Puikus rinkinukas iš Vokietijos sandėlio: apžvalgininkų giriamas dailus bei galingas miesto „Niubility B12“ elektrinis dviratis ir nuostabios kainos „KONKA KAO-13T1“ daugiafunkcė elektrinė orkaitė (iš Vokietijos, Video)  ()

Cafago pasiūlymai iš Vokietijos:

- „Niubility B12“ elektrinis dviratis;

- „KONKA KAO-13T1“ daugiafunkcė elektrinė orkaitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Niubility B12“ elektrinis dviratis

Cafago - 354,99 €;

  • 50 % nuolaida;
  • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
  • ribotas kiekis.

„Niubility B12“ - puikios kainos elektrinis dviratis. Išvaizdus, kokybiškai pagamintas, gana galingas, sulankstomas, tikras miesto elektrinis dviratis.

Ir su „Niubility B12“ bus malonu važinėtis įvairiais keliais. Čia turime pripučiamus 12 colių dydžio ratus su amortizuojančia priekine šake bei papildomu amortizatoriumi po sėdyne, tad važiavimo komfortas bus maksimalus.

„Niubility B12“ elektrinis dviratis yra kompaktiškas: įprastoje padėtyje 110 * 50 * 110 cm, o kai sulankstytas - 110 * 50 * 75 cm.

Sėdynės aukštis reguliuojamas. Dviračio korpusas pilnai iš metalo, tad su šiuo miesto dviračiu galia važinėtis iki 120 kg svorio asmenys.

„Niubility B12“ aprūpintas diskiniais stabdžiais bei 350W galios bešepetėliniu elektros varikliu ir įkraunama 36V 7.8Ah baterija.

 

To užtenka, kad dviratis maksimaliai pasiektų 25 km/h greitį, įveiktų 25° įkalnes ir vienu įkrovimu nuvažiuotų 20-30 km.

Beje, dviratis palaiko 3 važiavimo režimus:  vien elektra, elektra + žmogaus jėga, vien žmogaus jėga.

Gamintojas tvirtina, kad su šiuo elektriniu dviračiu labai smagu važiuoti ir kaip su įprastu dviračiu.

„Niubility B12“ taip pat turi ryškiai šviečiantį priekinį LED žibintą, kas pravers važiuojant tamsesniu paros metu. Simpatiškas miesto elektrinis dviratis:

„KONKA KAO-13T1“ daugiafunkcė elektrinė orkaitė

Cafago - 47,84 €;

  • 62 % nuolaida;
  • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
  • ribotas kiekis.

„KONKA KAO-13T1“ yra daugiafunkcė elektrinė orkaitė. Labai geros kainos, galinga ir įvairiai panaudojama.

 

„KONKA KAO-13T1“ yra 1050W galios, jungiama į 220V elektros tinklą ir su papildomai padidinta vidine erdve, dėl ko patogu kepti didesnius/aukštesnius pyragus. Bendrai talpa siekia 13 l.

Įdomu yra tai, kad čia turime daugiafunkcį įrenginį ir su „KONKA KAO-13T1“ galima ne tik iškepti pyragus, bandeles ar mėsos patiekalus, bet tuo pačiu turime ir grilio funkciją, galima pasirinkus žemą temperatūrą suaktyvinti gaminamo produkto fermentaciją - pavyzdžiui, gaminant naminę duoną.

Su „KONKA KAO-13T1“ galima tiesiog pasišildyti maistą, kaip su mikrobangų krosnele, o taip pat išdžiovinti vaisius bei uogas. Tad čia turime ir tokių produktų džiovintuvą tame pačiame įrenginyje.

Belieka tik pasirinkti norimą temperatūrą bei laiką (yra laikmatis - iki 60 min) ir viskas - laukti kol bus pagamintas patiekalas ar paruošti kiti produktai.

„KONKA KAO-13T1“ - labai geros kainos daugiafunkcė elektrinė orkaitė. Pravers įvairiais atvejais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()