HTC patvirtino, jog telefonas One S daugiau Android atnaujinimų negaus  (0)

Išmaniųjų telefonų HTC One S savininkai nuo šiol gali oficialiai laikyti savo mobilius įrenginius pasenusiais. Neseniai kompanijos HTC atstovai patvirtino, jog šis vidutinės klasės įrenginys, kuris praėjusiais metais debiutavo kartu su HTC One X, amžiams liks su operacine sistema Android 4.1.1 Jelly Bean ir jokių atnaujinimų daugiau negaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai ką teigia kompanijos oficialus pranešimas: „Mes galime patvirtinti, jog HTC One S daugiau negaus operacinės sistemos Android atnaujinimų ir liks su dabartine OS bei HTC Sense versija. Mes suprantame, jog šios naujienos bus priimtos su tam tikru nusivylimu, tačiau mūsų vartotojai turi būti įsitikinę, kad mes sukūrėme HTC One S optimaliam darbui su mūsų puikiomis garso ir kamerų aplinkomis“.

Reikia pripažinti, jog dviejų branduolių 1,5 GHz procesorius ir 1 GB operatyvios atminties leidžia išmanųjį telefoną vadinti tinkamu būsimiems Android atnaujinimams. Vis tik atsisakymas kurti atnaujinimus visiškai nestebina – taip gamintojai verčia vartotojus įsigyti naujus mobilius įrenginius, kuriuos žmonės paskutiniu metu „įsigudrina“ naudoti ilgiau nei metus.

Reikia pažymėti, jog HTC One S savo laiku atnaujinimą Android 4.1 Jelly Bean gavo praėjus vos porai mėnesių po oficialaus šios versijos pasirodymo rinkoje. Dabar norintys atnaujinti savo išmanųjį telefoną turės griebtis neoficialių programinės įrangos versijų. Savo ruožtu, tokiais spendimais HTC gali vėl atbaidyti savo išmaniųjų telefonų pirkėjus – trumpas palaikymas yra viena iš sričių, kuri produktą daro patraukliu, o kartu didina lojalių klientų ratą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: