„HTC One“ serijos gaminių ir toliau neapleidžia problemos  (16)

Atrodo dar visai neseniai buvo kalbama apie „HTC One X“ ekrano problemas, bet pasirodo, kad tai - ne vienintelis problemų turintis „One“ serijos gaminys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visas XDA-Developers forumas kupinas pranešimų apie „HTC One S“ korpuso problemas. Iš pradžių buvo manoma, kad žmogus, įkėlęs šias nuotraukas, numetė telefoną, bet vėliau pradėjo piltis skundai, kad ir kiti „One S“ naudotojai pradeda pastebėti nusitrynimą. Ši problema nėra iš karto pastebima – telefono „kiautas“ pradeda byrėti tik po kelių savaičių. Panašu, kad naujoji HTC korpusų gaminimo technologija ne tik nepagerina korpuso kokybės, bet ją tik suprastina.

Bet HTC nebūtų HTC, jeigu jie operatyviai nesureaguotų į vartotojų nusiskundimus. Štai ką HTC atsakė problemas patyrusiems vartotojams:

HTC yra įsipareigojusi teikti aukščiausios kokybės produktus ir leisti vartotojams patirti tik tai kas geriausia. Gavome keletą pranešimų apie šią problemą. HTC One S gamybos pabaigoje mes bandėme panašaus tvirtumo medžiagas į keramiką, kuri naudojama One S korpuse. Žinoma, pažeisti korpusą buvo sunku, bet įmanoma. Nepaisant to, mes skubiai privalome padėti nepatenkintiems klientams, o korpusų gamyboje mes padarysime kelis nedidelius pakeitimus, kad problema nepasikartotų.

Taigi, „HTC One S“ naudotojai, galite nebijoti ir drąsiai kreiptis į pardavėjus, jeigu ir jūs patyrėte šią problemą. Džiugu, kad HTC greitai sureagavo į vartotojų pranešimus ir stengiasi savo klaidą ištaisyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: