LG sukūrė jaunimui skirtą išmanųjį telefoną AKA su “akytėmis” (Video)  (1)

Kompanija LG pristatė jaunimui skirtą išmanųjį telefoną AKA, kuris išskirtiniu bruožu tapo originalus dėklas. Apie tai rašoma oficialiame pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG AKA dėklas išskirtinis tuo, jog uždengia ne visą ekraną, palikdamas viršutinę dalį matoma. Atviroje srityje atvaizduojami virtualaus personažo animuotos akys, kurios išreiškia tam tikras emocijas – džiaugsmą, liūdesį, nepasitenkinimą ir t.t. Išmanusis telefonas reaguoja į įvairius įvykius, baterijos įkrovimo lygį, taip pat vartotojo veiksmus. Iš viso prieinami keturi personažai: Eggy (geltonas dėklas), Wookie (baltas), Soul (tamsiai mėlynas) ir YoYo (rožinis). Pats išmanusis telefonas turi 5“ įstrižainės 1280 x 720 taškų raiškos ekraną su IPS matrica, 4 branduolių 1,2 GHz procesorių, 1,5 GB operatyvios atminties, 16 GB talpos duomenų kaupiklį bei microSD kortelių skaitytuvą.

Iš kitų specifikacijų minimos 8 MP ir 2,1 MP kameros, bevielio ryšio adapteriai Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC ir GPS, palaikomas darbas 4G LTE mobiliojo ryšio tinkluose.

Įdiegta 2610 mAh talpos baterija. Korpuso storis neviršija 9,9 mm, svoris – 157 gramai. Deja, apie pasirodymo prekyboje datą ir kainą šiuo metu duomenų nėra.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: