Norintiems kokybiško garso ir ilgai nelūžtančių ausinių: labai tvirtos, patogios ir vis tiek labai pigios „Bluedio T3 Plus“ ausinės  ()

„Bluedio“ - viena iš tų kompanijų, kurių jums pristatinėti nebereikia. Šio gamintojo gamoje - daugybė skirtingų belaidžių ausinių, kurios žavi savo muzikos atkūrimo galimybėmis bei patrauklia kaina. 3D garso technologija, kokybiškos, ilgaamžės baterijos ir kiti privalumai jau sužavėjo ne vieną muzikos mėgėją. „Bluedio T3 Plus“ - vienos iš geriausių nebrangių belaidžių ausinių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bluedio“ ausinės yra giriamos dėl puikių charakteristikų už prieinamą kainą. Visgi, ir jos susilaukia kritikos. Dažniausiai ji nukreipiama į lankelio kokybę - teigiama, kad jis dažnai neatlaiko ilgo, intensyvaus naudojimosi. Pavyzdžiui, keletas pirkėjų tuo skundėsi nusipirkę „Bluedio H+“ ausines. Visgi, pasak gamintojo, „Bluedio T3 Plus“ šiuo kelių neseka.

„Bluedio T3 Plus“ ausinių korpusas ir rėmas yra pagamintas iš itin patvaraus cinko lydinio. Tai reiškia, kad ausinės turėtų tarnauti labai ilgą laiką. Jos taip pat yra labai patogios ir minkštos. Lankelis yra paminkštintas, o ir pačios ausinės turi aukštos kokybės pagalvėles, kurios yra patogios ir leidžia odai kvėpuoti. Aišku, „Bluedio T3 Plus“ atrodo taip pat puikiai - ausinės sukiojasi, o pats korpusas pasižymi moderniu dizainu.

Aišku, svarbiausia, kad ausinės gerai grotų. „Bluedio T3 Plus“ turi 57 mm titanų dengtą diafragmą, kuri leidžia atkurti visas muzikos detales. Aišku, šios ausinės turi ir garsiąją „Bluedio“ 3D garso technologiją, kuri ypač praverčia žiūrint filmus ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Tiesa, būtina pažymėti, kad „Bluedio T3 Plus“, kaip ir daugelis šiuolaikinių ausinių, labiau koncentruojasi į žemus dažnius - norint kokybiško, plataus diapazono garso, reikės viską susireguliuoti įrenginyje.

„Bluedio T3 Plus“ gali tapti puikiu kiekvienos dienos palydovu. Baterijos pakanka net 20 muzikos grojimo valandų - tai patvirtina ir pirkėjai. Dėl integruoto mikrofono, šios ausinės puikiai tarnaus ir pokalbiams telefonu. Galiausiai, jose yra ir atminties kortelės lizdas - „Bluedio T3 Plus“ gali tarnauti kaip paprastas MP3 grotuvas.

Tai negi šįkart pirkėjai neturi kuo skųstis? Žinoma, kad ir šis produktas nėra visai tobulas. Dėl tvirto rėmo ir korpuso, „Bluedio T3 Plus“ ausinės yra kiek sunkesnės už savo konkurentus. Pirkėjai teigia, kad reikėjo priprasti prie jų svorio, tačiau po kiek laiko jis nustoja trukdyti. Taip pat pastebima, kad pridedamas laidas nėra labai kokybiškas, bet ausinės dažniau naudojamos be jo.

„Bluedio T3 Plus“ ausinės yra daug dažniau giriamos dėl savo išvaizdos, puikių muzikos atkūrimo charakteristikų ir tvirto korpuso. Aišku, jų populiarumui padeda ir visą dieną atlaikanti baterija, ir atminties kortelės lizdas, ir kaina. „Bluedio T3 Plus“ belaidės ausinės šiuo metu parduodamos su nuolaida, todėl jų kaina kol kas tik €35,50.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(10)
(0)

Komentarai ()