjams?

Pirmiausiai tuo, kad dronas atkeliauja su 3 baterijomis, palaiko GPS, turi 4K kamerą, 2.4GHz valdymas bei su papildomu krepšiu ir atsarginiais propeleriais.

Taip pat šis dronas yra sulankstomas, dėl ko tampa patogu jį gabentis su savimi. Dronas yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu. Juo galima braižyti skriejimo trajektoriją ir taip dronas jos laikydamasis skries. 

Pirkėjai pažymi, kad droną valdyti yra labai paprasta. Vieno mygtuko paspaudimu jis pakyla bei nusileidžia, o ir ore į duodamas komandas reaguoja labai gerai. Maksimaliai nuo valdymo pultelio gali nuskrieti iki 500 metrų ir pasiekti 20km/h greitį.

Drono priekyje įtaisyta kamera yra valdoma nuotoliniu būdu ir ją galima pakreipti 70 laipsnių kampu.

Jos matymo kampas siekia iki 120 laipsnių ir su dronu galima fiksuoti iki 4K raiškos (1920 * 1080 vaizdo įrašai ir 3840 * 2160 nuotraukos) bei 360 laipsnių panoramines nuotraukas bei vaizdo įrašus. Be to, nuotraukas ir vaizdo įrašus galima daryti tiesiog rankos mostu.

Išsaugoti duomenis galima microSD atminties kortelėje - iki 32GB (Class10 ir naujesnė).

Yra ir tokia įdomi funkcija, kaip 3D/VR - su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas.

Dronai su GPS funkcija geba sekti paskui žmogų ir automatiškai sugrįžti namo. Tą daro ir tuo atveju, kai baterijos energijos lieka labai nedaug.

Dronas aprūpintas įkraunama 1300 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks 18 minučių skrydžiui. 

Apibendrinus, „S167 GPS“ - puikus dronas pradedantiesiems ir norintiems išmėginti tokį įrenginį. Funkcionalus ir pigus. Bei greitai pristatomas į Lietuvą. Puikus pasiūlymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: