Dabar su rekordine nuolaida parduodami išmanieji „Xiaomi“ sportbačiai yra iš ateities? Jų apžvalgą padarę technologijų žurnalistai mano, kad taip (Video)  (3)

Šiais laikais viskas yra išmanu, bet ar jums tikrai reikia technologiškai pažangių batų? „Xiaomi“ yra įsitikinusi, kad tikrai taip, todėl dabar savo populiariesiems stilingiems sportbačiams siūlo įspūdingą nuolaidą. Tačiau kodėl manoma, kad jie - iš ateities?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dizainas

„Xiaomi“ sportbačiai yra pagaminti iš lengvo kvėpuojančio audinio. Jie atrodo išties šauniai, tačiau nėra labai ryškūs ir per daug į akis nekrenta. Tai reiškia, kad su jais galite keliauti ne tik į sporto salę, bet ir į parduotuvę. Kvėpuojantis audinys reiškia, kad lyjant lietui sušlapsite kojines - šie batai tikrai nėra atsparūs vandeniui. Kita vertus, bent jau pėdos stipriai neprakaituoja.

„Xiaomi“ pasirūpino, kad sportbačiai nebūtų slidūs - jų padai yra specialiai gumuoti ir garantuoja gerą sukibimą. Apskritai, šie batai yra patogūs ir stilingi, o ir skalbyklėje juos galite skalbti be baimės.

 

Batai iš ateities

Kodėl jie vadinami iš ateities? Todėl, kad „Xiaomi“ sportbačiai parduodami ir su išmaniąja mikroschema pade - kiek dar tokių sporbačių galite įsigyti paprastose batų parduotuvėse? Tačiau galite neabejoti, kad situacija po 5-10 metų gerokai pasikeis - tokie išmanūs batai taps ateities standartu ir padės pirmiems gamintojams išsiskirti iš konkurentų. Kuo jau sėkmingai naudojasi „Xiaomi“ kompanija. 

Išmanioji mikroschema pade padės skaičiuoti žingsnius ir nubėgtą atstumą.  Ir tai daro dar tiksliau nei išmaniosios apyrankės. Išmanusis modulis naudoja vieną CR2032 bateriją, kurią reikės keisti maždaug kartą per metus. Kaip ji veikia ir ką gali - „Xiaomi“ sportbačių apžvalgoje video siužete, kurioje ir vadinami sporbačiais iš ateities:

Tam, kad naudotumėtės visais „Xiaomi“ sportbačių teikiamais privalumais, reikės parsisiųsti programėlę „Mi Fit“. Prisijungti bus visai nesunku. Tiesiog įsijunkite programėlę ir pakratykite sportbatį su mikroschema.

Tą patį reikės padaryti ir po treniruotės, kad duomenys būtų kaupiami telefone. Iš esmės šie sportbačiai veikia kaip koks išmanusis laikrodis ar apyrankė. Tačiau privalumas tas, kad niekada nepamiršite užsiauti sportbačių, o jų baterija tarnauja išties ilgai.

Išvados

Daugiau informacijos - mūsų rašytose „Xiaomi“ sportbačių apžvalgose

Iš esmės vienintelis „Xiaomi“ sportbačių trūkumas yra siaura anga pėdai - reikia keliolikos sekundžių batams apsiauti. Išmaniosios funkcijos rūpi ne visiems, tačiau jei rūpi - jos veikia puikiai. Šie sportbačiai yra išties kokybiški, gražūs ir patogūs, o dabar dar ir rekordiškai pigūs.

Įprastai „Xiaomi“ sportbačių kaina prasideda nuo maždaug 50-60 eurų, su gera nuolaida kainuodavo 40€ ir tai būdavo gera kaina. Dabar „Xiaomi“ sportbačiai parduodami su 63% nuolaida ir kainuoja vos 30-33 eurus - tai panašu į sandėlio valymą, o siuntimas į Lietuvą yra nemokamas. Lietuvoje gi tokie batai parduodami nebent skelbimuose, bet tikėtis juos gauti taip pigiai nerealu. 

Nors „Xiaomi“ sportbačiai gaminami Azijoje, pirkite tokio dydžio batus, kokius įprastai nešiojate - jie neturėtų būti per maži (tai patariama daugelyje apžvalgų, štai kad ir šioje su atsiliepimu po 6 mėnesių naudojimo). „Xiaomi“ sportbačiai tampriai apkabina pėdą, tačiau vidinis sluoksnis yra švelnus ir minkštas. Sportbačiai yra išties patogūs, nors prireikia keliolikos sekundžių juos apsiauti.

Geriausia tai, kad šie sportbačiai yra tiesiog puikiai vertinami pirkėjų. Šiuo metu vidutinis jų įvertinimas yra 4,8 žvaigždutės iš 5. Pirkėjai džiaugiasi sportbačių kokybe ir išmaniosiomis funkcijomis. Kartais kritikuojamas įkraunamos baterijos trūkumas ar neįprastas prisijungimo būdas - batą su mikroschema tenka stipriai pakratyti. Tačiau dauguma pirkėjų džiaugiasi ir nepastebi visiškai jokių trūkumų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(13)
(3)

Komentarai (3)