Retas ir ribotas pasiūlymas - iš Lenkijos sandėlio, be mokesčių rizikos, su nuolaidos kuponu galingiausias „Xiaomi Mijia Pro“ elektrinis paspirtukas už tokią kainą, kokios Lietuvoje nerasite (Video, apžvalgininko įspūdžiai ir pirkėjų atsiliepimai)  (2)

„Xiaomi M365“ elektrinis paspirtukas yra vienas populiariausių visame pasaulyje, tačiau karaliaus sostą perimą naujasis „Xiaomi Mijia Pro“. Tiek apžvalgininkai, tiek ir pirkėjai teigia, kad šis elektrinis paspirtukas yra dar geresnis už savo pirmtaką ir turbūt apskritai geriausias elektrinis paspirtukas visoje rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu elektrinis paspirtukas „Xiaomi Mijia Pro“ parduodamas už 429,21 €;
  • taikoma 24 % nuolaida arba nuolaidos kuponas V3950AFBEE18D000;
  • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 6,40 € į Lietuvą pristatys per 2-5 darbo dienas;
  • tai pati geriausia kaina „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui iš Europos sandėlių.
  • Lietuvoje jo kaina 500-600€.

„Xiaomi Mijia Pro“ arba „Xiaomi M365 Pro“ yra naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas. O dabar dar siūlomas iš Lenkijos sandėlio už puikią kainą.

Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis „Pro“ modelis.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo patrauklesnio dizaino. Bet apie viską pakalbėkime kiek detaliau.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus.

Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer. Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra truputi sunkesnis (maždaug 1,5 kg) ir sveria 14,2 kg.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą bei turi valdymo ekraną. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos, tačiau už tai gauname papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir akivaizdu, jog jis bus nemažiau, o gal netgi savo populiarumu pralenks „M365“ elektrinį paspirtuką.

Štai ką apie „Xiaomi Mijia Pro“ sako apžvalgininkai:

Šioje apžvalgoje detaliai ištestuojamas „Xiaomi Mijia Pro“ ir palyginamas su „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Apžvalgininkas jau daugiau, kaip metai laiko turi „M365“ elektrinį paspirtuką ir tokį patį yra nupirkęs žmonai. O dabar nusprendė išbandyti „Xiaomi Mijia Pro“ ir jį palyginti su „M365“:

„M365 Pro yra labai šaunus paspirtuko atnaujinimas. Jis turi daugybę įvairių privalumų ir netgi yra šiek tiek didesnis, aukštesnis, tad dabar turime platesnę stovėjimo aikštelę ir vairas yra aukščiau. Tad tai yra ypač didelis privalumas stambesniems ir aukštesniems žmonėms.

Važiavimas su M365 Pro taip pat yra malonesnis, labai gerai įveikia posūkius. Jaučiamas didesnis stabilumas. M365 Pro yra galingesnis, geriau įsibėgėja, užtikrina gerą kopimą į įkalnes ir stabilų greitį.

Pasirinkus Eco režimą, greitis siekia 15 km/h, Drive režimą – 20 km/h, o Sport režimu pasiekiame 25 km/h. Toks yra šio paspirtuko greičio limitas ir man jo pilnai pakanka. Juolab, kad daugumoje šalių ir įstatymai numatoma, kad elektriniai paspirtukai neviršytų tokio greičio ribos.

Važiuojant nuokalne pasiekiau ir 32 km/h greitį, bet tada paspirtuko sistema automatiškai atjungia energijos padavimą ir galima riedėti savotiška laisva eiga ir akseleratoriaus spaudimas papildomai greičio tikrai nepridės. Kai greitis nukrenta iki 25 km/h ir žemiau, tada sistema vėl automatiškai paduoda energiją ir galima toliau važiuoti.

Gamintojas teigia, kad esant pilnai įkrautai baterijai ir idealiomis sąlygomis galima nuvažiuoti 45 km. Mano atliktas testas parodė, kad su pilnai įkrauta M365 Pro baterija galima nuvažiuoti 46 km. Ši kelionė geru dviračių kelių užtruko 3 valandas ir toliau jau nevažiavau, nors baterijos energijos dar buvo likę 6 %. Tiesiog fantastiški rezultatai.“

„Man jau net paskaudo kojas ir nugarą stovėti tris valandas, bet esu įsitikinęs, kad jei būčiau dar kiek pakentėjęs – tai pasiekęs ir 50 km ribą.

Žinoma, viskas priklauso nuo kelio kokybės, reljefo, jūsų svorio (aš sveriu 86 kg.) ir kt. Jei esate sunkesnis, važinėjate kalnuotomis vietovėmis ir dažnai pagreitėjate, tada baterija išsikraus žymiai greičiau. Bet jei važinėsitės miesto teritorijoje, įprastais keliais – tada nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu bus itin didelis.“

O štai ką apie „Xiaomi Mijia Pro“ elektrinį paspirtuką sako jį įsigiję pirkėjai:

Jie yra labai patenkinti „Xiaomi Mijia Pro“ elektriniu paspirtuku, negaili gerų žodžių ir iš 5 balų „Xiaomi Mijia Pro“ yra surinkęs net 4,9.

  • MihaiG - „Ilgai tarnaujanti baterija (sveriu 120 kg ir nuvažiuoju 30 km); didelis maksimalus greitis (27 km/h); puikūs diskiniai stabdžiai - užtikrintai ir greitai sustoju; ryškus LCD ekranas; galingas priekinis žibintas. Visa tai Xiaomi Mijia Pro paverčia tobulu elektriniu paspirtuku. Prieš tai turėjau I7 elektrinį paspirtuką, tačiau Xiaomi Mijia Pro yra kur kas geresnis: jis patogesnis, minkščiau važiuoja per nelygius kelius, puikiai pagreitėja ir įveikia įkalnes (važiuodamas į darbą turiu įveiki 5-10 proc. įkalnes). Didelių minusų šis Xiaomi Mijia Pro paspirtukas neturi, bet visgi į kai ką atkreipkite dėmesį: jis sveria 14 kg ir yra kiek sunkesnis už I7, tačiau užtat turi didesnę bateriją, diskinius stabdžius ir suteikiamas važiavimo komfortas šį trūkumą pilnai kompensuoja. Po dviejų savaičių su Xiaomi Mijia Pro galiu pasakyti, kad tai geriausias elektrinis paspirtukas, kokiu tik esu važiavęs.“
  • Jonathan Robin - „Xiaomi Mijia Pro yra puikios pagaminimo kokybės. Akivaizdu, jog Xiaomi kompanija labai didelį dėmesį kreipia į detales - laidai, jungtys, visi komponentai ir programinė įranga yra aukščiausios kokybės. Beje, jei renkatės tarp M365 ir Pro versijos, nepagailėkite keleto papildomų eurų ir rinkitės Pro versija. Šis paspirtukas praktiškais visais aspektais yra geresnis už pirmtaką. Su Xiaomi Mijia Pro labai smagu važinėtis, jis greitas, puikiai įveikia įkalnes ir sugebu išnaudojęs pusę baterijos nuvažiuoti 20 kilometrų - fantastiškas rezultatas. Paspirtuko valdymas man taip pat labai patinka. Tas jo LCD ekranas yra puikus gamintojo sprendimas - vienu mygtuko paspaudimu galiu keisti važiavimo režimus ir matyti visą reikalingą informaciją. Esu labai patenkintas Xiaomi Mijia Pro elektriniu paspirtuku. Rekomenduoju.“ 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (2)