iPhone 5S bus pristatytas rugpjūčio mėnesį  (0)

Internete jau ne kartą buvo pasirodžiusi informacija apie galimą Apple išmaniojo telefono iPhone 5S pasirodymą šių metų vasarą. Dabar apie tai kalba ir puslapis iMore, cituojantis KGI Securities analitiką Ming-Chi Kuo, kuris jau ne kartą teisingai prognozuodavo naujų kompanijos Apple produktų pasirodymo laikotarpį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

iPhone 5S debiutas įvyks jau šių metų rugpjūčio mėnesį. Kita planšetinių kompiuterių karta – iPad 5 ir, tikėtina, iPad mini 2 bus pristatyti jau balandžio mėnesį“, – teigiama analitiko pranešime.

Be viso kito taip pat žinoma, jog iPhone 5S turėtų gauti analogiško dizaino, kaip ir dabartinis iPhone 5, korpusą, tuo tarpu visi skirtumai bus paslėpti viduje – bus modernizuota aparatinė platforma, o tarp naujovių minima didesnės talpos baterija, kurios talpa, tikėtina, sudarys 1600 mAh.

Taip pat pateiktos prognozės, susijusios su nuolat minimu biudžetiniu iPhone. Teigiama, kad jis gaus kiek sunkesnį nei dabartinio iPhone korpusą (šis padarytas iš aliuminio) – spėjama, kad jame bus panaudotos tokios medžiagos, kaip stiklo pluoštas ir plastikas. LTE modemas turėtų tapti standartu, juo labiau, kad atitinkamos mikroschemos kainuoja tikrai nedaug, tuo tarpu Apple vis dažniau kalba apie iOS įrenginių integraciją su iCloud.

Susipažinti su šiuo metu Lietuvoje platinamais iPhone telefonais, jų kainomis ir specifikacijomis galima paspaudus šią nuorodą.

Naujasis planšetinis kompiuteris iPad 5 gali gauti absoliučiai naują korpusą, kuris savo dizainu primins dabartinį iPad mini (iPad mini iš arčiau), o tai tik patvirtina anoniminiai šaltiniai, kurie paskutiniu metu yra labai aktyvūs.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: