Iš Čekijos sulankstomas bėgimo takelis su milžiniška informacine panele, pasirenkamais greičiais ir saugos sprendimu („Multifunctional Foldable Treadmill S1“)  ()

Iš Čekijos

Milžiniška informacinė panelė

Pasirenkami greičiai: 1-10 km/h

Saugos sprendimas

Pilnai sulankstomas

Didelė bėgimo erdvė su neslystančia danga ir papildomais amortizatoriais, kurie sugeria smūgius

Atlaiko iki 130 kg apkrovas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Multifunctional Foldable Treadmill S1“ bėgimo takelis:

„Multifunctional Foldable Treadmill S1“ yra funkcionalus, geros kainos, sulankstomas ir ganėtinai kompaktiškas bėgimo takelis.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyto jo išmatavimus, kai takelis yra paruoštas naudoti bei sulankstytas.

Iš esmės sulankstytas bėgimo takelis užima itin mažai vietos ir jį galima bus paslėpti tiesiog po lova. 

Gamintojas tvirtina, kad takelis pagamintas iš metalo korpuso, su ABS elementais. Įrenginys jungiamas į 220V elektros tinklą.

Tvirtas korpusas leidžia šiuo takeliu naudotis iki 130 kg svorio asmenims. Rimtas įrenginys su didele bėgimo erdve, kuri dengta neslystančia danga ir yra papildomi amortizatoriai, kurie sugeria smūgius.

Gamintojas teigia, kad takelis yra itin tylus ir juo saugu naudotis įvairaus amžiaus žmonėms. Belieka tik pasirinkti norimą režimą ir jau galima sportuoti. Greičiai čia keičiami, kas 1 km/h. Ir galima pasirinkti iki 10 km/h maksimalų greitį.

Vienas didžiausių šio takelio išskirtinumų yra jo milžiniška informacinė panelė, kurioje pateikiama visa reikiama informacija apie pasirenkamą režimą, greitį, sudegintas kalorijas, nubėgtą/nueitą atstumą, laiką ir t.t. Valdymas vyksta liečiant šią panelę.

Taip pat takelis turi įdiegtą saugos sprendimą. Belieka prie savęs prisegti segtuką, kurio kitas galas pritvirtintas prie bėgimo takelio.

Jei bėgimo metu apsiskaičiuosite dėl savo jėgų ir jau nebespėsite pasiekti panelės, kad sumažintumėte greitį, Jums nutolus nuo bėgimo takelio priekio - tas segtukas automatiškai bus nutrauktas nuo drabužio ir taip bėgimo takelis gavęs šį signalą automatiškai sustos. Naudingas dalykas.

„Multifunctional Foldable Treadmill S1“ - funkcionalus, tvirtas, sulankstomas, su milžiniška panele ir už gerą kainą bėgimo takelis. Puikus įrenginys saugiai savo namuose palaikyti gerą fizinę formą ir tuo pačiu nuotaiką.

Mokslininkų jau yra daugybėje mokslinių studijų įrodyta, kad fizinis aktyvus skatina endorfinų išsiskyrimą, o tai iškart pakelia nuotaiką. Tad sportavimo nauda yra visokeriopa.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: