Tokių kainų nebuvo jau seniai: išparduodami patys geriausi „Xiaomi“ išmanieji telefonai už žemiausias kainas (Video)  ()

Geriausi DHgate.com pasiūlymai:

- Tikras flagmanas už vidutinioko kainą - „Xiaomi Mi 9T“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija;

- Geriausias vidutinės klasės išmanusis telefonas - „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija;

- Ultra biudžetinės klasės išmanusis telefonas - „Xiaomi Redmi 8A“ 2 GB RAM ir 32 GB ROM, globali versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikras flagmanas už vidutinioko kainą - „Xiaomi Mi 9T“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 234 €;
  • nuolaidos kuponas DHmi9T03​;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja 300 € ir daugiau.

Be to, pažymime, kad visos „Xiaomi Mi 9T“ telefonų versijos palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir telefonuose galėsite pasirinkti lietuvių kalbą.

„Xiaomi Mi 9T“ išmanusis telefonas vis dar kelia didžiulį susidomėjimą tarp pirkėjų bei apžvalgininkų. Tiesiog už tokią kainą siūlomas įspūdingas technikos derinys. Beje, globali jo versija dažnu atveju vadinama „Redmi K20“.

„Xiaomi Mi 9T” turi 6,39 colio AMOLED 2340 x 1080p rezoliucijos ekraną. Jame įmontuotas pirštų antspaudų skeneris. Telefonas pasižymi ir iš korpuso iškylančia 20 megapikselių asmenukių kamera, todėl galime džiaugtis išpjovų nesubjaurotu ekranu.

Nugarėlėje „Mi 9T” turi net 3 kameras – 48 MP pagrindinę, 8 MP priartinimui bei 13 MP itin plataus kampo.

Europai pristatytas modelis tapo pirmuoju pasaulyje telefonu su vidutinės klasės „Snapdragon 730” procesoriumi.

Galbūt galia jis ir neprilygsta „Snapdragon 855”, kuris randamas „Xiaomi Mi 9” bei „Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro” išmaniuosiuose, bet kartu su 6 GB operatyviąja atmintimi jis siūlo labai sklandų veikimą bei didelį energetinį efektyvumą.

Beje, su 4000 mAh baterija šis monstras veikia itin ilgai ir palaiko greitąjį 18W įkrovimą.

„Xiaomi Mi 9T“ yra būtent tas išmanusis telefonas, kuris suteikia flagmanų galimybes už labai priimtiną kainą.

Apžvalga su išsamiu specifikacijų aptarimu ir nuotraukų bei vaizdo įrašų pavyzdžiais:

Kita išsami, įdomi apžvalga ir štai pagrindiniai jos autoriaus pastebėjimai:

„Xiaomi Mi 9T yra nuostabus išmanusis telefonas. Puikios išvaizdos, labai kokybiškai pagamintas, už tokią kainą tiesiog nuostabus techninis derinys – surenka virš 214 000 Antutu taškų ir patenka į 30-tuką geriausių telefonų.

Talpi 4000 mAh baterija, greitas jos įkrovimas, labai kokybiškos kameros ir tas išvažiuojantis priekinės kameros modulis atrodo šauniai.

Jei ieškote gero išmanaus telefono, kuris atliktų visas jūsų užduotis bei suteiktų daug malonumo žaidžiant žaidimus – Xiaomi Mi 9T yra puikus pasirinkimas.

Jei ieškote telefono, kuris turėtų puikiai kameros ir darytų kokybiškas nuotraukas bei vaizdo įrašus – Xiaomi Mi 9T yra būtent tai. Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas.“

Pastebėjimas: Ir čia apžvalgininkas sakydamas „tokioje kainoje“ turėjo galvoje 270-350 eurų. O dabar „Xiaomi Mi 9T“ kainuoja tik 234 €.

Geriausias vidutinės klasės išmanusis telefonas - „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 172 €;
  • nuolaidos kuponas DHphone02;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja 200 € ir daugiau.

Visos „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ telefonų versijos palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir telefonuose galėsite pasirinkti lietuvių kalbą.

„Redmi Note 8 Pro“ turi IP52 atsparų vandeniui ir dulkėms korpusą. Išmaniajame telefone įtaisytas 6,53 colio 1080 x 2340 pikselių FullHD+ IPS skystųjų kristalų ekranas su lašo formos išpjova. 

Šis ekranas taip pat sertifikuotas „TUV Rheinland“, o tai reiškia, kad jis filtruoja akims kenksmingą mėlyno spektro šviesą. Priekinę ir galinę telefono puses saugo „Gorilla Glass 5“ stiklai. O sumažinta apatinė dalis „Redmi Note 8 Pro“ ekranui leidžia aprėpti 91,4 % ploto.

„Redmi Note 8 Pro“ veikia dėka naujojo 12nm „MediaTek Helio G90T“ procesoriaus, kuris yra aušinimas dėka skysto aušinimo technologijos sutinkamos tik flagmanų ir žaidimų klasės telefonuose.

Išmanusis telefonas turi 6 GB RAM bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti dėka „microSD“ kortelės.

Viršutinėje „Redmi Note 8 Pro“ galinio korpuso dalyje vertikaliai išdėstyti kameros moduliai – trys lęšiai ir ketvirtasis gylio jutiklis su LED blykste šalia. 

Pagrindinė kamera apginkluota f/1.79 diafragmos 64 MP „ISOCELL Bright GW1“ moduliu, po jos seka ypač platus 120° 8 MP f/2.2 objektyvas, 2 MP f/2.4 makro objektyvas su 2 cm židinio nuotoliu ir paskutinis 2 MP gylio jutiklis. 

Dėka pagrindinio 1/1.72″ dydžio jutiklio, kurio pikselių dydis yra 0.8μm, galima fiksuoti aukštos skiriamosios gebos vaizdus – 9248 x 6936 pikselių. 

Taip pat „Redmi Note 8 Pro“ gali filmuoti 960 kadrų per sekundę sulėtinto vaizdo įrašus. Na, o priekinėje telefono dalyje yra 20 MP asmenukių kamera.

„Redmi Note 8 Pro“ turi 4500 mAh bateriją, palaikančią greitą (Quick Charge 3.0 / 4+) 18 W įkrovimą.

„Redmi Note 8 Pro“ įdiegta naujausia „Android 9 Pie“ pagrindu veikianti „MIUI 10“. Norėdami patobulinti žaidimų patirtį, išmaniajame telefone „Redmi“ įdiegė „Xiaomi“ sukurtą „Game Turbo 2.0“ ir „MediaTek“ „HyperEngine“ programas bei įgalino priedėlių pajungimą. 

Telefonas taip pat aprūpintas kitomis funkcijomis, tokiomis kaip super linijinis garsiakalbis su išmaniuoju PA, NFC, IR, dviguba 4G VoLTE, „Wi-Fi 802.11ac“, GPS, USB-C ir 3,5 mm audio lizdu. Puikus telefonas.

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro“:

Ultra biudžetinės klasės išmanusis telefonas - „Xiaomi Redmi 8A“ 2 GB RAM ir 32 GB ROM, globali versija

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 75 €;
  • nuolaidos kuponas DHphone01;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja 100 € ir daugiau.

Visos „Xiaomi Redmi 8A“ telefonų versijos palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir telefonuose galėsite pasirinkti lietuvių kalbą.

Tai yra super biudžetinio segmento atstovas, bet ir kaip jau esame įpratę - net ir biudžetiniai „Xiaomi“ daiktai pasižymi puikiomis savybėmis.

„Xiaomi Redmi 8A“ turi 2 GB RAM ir 32 GB ROM. Vidinę atmintį taip pat galima padidinti su papildoma atminties kortele - iki 512 GB. Dedamos dvi nanoSIM kortelės ir atskirai microSD kortelė.

Telefone turime ganėtinai galingą 8-nių branduolių Snapdragon 439 procesorių ir Adreno 505 vaizdo plokštę. Darbuojasi su MIUI 10 operacine sistema, kurios pagrindas yra Android 9.0.

Taip pat šis išvaizdus telefonas turi 6,22 colių įstrižainės HD+ ekraną, su Corning Gorilla Glass 5 stiklo apsauga. Kaip tokio segmento atstovui - labai gera savybė.

Pats telefono korpusas yra iš plastiko, sveria 188 gramus ir yra tokių išmatavimų: 156,5 x 75,4 x 9,4 mm.

„Xiaomi Redmi 8A“ nugarėlėje turi 12 MP, f/1.8, kamerą, o priekyje - lašo formos išpjovoje - turime 8 MP, f/2.0 kamerą. Abi kameros geba filmuoti 1080p 30fps raiška.

Smagus dalykas, kad išmanusis turi išties talpią 5000 mAh bateriją ir palaiko greitąjį baterijos įkrovimą (18W) - per vieną valandą bateriją įkrausime iki 65 proc.

Galiausiai „Xiaomi“ susivokė, kad net ir biudžetiniuose telefonuose jau neturi būti atgyvenusios microUSB jungties, o ją privalo pakeisti naujoji C-tipo USB jungtis.

Svarbu paminėti ir tai, kad šiame super biudžetiniame telefone yra 3,5 mm audio jungtis, palaikomas FM radijas, Face ID, GLONASS, Beidou, GPS, Bluetooth 4.2, WiFi (2.4 ir 5 GHz) ir Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai (B3, B7 ir B20). 

Iš esmės „Xiaomi Redmi 8A“ turi viską, ko tik gali prireikti išmaniajame telefone:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai ()