Elektrinis motoroleris „Xiaomi M365“ geriausias visame pasaulyje: laimėjo net 7 prestižinius geriausio dizaino apdovanojimus (Video)  (3)

„Xiaomi“ periodiškai laimi kokį nors apdovanojimą. Ypač jei jie yra susiję su novatoriškomis idėjomis ir puikiu dizainu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-18 Elektrinis motoroleris „Xiaomi M365“ geriausias visame pasaulyje: laimėjo net 7 prestižinius geriausio dizaino apdovanojimus (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai atsimenate, kad „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė gavo „Red Dot“ geriausio dizaino apdovanojimą.

O „Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa laimėjo Vokietijos tarptautinį „IF“ dizaino apdovanojimą.

Visgi „Xiaomi M365“ elektrinis motoroleris užkėlė kartelę į dar neregėtas aukštumas: laimėjo net 7 taprtautinius geriausio dizaino apdovanojimus. Taip, 7!

3 Kinijoje: „Asia's Most Influential“, „Red Star“ ir „Taihu Lake“ dizaino apdovanojimus;

1 Japonijoje: Japan's Good Design;

Ir net 3 Vokietijoje: „IF“, „Red Dot“, ir patį garbingiausią „Golden Award“.

„Xiaomi“ tai yra pirmasis toks apdovanojimas. Tad kuo taip sužavėjo, kone viso pasaulio geriausius dizaino specialistus „Xiaomi M365“ elektrinis motoroleris?

Pažvelkime į pagrindines šio motorolerio savybes, kurios jį išskiria ir leidžia pirmauti prieš konkurentus.

„Xiaomi M365“ elektrinio motorolerio aukštis siekia 114 cm, o rankenėlės plotis – 43 cm. Jį galima patogiai sulankstyti ir dėl naudojamos patogios apsauginės sagties užfiksuoti. Sulenkus „Xiaomi M365“ elektrinį motorolerį jo aukštis sumažėja iki vos 49 cm.

Integruota 18650 ličio baterija ir 250 W variklis „XIAOMI M365“ leidžia sparčiai pasiekti 25 km/h greitį ir vienu įkrovimu įveikti 30 km atstumą. O kad būtų užtikrintas geresnis akumuliatoriaus veikimas, motoroleryje įdiegta kinetinės energijos taupymo sistema, kuri paverčia kinetinę energiją į elektros energiją. Tuo tarpu „Smart App“ programinė įranga stebi jūsų važiavimo įpročius, greitį, likusios energijos kiekį ir kitus parametrus.

Motoroleryje taip pat yra pagerintas stabdymo efektas dėl integruotos ventiliuojamos diskinės stabdžių sistemos. Taip pat yra E-ABS technologija, kuri užtikrina greitą reagavimą ir efektyvų stabdymą. Bei kas labai svarbu atsižvelgiant į Lietuvos klimatą, motoroleris yra apsaugotas nuo drėgmės pagal IP54 standartą.

Po šitiek apdovanojimų neabejotinai „Xiaomi M365“ elektrinio motorolerio paklausa tik didės. Tikėtina, kad dėl to gali kilti ir jų kaina. O šiuo metu Gearbest.com kaip tik taiko net 29 % nuolaida ir jis tekainuoja kiek daugiau nei 338 eurus ir bus pristatytas nemokamai per 8-18 darbų dienų.

Palyginimui, internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ šis motoroleris kainuoja net 413 eurų ir keliaus 25-30 darbo dienų.

Visgi vertinant kainas reikia atsižvelgti į tai, kad „Tomtop“ žada kompensuoti muitinėje pridedamą PVM mokestį, o Gearbest.com siūlo siuntimą per „Priority Line“, tad šiuo atveju pridedamo PVM nekompensuos. Tokiu atveju prie dabartinės Gearbest.com kainos pridėjus 21% PVM, galutinė gaunasi 409€ - panašiai, kaip TomTop atveju. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai (3)