Kinijos turgelio stebuklai: išmanusis 43 colių įstrižainės „Xiaomi Mi TV 4A“ televizorius, kokio Europoje nerasite nė su žiburio ir kiti namų kino sistemų išpardavimo pasiūlymai (Video)  (1)

Tautiečių susidomėjimas Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais ir toliau nuosekliai auga. Jeigu dar prieš gerus metus lietuviai užsienio internetinėse parduotuvėse ryždavosi įsigyti tik smulkius aksesuarus, tai šiuo metu jau galima pastebėti aiškią tendenciją, kad tautiečiai Kinijoje vis dažniau įsigyja ir kur kas brangesnius daiktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima manyti, kad šiuos pokyčius palaipsniui inicijavo brangstantys kiniški išmanieji telefonai. Kitaip sakant, jeigu lietuvis Kinijos elektroninėje parduotuvėje gali išleisti 200 ar 300 eurų išmaniajam telefonui, tai kodėl gi jam ten pat nepabandžius įsigyti ir nešiojamo kompiuterio, o galbūt netgi ir išmaniojo televizoriaus?

Jeigu nebijote leistis į šiokią tokią avantiūrą, tai greičiausiai taip pat nesutriksite sužinoję, kad Kalėdų proga Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ išmanųjį televizorių „Xiaomi Mi TV 4A“ dabar galite įsigyti už ypatingą 330 eurų kainą. Tokia kaina 43 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) išmaniųjų televizorių rinkoje šiuo metu yra labai viliojanti.

Vis dėlto čia tenka susitaikyti su tuo faktu, kad Europos rinkoje „Xiaomi“ televizoriai kol kas išlieka visiška ir deja, bet nepasiekiama naujiena. Taigi, tiems pirkėjams, kurie nusprendžia patenkinti savo įnorius, nebelieka nieko kito, kaip tik „Xiaomi Mi TV 4A“ išmanųjį televizorių įsigyti tiesiai iš Kinijos.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Mi TV 4A“ yra aprūpintas keturių branduolių „Amlogic T962“ centriniu procesoriumi, „Mali-450 MP5“ vaizdo plokšte, 2 GB DDR4 tipo operatyviąja RAM atmintine ir taip pat gali pasigirti 8 GB vidine ROM atmintimi bei integruotomis Ethernet, HDMI ir USB 2.0 jungtimis.

Be to, šis išmanusis televizorius ypatingas yra dar ir dėl to, nes turi įdiegtus Bluetooth 4.2 bei dviejų dažnių (2,4 GHz ir 5 GHz) WiFi ryšio modulius ir maloniai stebina integruotomis dviem 6 W garso kolonėlėmis, kurios nepriekaištingą erdvinį garsą geba sukurti pasitelkdamos visame pasaulyje gerai žinomą techninį „Dolby“ erdvinio garso sprendimą.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mi TV 4A“ išmanusis televizorius yra suderinamas su balso komandomis, o kas įdomiausia išskirtinis tampa dar ir dėl to, nes naudoja specialią dirbtiniu intelektu pagrystą „Patch Wall“ vartotoją sąsają (UI), kurios sklandų darbą bei patikimą veikimą šiuo atveju padeda garantuoti architektūriniame programinės įrangos lygmenyje veikianti „Android“ operacinė sistema.

Tuo tarpu skaitytojus, kurių galbūt nesudomino „Xiaomi Mi TV 4A“ išmanusis televizorius, kviečiame pasidomėti kitais „Xmas Home Cinema“ išpardavimo pasiūlymais. Šis įpardavimas labiausiai orientuotas į namų elektronikos aksesuarų gerbėjus, todėl jame šią savaitę su nuolaidomis galite įsigyti TV priedėlius, projektorius ir netgi belaides garso kolonėles.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(31)
(-12)

Komentarai (1)